Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018

ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΛΗ ΟΞΥΔΕΡΚΗ ΙΔΕΑ ΕΧΕΙ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ;> Mαφιόζοι και τεμπέληδες θα γίνουν δήμαρχοι για να παντελονιάζουν τον ENΦΙΑ

Πρόκειται για μια επικίνδυνη εξαγγελία αυτή του Κυριάκου Μητσοτάκη που θέλει την διεφθαρμένη τοπική αυτοδιοίκηση (βλαχοδημάρχους και τσοπαναραίους κοινοτάρχες) να εισπράττουν τον ΕΝΦΙΑ και να μειωθεί ισόποσα η κρατική επιχορήγηση.
Γύρευε τι όργια θα γίνονται στους δήμους εάν αυτό γίνει πράξη.
Από τον Βασίλη Μπόνιο
Ολοι οι κηφήνες και αούα καφενόβιοι θα θέλουν να γίνουν βλαχοδήμαρχοι και κοινοτάρχες για να παντελονιάζουν την κασαδούρα του ΕΝΦΙΑ και στη συνέχεια να τον καίνε στα τοπικά πανηγύρια, στα μπουρδέλα της Σούλας της ανάφτρας, σε σκατς και σε βίλες.
Από το κράτος για να πάρουν την επιχορήγηση περνάνε χρόνια ενώ ο ΕΝΦΙΑ είναι ζεστό χρήμα. Κασαδούρα.
Ερχεται λοιπόν ο οξυδερκής Μητσοτάκης και προτείνει oι κάτοικοι της κωλοπετινίτσας να πληρώνουν τον ΕΝΦΙΑ στον τοπικό κοινοτάρχη και των δήμων της Αθήνας στους κατσιαπλιάδες δημάρχους που είναι στην πελιοψηφία τους βουτηγμένοι στα σκάνδαλα.
Kι όταν οι δημότες δεν πληρώνουν ή καθυστερούν, ο βλαχοδήμαρχος θα πρέπει να έχει ολόκληρο μηχανισμό με ένα στρατό από δικαστικούς κλητήρες και μπράβους οι οποίοι θα μπουκάρουν στα σπίτια για να πάρουν τον ΕΝΦΙΑ του νοικοκυραίου.
Δηλαδή από τις ιδέες των κατσιαπλιάδων του ΣΥΡΙΖΑ στις ανεφάρμοστες πεπετζίδικες θεωρίες του Κυριάκου.
Πως σκατά μπλέξαμε έτσι;
Προφανώς ο Μητσοτάκης στη προκειμένη περίπτωση είναι εκτός πραγματικότητας ή λαικίζει.
Γύρευε πόσες συμμορίες νονών της νύχτας θα θέλουν να εκλέξουν δήμαρχο και κοινοτάρχη τον αρχηγό για να παίρνουν τον ΕΝΦΙΑ που θα είναι η πιο καλή “προστασία” και μάλιστα νόμιμη. Η παραχώρηση της είσπραξης του ΕΝΦΙΑ στους βλαχοδημάρχους και κοινοτάρχες θα τους μετατρέψει (δεν θέλουν και πολύ) σε Φλώρους και Μηλιώνηδες. Θα παντελονιάζουν την κασαδούρα του  ΕΝΦΙΑ και θα την κάνουν ταράτσα.
Καμμιά άλλη οξυδερκή ιδέα έχει ο Κυριάκος;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου