Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2018

Την προδοσία πολλοί αγάπησαν

http://www.antinews.gr/action.read/antitheseis/tin-prodosia-polloi-agapisan/10.127615


Του Προφήτη

Την 1η Ιουνίου 2017 αναρτήθηκε στο antinews άρθρο με τίτλο "Συμφώνως προς το τελευταίο εκβάν, Πάνο", όπου καλούσα τον Πάνο Καμμένο να ρίξει την κυβέρνηση. Έγραφα μεταξύ άλλων :


"... οι Καμμένοι αποτελούν οικογένεια με ιστορικό προσφοράς στα κοινά. Από τη γενιά αυτή κατάγεται ο σημερινός Υπουργός Εθνικής Αμύνης και καθοριστικός κυβερνητικός εταίρος Πάνος Καμμένος.

Πάνο, η ιστορική πραγματικότητα καταγράφεται με τέσσερεις λέξεις : έκανες πρωθυπουργό τον μπολσεβίκο.

Έκανες κυβέρνηση το αμετάκλητα ορισθέν από τον Γεώργιο Παπανδρέου "κόμμα του εγκλήματος και της προδοσίας". Ο Τσίπρας και ο συρφετός του είναι η γνήσια συνέχεια εκείνου στο παρόν, οι γνήσιοι απόγονοι εκείνων που με ξένα όπλα επεχείρησαν να διαμελίσουν την εθνική επικράτεια για να ιδρύσουν λαϊκή δημοκρατία. Εκείνων που κατέσφαξαν και απήγαγαν χιλιάδες συμπατριώτες μας, ειδεχθέστεροι από τους βαναυσότερους ξένους κατακτητές της χώρας, ελληνόφωνοι και όχι Έλληνες.
...........................................................................

Είσαι σε όλα συνένοχος, Πάνο. Οι διαφοροποιήσεις σου όταν γνωρίζεις ότι άλλες κοινοβουλευτικές δυνάμεις θα υπερψηφίσουν τελικά τα αντεθνικά τσιπρονομοσχέδια ελάχιστους πείθουν. Γιατί το πάθος σου για εξουσία σε τύφλωσε και έγινες πολιτικό στήριγμα στον εσωτερικό εχθρό του Έθνους.
...........................................................................
Δεν πιστεύω ότι στην περίπτωση του χάους
(Σημ. : όπου θα οδηγηθούμε από τους σχεδιασμούς του Τσίπρα)είναι εύκολο να βρεθούν εκείνοι οι οποίοι θα αποδώσουν δικαιοσύνη, και αυτή πράγματι θα ήταν το Γουδή. Όμως όταν διαλύεται μια χώρα δεν είναι απίθανο να βρεθούν, εκτός αν ξέχασες τον Τσαουσέσκου.

Και αν οδηγήσουν τον Τσίπρα στο Γουδή δεν θα τον οδηγήσουν μόνον.

Τώρα είναι η ώρα, Πάνο. Ρίξε την κυβέρνηση. Οδηγεί με σχέδιο στην καταστροφή της χώρας και στον αφανισμό του Έθνους. Αν παραμείνεις γίνεσαι οριστικά συναυτουργός. Αν ρίξεις τον Τσίπρα γίνεσαι αυτός που ανοίγει έναν τραχύ αλλά εφικτό δρόμο εθνικής σωτηρίας
".
Δεν είχα φυσικά την αφέλεια να πιστεύω ότι υπάρχει πιθανότητα να εισακουστεί η αγωνιώδης έκκλησή μου. Το έγραψα γιατί κάποια πράγματα οφείλουν να λέγονται την κρίσιμη στιγμή, σαν εγγραφή υποθήκης, ανεξαρτήτως του αν φαίνονται εφικτά. Για να μπορείς σήμερα που ο Τσίπρας τον πετάει στο γκρεμό να τον εγκαλέσεις : "δεν μπορείς να επικαλεστείς άγνοια ή πλάνη".

Βέβαια και τότε ο Τσίπρας είχε ήδη προκαλέσει τεράστια ζημιά στον εθνικό οργανισμό. Δεν είχε όμως οριστικοποιηθεί η προδοσία της Μακεδονίας, όπου γνωρίζοντας το ποιόν τους και το παρελθόν τους έβλεπα ότι οδηγούμαστε. Όπως αντιστοίχως σε προδοσίες θα οδηγηθούμε στο Κυπριακό, τη Θράκη, την 'Ήπειρο και το Ανατ. Αιγαίο, αν ο Τσίπρας κερδίσει τις επόμενες εκλογές.

Οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν τί ήταν η Συνθήκη του Μπρεστ - Λιτόφσκ. Αποτελούσε την οριστική συμφωνία μετά την πρόταση ανακωχής που έκανε η Ρωσία στη Γερμανία, κατά τον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο.

Ο Λένιν για να διατηρηθούν οι Μπολσεβίκοι στην εξουσία συνθηκολόγησε με τη Γερμανία το Νοέμβριο του 1917, παραχωρώντας το μισό ευρωπαϊκό έδαφος της Ρωσίας, συμπεριλαμβανομένης της Ουκρανίας, των χωρών της Βαλτικής και ένα τέταρτο του πληθυσμού της χώρας. Πέραν αυτών, παραχωρήθηκε στους Γερμανούς, ο έλεγχος των περισσότερων από τα ρωσικά ανθρακωρυχεία και οι μισές από τις υπόλοιπες βιομηχανίες.

Ακριβώς όπως ο Τσίπρας δεν έχει φραγμό στο να παραδώσει εθνικά εδάφη και ιστορικές εθνικές ονομασίες προκειμένου να παραμείνει στην εξουσία.

Στις 10.12.2007 το γερμανικό περιοδικό "Der Spiegel" κυκλοφόρησε με κύριο θέμα "Die gekaufte Revolution", η "αγορασμένη Επανάσταση". Εκεί επιβεβαιωνόταν αυτό που μέχρι τότε κυκλοφορούσε ως ιστορική παραφιλολογία, ενώ οι "ψαγμένοι" ήδη γνώριζαν. Ο Κάϊζερ είχε πληρώσει με 20 εκατ. μάρκα τον Λένιν, τον είχε επιβιβάσει σε ένα τραίνο το οποίο διέσχισε τη μισή Ευρώπη αλλά "μυστηριωδώς" δεν σταμάτησε κανένας, και τον είχε στείλει στη Ρωσία για να οργανώσει με τα χρήματα αυτά επανάσταση η οποία θα έριχνε τον Τσάρο και θα έκλεινε το Ανατολικό Μέτωπο σε όφελος της Γερμανίας - Μέτωπο το οποίο και αποδείχθηκε μοιραίο για τους Γερμανούς κατά τον 2ο ΠΠ.

Όπερ και ιστορικά εγένετο. Οι κομμουνιστές σε όλες τις εποχές αποδεικνύονται υπάλληλοι αλλοδαπών εργοδοτών και προδότες του Έθνους, καρκίνος στον εθνικό οργανισμό.
Ο μαοϊκών ιδεολογικών καταβολών αξιότιμος κ. Γεράσιμος Μπαλαούρας ανήκει στην καταστροφική κάστα "Αγωνιστές Πολυτεχνείου ΑΕ", θεμέλιο της ιδεολογικοπολιτικής ηγεμονίας της Αριστεράς, το οποίο η ΝΔ αντί να πολεμά λυσσαλέα να κατεδαφίσει, στεφανώνει κατά τη θλιβερή επέτειο. Ο εν λόγω κύριος, του οποίου το "αγωνιστικό" παρελθόν τον κατέστησε σήμερα βουλευτή Ηλείας του ΣΥΡΙΖΑ, τον Ιούνιο του 2015 συμμετέχοντας στην εκπομπή "Κοινωνία Ώρα MEGA" χαρακτήρισε τη συμφωνία μεταξύ Ελλάδας και διεθνών δανειστών ως "το Μπρεστ-Λιτοφσκ του Τσίπρα". "Γίνεται μια τακτική υποχώρηση", είπε.

Και οι "τακτικές υποχωρήσεις" του Τσίπρα συνεχιστήκαν έκτοτε και θα συνεχιστούν εφεξής, σε βάρος της εθνικής συνέχισης, με κάθε εθνικό τίμημα, αρκεί να μην παραδώσει την εξουσία, παράδοση άλλωστε την οποία ούτε διανοείται.

Η εξουσιολαγνεία του Καμμένου τον έκανε να πιστεύει ότι ήταν τόσο έξυπνος ώστε να αποφύγει την γνωστή, αναπόφευκτη κατάληξη εκείνου ο οποίος πατάει σε δύο βάρκες : πέφτει στη θάλασσα.

Δυο λέξεις εδώ γιατί, φέρνοντας ως παράδειγμα τον Καμμένο και παρόμοιους, κάποιοι κεντρώοι γνησιοξεφτίλες προσπαθούν να καθιερώσουν τον περιπαικτικά μειωτικό όρο "γνησιοδεξιός" για τους δεξιούς. Μετά το 1974 οπότε οι δυο, καλώς ή κακώς, ιστορικοί πυλώνες της Δεξιάς, Παλάτι και Στρατός, διαλύθηκαν, ψηφοφόρος ή στέλεχος της ΝΔ δεν σημαίνει αυτόματα και δεξιός, όπως σήμαινε επί ΕΡΕ. Τούτο κρίνεται στην πράξη. Δεξιός για τα ελληνικά ιστορικοπολιτικά δεδομένα σημαίνει εξ ορισμού σφόδρα αντίθετος με τους κομμουνιστές. Με τα σημερινά δεδομένα ο Ελευθέριος Βενιζέλος με το Ιδιώνυμο θα ήταν "ακροδεξιός εθνικιστής". Ένας λοιπόν που αναβιβάζει τον πολιτικό επίγονο του Ζαχαριάδη στην εξουσία, όπως έπραξε ο Καμμένος, ένας που ακυρώνει την νίκη του 1949, αντικειμενικά δεν είναι δεξιός και σχέση ουδεμία δεν έχει το γεγονός ότι εκκίνησε πολιτικά από την ΝΔ. Ήταν ένας καιροσκόπος.

Γι' αυτό δεν αποδέχθηκα ποτέ τον όρο "Τσιπροκαμμένος". Υπήρχε ένας πολιτικά δεινός κι ένας πολιτικά καμμένος.

Τώρα λοιπόν ο Πάνος διαπιστώνει ότι γίνεται ο τελευταίος στην ουρά των "χρησίμων ηλιθίων" στις πλάτες των οποίων πάτησε ο Τσίπρας για την κατάκτηση και την διατήρηση της εξουσίας. Πίσω από Αλαβάνο, Κουβέλη και άλλα τακτικά "σκαλοπάτια" για τον Τσίπρα.

Σύντομα θα αντιληφθεί σε όλο της το εύρος και την συντριπτική αλήθεια του "την προδοσία πολλοί αγάπησαν, τον προδότη ουδείς". Και κυρίως, το ότι ο προδότης είναι απεχθής περισσότερο σε αυτούς οι οποίοι επωφελούνται από την προδοσία του εκείνων τους οποίους φύσει και θέσει όφειλε να υπερασπίσει.

Η διεθνής συμπαιγνία σε βάρος των ιστορικών ελληνικών, εθνικών συμφερόντων ήταν οργανωμένη, ωστόσο το Antinews είχε εγκαίρως προειδοποιήσει. Ο "χερ" Τσίπρας, το καλύτερο πουλαίν της Άνγκελα Μέρκελ, έχοντας εξασφαλίσει πολιτικά την υπερψήφιση της προδοτικής "Συμφωνίας των Πρεσπών" όποτε ερχόταν στην Βουλή χωρίς τις ψήφους Καμμένου, για την οποία η "μητερούλα" του θα του έκανε δώρο την μη μείωση των συντάξεων και του αφορολογήτου, όπως και άλλες δημοσιονομικές "ανάσες" με τις οποίες θα πήγαινε στις εκλογές σκορπώντας παροχές, με την συνέντευξη στην WSJ εκτέλεσε πολιτικά τον Πάνο.

Ο οποίος πασχίζει με τιτιβίσματα υπαρξιακής αγωνίας του τύπου "το Δημοψήφισμα είναι άκυρο!" να μείνει στο παιγνίδι. Το Δημοψήφισμα όντως άλλαξε το σκηνικό. Οι πρώτες πληροφορίες λένε ότι ο Ζάεφ θα επιδιώξει να "στριμώξει" τους διεφθαρμένους του VMRO με τα σκάνδαλά τους που μπορούν να τους στείλουν φυλακή, ώστε να εξασφαλίσει την ψήφο τους για την επικύρωση της συμφωνίας στην Σκοπιανή βουλή, κι αν δεν το καταφέρει αναγκαστικά θα πάει σε εκλογές. Οι οποίες είναι αβέβαιες, αλλοιώς θα τις προκήρυσσε τώρα.

Θεωρείστε βέβαιο ότι ο Τσίπρας για να παραμείνει στην εξουσία θα πάει την προδοσία μέχρι τέλος. Αν την επόμενη άνοιξη βρίσκεται στην εξουσία και οι Σκοπιανοί την έχουν ψηφίσει, θα τη φέρει για επικύρωση. Τα αργύρια απ' έξω, δολλάρια και "μάρκα", πηγαινοέρχονται για να αγοράσουν πρόθυμους. Σοβαρά μεγέθη, όχι βαλιτσάκια με ευτελή ποσά που παραλάμβανε ο Τσουκάτος.

Ο Πάνος και πάλι διαθέτει επιλογές. Σήμερα, ως επί τέσσερα χρόνια δεκανίκι του Τσίπρα, είναι αποξενωμένος από τον χώρο της ΝΔ αλλά και της ευρύτερης δεξιάς στην οποία ήλπιζε να παραστήσει τον Μακεδονομάχο και να επιβιώσει. Αλλά, και στον χώρο του ΣΥΡΙΖΑ ξένος θεωρείται, κι ας τους πρόσφερε την εξουσία, είπαμε, γι' αυτούς υπήρξε άλλος ένας "χρήσιμος ηλίθιος".

Μπορεί λοιπόν να πάρει ένα κασετόφωνο και να ακούει μονίμως Στράτο Διονυσίου, "ξένος για πάντα, ξένος". Μπας και παρηγορηθεί.

Μπορεί όμως και να επιλέξει βάρκα, να αποσύρει σήμερα την στήριξη όσων του έμειναν από την κυβέρνηση. Αν ο Τσίπρας βρει στήριξη και επιβιώσει κοινοβουλευτικά, διαμορφώνονται δύο στρατόπεδα. Το στρατόπεδο εκείνων που πουλάνε την Μακεδονία, και μαύρο φίδι που έφαγε τον Κυριάκο αν δεν βγει να το φωνάξει. Και το στρατόπεδο εκείνων που δεσμεύονται να πράξουν παν το δυνατόν για να μην περάσει η συμφωνία, αυτό δεν δήλωσε προχθές η ΝΔ; Άλλο μαύρο φίδι έφαγε τον Κυριάκο αν δεν το τηρήσει.

Αν ο Τσίπρας πέσει, πάμε σε εκλογές, με κύριο σύνθημα για την ΝΔ ξέρετε τί, ή να έρθει και τρίτο μαύρο φίδι;

Βέβαια ο Πάνος έχει αυτονόητα και τρίτη επιλογή, την αδράνεια για να κρατήσει λίγο ακόμα την υπουργική καρέκλα και μετά ένα κόκκαλο από τον Τσίπρα αν η συμφωνία έρθει και ψηφίσει "υπέρ", μια θέση στο Ψηφοδέλτιο Επικρατείας. Και μετά, τέλος.

Ποιος θα είναι ο επόμενος "χρήσιμος ηλίθιος" για τον Τσίπρα; Μένει στη Ραφήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου