Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018

11η Τελετή Αποφοίτησης Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου, 15 & 16 - 11 - 2018


Πέμπτη, 8 Νοεμβρίου 2018
11η (ΧΙ) ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗΣ 2017-2018
Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου



1.020 είναι οι απόφοιτοι των προγραμμάτων σπουδών του
Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου (ΑΠΚΥ) κατά το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018, οι οποίοι θα λάβουν τον τίτλο σπουδών τους στην ΧΙ Τελετή Αποφοίτησης που θα πραγματοποιηθεί στις 15 και 16 Νοεμβρίου 2018.
Στις 15 Νοεμβρίου, παρουσία του Προέδρου της Βουλής, κ. Δημήτρη Συλλούρη, θα λάβουν τα πτυχία τους οι απόφοιτοι της Σχολής Ανθρωπιστικών & Κοινωνικών Επιστημών και της Σχολής Θετικών & Εφαρμοσμένων Επιστημών.
Στις 16 Νοεμβρίου, στην εκδήλωση θα παρευρεθεί ο υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού, κ. Κώστας Χαμπιαούρης, ο οποίος θα αναγνώσει τον χαιρετισμό του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη και θα λάβουν τα πτυχία τους οι απόφοιτοι της Σχολής Οικονομικών Επιστημών & Διοίκησης.
Τις δύο εκδηλώσεις θα χαιρετίσουν ο Πρόεδρος του Συμβουλίου κ. Χαράλαμπος Προύντζος και ο Πρύτανης του ΑΠΚΥ, Καθηγητής Σωκράτης Κάτσικας. H Τελετή Αποφοίτησης θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Hilton Park στη Λευκωσία.

Κατά το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018, περάτωσαν με επιτυχία τις σπουδές τους 1.014 φοιτητές προπτυχιακών και μεταπτυχιακών προγραμμάτων σπουδών, ενώ στην Τελετή θα γίνει και η αναγόρευση έξι (6) διδακτόρων. Την ακαδημαϊκή αριστεία των αποφοίτων του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου και του έργου του ευρύτερα, επικροτούν και επισφραγίζουν με χρηματικά βραβεία αριστείας ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, η Τράπεζα Κύπρου, η Ελληνική Τράπεζα, η Αστυνομία Κύπρου, τα Ελληνικά Πετρέλαια Κύπρου, η Κυπριακή Ένωση Προστασίας Θαλάσσιου Περιβάλλοντος (CYMEPA), το δικηγορικό γραφείο Ιωαννίδης & Δημητρίου και ο Κυπριακός Όμιλος Εκπαιδευτικής Διοίκησης.

Η είσοδος στην αίθουσα της Τελετής επιτρέπεται μόνο σε κατόχους πρόσκλησης. Η Τελετή θα μεταδίδεται ζωντανά μέσω του συνδέσμου https://goo.gl/1HArNa. Λεπτομέρειες για την εκδήλωση Αποφοίτησης έχουν αναρτηθεί στον ιστοχώρο http://www.ouc.ac.cy/web/guest/other/teleti2018.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου