Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2018

Η κατάχρηση του ονόματος της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ τους μπερδεύει άσχημα, η κόντρα Ρωσίας – Τουρκίας θα συνεχιστεί στο ΑΙΓΑΙΟ.

http://epanastasilae.blogspot.com/2018/10/blog-post_5.html

Η κόντρα ξεκίνησε ήδη από την Συρία και  από το διαφορετικό πλάνο στρατηγικής διαχείρισης που έχουν Ρωσία και Τουρκία για τα τεκταινόμενα εκεί  και όσο αναφορά τον πρόεδρο Άσαντ που συνιστά  για τους τούρκους κόκκινο πανί. Η κόντρα συνεχίζεται  με την ονοματολογία των Σκοπιών και επιτάθηκε με το πρόσφατο δημοψήφισμα. Θα έχουμε και συνέχεια λίγο πιο κάτω. 
Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Εκ διαμέτρου αντίθετες οι επίσημες θέσεις Ρωσίας –τουρκίας για τα Σκόπια.
«Ρωσία: Άκυρο το δημοψήφισμα. Η Συμφωνία των Πρεσπών στο Συμβούλιο του ΟΗΕ» http://www.rthess.gr/blog-det?artid=89835
«Το ΝΑΤΟ και η ΕΕ δεν πρέπει να εγκαταλείψουν τη ‘Μακεδονία’, λόγω των αποτελεσμάτων του δημοψηφίσματος, αλλά να συνεχίσουν την υποστήριξη και τη συνεργασία», δήλωσε ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου.»  https://www.echedoros-a.gr/2018/10/blog-post_93.html

Μετά ταύτα είναι πιθανό να δούμε πολλά πράγματα και να τρίβουμε τα μάτια μας

Μόνο η ΣΥΡΙΑ προλαβαίνει να πάρει S-300,  ενώ αυξάνονται οι επιφυλάξεις για την παράδοση  των ρωσικών S-400 και των Αμερικανικών F-35 στην τουρκία λόγω της ταχύτητας των  εξελίξεων στην ευρύτερη περιοχή.

Οι Ρώσοι στρατηγοί φορτώνουν άσχημα.

Η τουρκία ομοιάζει σαν την πονηρή αλεπού που κάνει εξυπνάδες - μια ΝΑΤΟ και μια ΕΥΡΑΣΙΑ  (ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ και για αυτό θα πιαστεί στα τέσσερα)

Οι εξυπνάδες της αλεπούς  θα επιταθούν στο ΑΙΓΑΙΟ και στα ΣΤΕΝΑ , μάλλον σύντομα.


Διερχόμαστε καιρούς κρίσιμους όπου η γεωπολιτική παραλληλίζεται με την προφητεία και η μία από την άλλη ζητάει εξηγήσεις λόγω της αλματώδους εξέλιξης της πολεμικής βιομηχανίας.

Α.  τι μας λέει η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ; 

«Όταν ο τουρκικός στόλος ξεκινήσει κατά της Ελλάδος και φτάσει στα έξι μίλια, πράγματι θα καταστραφεί. Θα είναι η ώρα που θα έχουν τα κόλλυβά τους στο ζωνάρι τους». ΟΣΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ ο Αγιορείτης 


Ήκουσα φωνή υπό της Άρκτου ερχομένης, λεγούσης ούτω: Ρωσία, ξύπνησεν γε ουν εκ του ύπνου...

Προς εσέ ο λόγος του Αγγέλου και εν τη πρωία του ηλίου αμπλησθήσεται ελαίου η λάμπα σου και πρίν ο ήλιος φανή εν τω ανατολικώ ζωδίω, συ μεν εκμανής έση.

Ω φίλη, ιδού τα αριστοπολεμικά σου όργανα, πληρούσι τους αιθέρας μελωδίας.

Οι πολεμισταί και οι ήρωες σου ψάλλουσι τα νικητήρια, προσκαλούντες σε αναμορφώσαι τον πλανήτην.

Επί τε την χερσόνησον έξεις νίκην και διαβείσα την Ματαιώτιδα λίμνη καταθραύσεις την Ταυρικήν και τα πέριξ μέρη των Σκυθών.

Ἡ Ἑλλὰς θὰ γίνει ἐκ νέου ἀπὸ τοὺς Τούρκους θέατρον λῃστειῶν καὶ καταστροφῶν. Οἱ κυβερνῆται καὶ ὁ λαὸς θὰ εὐρεθώσι ἐν στενοχωρῖᾳ μεγάλη. Ὁ ἐχθρὸς θὰ πρόχωρήσει μέχρι τῶν ἐξαμιλίων.

Ἀλλὰ ἔπειτα λαὸς τὶς ἀνατολικὸς θὰ ἔλθει πρὸς βοήθεια τῶν Ἑλλήνων, οἵτινες συνερχομένοι εἰς ἑαυτοὺς ἐκ τῆς ταραχῆς τῆς εἰσβολῆς θὰ ἐξέλθουν πανστρατιὰ καὶ θὰ ἐκδιώξουν τοὺς Τούρκους ὄχι μόνο τῆς Ἑλλάδος, ἀλλὰ καὶ ἐξ ὅλης της Εὐρώπης, οἵτινες

(εδώ η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ μπορεί να  αναφέρεται για τις ημέρες μας στους τζιχαντιστές- τρομοκράτες  που κατέκλυσαν την Ευρώπη)   

Τοῦρκοι εὑρίσκουν ἄσυλον μόνον εἰς Μέκκαν.

Ἡ δὲ Κωνσταντινούπόλη γίνεται ἐκ νέου πρωτεύουσα τοῦ Ἑλληνισμοῦ.

geoment.e–e–e.gr
http://tich–cy–gr.blogspot.g και από το 

Όποιος άκουσε τον ΜΕΤΑΚΑΥΣΤΗΡΑ (Su-57)  και τις  τουρμπίνες  από  το υπερηχητικό στρατηγικό βομβαρδιστικό Tu-160M2 είναι σαν να ακούει μια άριστη πολεμική συμφωνική χορωδία

« ΑΡΙΣΤΟΠΟΛΕΜΙΚΗ, πληρούσι τους αιθέρας μελωδίας»

Β. Τι εξηγήσεις προσπαθεί να δώσει η Πολεμική  ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ στην Προφητεία; 

Τι λέει η παραπάνω προφητεία; 

Από πού θα έρθει ο ήχος των Ρωσικών Αριστοπολεμικών οργάνων;

Από την Ελληνιστική χερσόνησο της Ταυρίδος δηλ. την ΚΡΙΜΑΙΑ, και την  Θάλασσα Αζόφ ή Αζοφική είναι η «Μαιώτιδα λίμνη» των αρχαίων Ελλήνων.

Από εκεί θα ακουστεί ο ήχος των ρωσικών υπερμαχητικών  Su-57 και θα φτάσει στο ΑΙΓΑΙΟ σε μόλις 20΄ λεπτά της ώρας πάνω από τα κεφάλια των κουρσάρων τούρκων για τα περαιτέρω. 

Αν ρωτάτε μα πώς αφού τούρκοι και ρώσοι τώρα φαίνονται σύμμαχοι ; 

Θα σας απαντήσουμε με αυτό που αναγράφεται στο καικάκι του ΑΙΓΑΙΟΥ … « έχει ο ΘΕΟΣ το δικό του σχέδιο». 

Αν μάλιστα  αναλογιστεί κανείς ότι πολλά πράγματα γίνονται σήμερα στο παρασκήνιο  δίχως να τα καταλαβαίνουμε . 

Ήδη πριν μήνες επισημάναμε:

Οι  Ρώσοι συγκεντρώνουν μεγάλες δυνάμεις στον Καύκασο για να κατέβουν εν όψει πρόκλησης στο ΑΙΓΑΙΟ. 

«Πανίσχυρο σχηματισμό ταχείας επέμβασης από 4 Μ/Κ Μεραρχίες φτιάχνουν στον Καύκασο στην νότια Ρωσία  

Σχηματισμό ταχείας επέμβασης δημιουργεί ο ρωσικός Στρατός στα νοτιανατολικά του σύνορα με τον μετασχηματισμό της πανίσχυρης 58ης Στρατιάς.   

Αυτό έγινε γνωστό  σε ρωσικά δημοσιεύματα.   Σύμφωνα με αυτά η περιοχή του Καυκάσου ενισχύθηκε με νέες μεραρχίες και το ίδιο αναμένεται να γίνει με την νότια στρατιωτική Διοίκηση.  

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα Ισβέστια το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ξεκίνησε μια άνευ προηγουμένου αναδιοργάνωση της κύριας δύναμης κρούσης που διαθέτει στη νότια Ρωσία της 58ης Στρατιάς.» 

Τα νέα ρωσικά υπερμαχητικά Su-57 έγιναν για να επαληθευθεί η Προφητεία του ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ και του Αγίου Αγαθαγγέλου. 

«Η Ρωσία ίσως μετατρέψει το πρώτο μαχητικό αεροσκάφος πέμπτης γενιάς, το Sukhoi Su-57, σε ένα έκτης γενιάς μαχητικό δήλωσε στο ρωσικό ειδησεογραφικό πρακτορείο ο πρώην αρχηγός των ρωσικών αεροδιαστημικών δυνάμεων, Βίκτορ Μποντάρεφ. 

“Αυτό ειναι πράγματι ένα θαυμάσιο αεροσκάφος και μπορεί να περιλαμβάνει τόσο χαρακτηριστικά πέμπτης και έκτης γενιάς. Έχει τεράστιο δυναμικό εκσυχρονισμού”, δήλωσε ο Μποντάρεφ, o πρόεδρος της επιτροπής άμυνας και ασφάλειας του ρωσικού ομοσπονδιακού συμβουλίου. “Κυρίως, είναι το καλύτερο ανάμεσα από τα “αόρατα” χαρακτηριστικά των υφιστάμενων εκδόσεων. Ενσωματώνει όλα τα καλύτερα που είναι διαθέσιμα στην σύγχρονη αεροπορική επιστήμη τόσο στην Ρωσία όσο και σε όλον τον κόσμο”, πρόσθεσε.  Δούκας Γαϊτατζής  http://www.proelasi.org/ 

Στρατιωτικές πηγές έχουν μεταφέρει στην επικαιρότητα ότι το Su-57 με όλα τα οπλικά τους συστήματα ενεργεί στην Συρία.

«Το ρωσικό μαχητικό Su -57 που κατασκευάζει η εταιρεία Sukhoi, πέταξε στους αιθέρες για πρώτη φορά το 2010.

Η ρωσική Πολεμική Αεροπορία ελπίζει ότι περίπου 220 Su-57 αναμένεται να είναι επιχειρησιακά μεταξύ του 2020 με 2030.»  http://www.onalert.gr/ 22 Φεβρουαρίου 2018 

Με τα δεδομένα αυτά πόσα λεπτά της ώρας  χρειάζεται  το Su -57  να βρίσκεται από την ρωσική αεροπορική βάση του Χμέιμιμ της Συρίας στην Κύπρο ή στην ΑΟΖ της Ρόδου και του Καστελόριζου; 

«Τα Su-57 με αυτονομία 2.500 χλμ. και ακριβώς ίδια ταχύτητα (2.500 χλμ. την ώρα και απόκτηση υπερηχητικής ταχύτητας χωρίς την χρήση μετακαυστήρα, μπορεί σε 7′ να βρίσκεται από την ρωσική αεροπορική βάση του Χμέιμιμ της Συρίας, επάνω από την Κύπρο και σε 18′ μεταξύ Ρόδου και Καστελόριζου.» Γεράσιμος Χουντάλας  http://www.pronews.gr/ 22 Φεβρουαρίου 2018  

Κατά τον ίδιο υπολογισμό από τα στρατιωτικά αεροδρόμια της Κριμαίας μέχρι το Αρχιπέλαγος του ΑΙΓΑΙΟΥ τα Su-57 με αυτονομία 2.500 χλμ. και ακριβώς ίδια ταχύτητα (2.500 χλμ. την ώρα και απόκτηση υπερηχητικής ταχύτητας χωρίς την χρήση μετακαυστήρα, θα χρειαστούν  τουλάχιστον 20΄ λεπτά. 

Αν λάβουμε υπ όψη και τα άλλα καλούδια που μεταφέρουν …

«Με υπερηχητικό πύραυλο αέρος-αέρος μεγάλης εμβέλειας πρόκειται να εξοπλιστεί το ρωσικό μαχητικό Su-57 στο πλαίσιο της πιστοποίησης στο νέο μαχητικών περισσότερων και πιο αποτελεσματικών οπλικών συστημάτων.

Πρόκειται για τον πύραυλο R-37M ο οποίος με την εμβέλεια των 300 χλμ που μπορεί να επιτύχει και την υπερηχητική του ταχύτητα θα μπορεί να εξουδετερώσει τα αντίπαλα αεροσκάφη σε απόσταση ασφαλείας από  το ρωσικό μαχητικό.

Ο R-37M έχει μήκος 4,2 μέτρα μήκος βάρος 600 κιλά, ταχύτητα 6 Mach και εμβέλεια 300-400 χλμ.

Ο πύραυλος σχεδιάστηκε για την αναχαίτιση μεγάλων στόχων όπως τα ιπτάμενα τάνκερ E-3B Sentry, KC-135R Stratotanker σε μεγάλη απόσταση.» https://www.defence-point.gr/news/me-yperichitiko-pyravlo-aeros-aeros-megalis-emvelias-tha-exoplisti-to-su-57


Τι άλλο έχουν ετοιμάσει οι Ρώσοι για να διεκδικήσουν τα συμφέροντα τους στα ΣΤΕΝΑ και για να ανοίξουν τους διαδρόμους ναυσιπλοίας του ΑΙΓΑΙΟΥ από την πλεονεξία των τούρκων;

«Οι ρωσικές αρχές αποκάλυψαν τις λεπτομέρειες για το νέο βομβαρδιστικό αεροσκάφος.

Η ρωσική εταιρεία αεροναυπηγικής Tupolev ανακοίνωσε ότι άρχισε την κατασκευή του πρώτου υπερηχητικού στρατηγικού βομβαρδιστικού Tu-160M2.

«Το πρώτο αεροσκάφος τύπου Tu-160M2 ήδη κατασκευάζεται» δήλωσε στο ρωσικό πρακτορείο Interfax ο γενικός διευθυντής της εταιρείας, Αλεξάντρ Κονιουχόφ. Ο Κονιουχόφ διευκρίνισε ότι το αεροσκάφος Tu-160M2 είναι ένα εντελώς νέου τύπου αεροσκάφος, ενώ το αεροσκάφος Tu-160M είναι ένα εκσυγχρονισμένο αεροσκάφος. Και τα δύο αυτά αεροσκάφη, προσέθεσε, θα πραγματοποιήσουν δοκιμαστικές πτήσεις την ίδια χρονική περίοδο.

Πρόσφατα, ο αναπληρωτής υπουργός ‘Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Γιούρι Μπορίσοφ, είχε ανακοινώσει ότι όλα τα υπερηχητικά στρατηγικά βομβαρδιστικά της σειράς Tu-160 θα εκσυγχρονισθούν πλήρως με οπλικά συστήματα τελευταίας τεχνολογίας έως το 2030.» TAGS http://www.fortunegreece.com/article/afto-ine-to-proto-iperichitiko-stratigiko-vomvardistiko-tis-rosias/

ΣΤΩΜΕΝ καλώς

Η  ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ έχει ψυχή και  τους μπερδεύει άσχημα

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου