Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2018

Τα λάθη που έκανε ο δολοφόνος της Λαγούδη και η αστυνομική διαφθορά ή οι «έμμισθοι σύμβουλοι» που οδηγούν ένα θρίλερ στο χάος;

http://www.makeleio.gr/%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%BF%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1/%CE%A4%CE%B1-%CE%BB%CE%AC%CE%B8%CE%B7-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%AD%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CE%B5-%CE%BF-%CE%B4%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CF%86%CF%8C%CE%BD%CE%BF%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%9B%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%8D/
lagoudi-1
Τα λάθη που έκανε ο δολοφόνος της Ειρήνης Λαγούδη, οδήγησαν τις αρχές στην δίωξη φίλου της. Οι έρευνες κινήθηκαν σε δύο μέτωπα, στην τοποθεσία που επιλέχθηκε για να γίνει το κακό αλλά και στον εντοπισμό του κινητού.

Το κινητό τηλέφωνο της Ειρήνης Λαγούδη, το οποίο εξέπεμψε σήμα αρκετές ώρες μετά από τον θάνατό της, σε φιλικό σπίτι , έδωσε το πρώτο πάτημα στους ερευνητές για να στοιχειοθετήσουν την έρευνα που κάνουν.
Εξάλλου, το γεγονός ότι το καμμένο αυτοκίνητο βρέθηκε στην ερημική πλευρά της λίμνης Τριχωνίδας, παραπέμπει σε δολοφονία, κατά τους ερευνητές, όπως επίσης και το γεγονός ότι βρέθηκε αιθάλη στο αυτοκίνητο, γεγονός που σημαίνει ότι αφού το αυτοκίνητο είχε πάρει φωτιά εσωτερικά, άνοιξε η πόρτα του Ι.Χ., ενώ να θυμίσουμε ότι όταν εντοπίστησε η σορός, η πόρτα είχε βρεθεί κλειστή.
Τα πελματικά αποτυπώματα της Ειρήνης Λαγούδη μέσα στο αυτοκίνητο αλλά και τα σκόρπια προσωπικά της αντικείμενα, έδειχναν ότι προηγήθηκε καυγάς, πάντα κατά τους ιδιωτικούς ερευνητές.
Ο φερόμενος ως ηθικός αυτουργός αναμένεται να κληθεί για απολογία στην ανακρίτρια Αγρίνιου τις επόμενες ημέρες.
Ο ίδιος πάντως δηλώνει αθώος. Το ερώτημα, είναι τι έκανε η αστυνομία εκεί και πως οδηγήθηκε εσφαλμένα-κατά την οικογένεια- στο πόρισμα της αυτοχειρίας.
Θα πρέπει να σημειωθεί-και αυτό είναι κάτι που προβληματίζει- ότι η υπόθεση «βγήκε» μετά από εμπλοκή δεκάδων ανθρώπων. Δικηγόρων, πραγματογνωμόνων, συμβούλων, βοηθών κλπ. Αυτούς τους «συμβούλους», κάποιος τους πλήρωσε για να εργασθούν. Αισιοδοξία όλων είναι να λάμψει η αλήθεια και να μαρτυρήσουν όποιοι σκότωσαν μια αθώα γυναίκα. Αλλά, πάντα υπάρχει, ένα αλλά. Ήταν δολοφονία; Εδώ είναι το μεγάλο ερώτημα που δεν αποδεικνύεται και δεν απαντάται από μία δίωξη αλλά από ένα ακροατήριο. Να βγει η αλήθεια στο ακροατήριο. Στη δίκη που πρέπει να γίνει γρήγορα. Μέχρι τότε το αδίκημα της «ηθικής αυτουργίας σε ανθρωποκτονία», θα πλανάται, έστω και εαν απαγγέλθηκε.
Σημειωτέον ότι η οικογένεια του θύματος, βρίσκεται σε καλή οικονομική κατάσταση, κάτι που βοήθησε στην αρωγή συμβουλευτικών ενεργειών, επ ΄αμοιβή , όπως γίνεται συχνά, κι αυτό είναι θετικό αν και δεν υπάρχει πάντα καλός οικονομικός παράγοντας σε άλλες περιπτώσεις, ως κίνητρο διερεύνησης δύσκολων παραβατικών πράξεων.
Άρα: Ή η αστυνομία συγκάλυψε και μίλησε για αυτοκτονία, γεγονός που δείχνει διαφθορά εαν όντως πρόκειται για ανθρωποκτονία και θα έχει και συνέχεια με σκαμνιά ή οι  έμμισθοι σύμβουλοι «πίεσαν» για απαγγελία κατηγορίας και ο εισαγγελέας λειτούργησε όπως λειτούργησε. Θα δούμε…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου