Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2018

ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ: ΜΑΥΡΟΣ ήταν Ο ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΘΡΙΑΜΒΟΣ στα δάνεια ελβετικού φράγκου!

ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ 644 09.08.2018
ΜΑΥΡΟΣ ήταν Ο ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ !! ΘΡΙΑΜΒΟΣ
Μόνο έτσι θα μπορούσε να τιτλοφορηθεί και το παραλείψαμε στο προηγούμενο ΔΤ που εκδώσαμε, η απόφαση που κατέληξε σε ίσες αποστάσεις, μεταξύ του δανειολήπτη Δαβίδ και του τραπεζίτη Γολιάθ.
Στις συμβάσεις του πλήθους των κοινών μελών μας ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ και ΣΥ.ΔΑΝ.Ε.Φ. δεν υπάρχει κανείς δανειολήπτης με επάγγελμα ‘‘Επενδυτικός Σύμβουλος’’, ενώ η τράπεζα ο Γολιάθ δηλαδή, είναι εξ αντικειμένου επενδυτικός σύμβουλος.
Πρότεινε, με επαναληπτικές καταιγίδες διαφημίσεων, σημείωση, όχι όπως η καταιγίδα της Μάνδρας που είχε μία μόνο ριπή, στεγαστικά δάνεια που περιείχαν όμως τον χαραχτήρα επενδυτικής χρηματοδότησης άκουσον, άκουσον για απόκτηση !! στέγης, με το δάνεισμα σε Ευρώ εκ μετατροπής λογιστικών εγγραφών ανύπαρκτου στο ταμείο της Ελβετικού Φράγκου. Μεταβλητό επιτόκιο & ισοτιμία Ελβετικού φράγκου στην ημέρα της κάθε δόσης αποπληρωμής, με ασφάλεια μόνο τα πρώτα 3 χρόνια.

Δηλαδή ο Γολιάθ, κρίνοντας πως τα τρία χρόνια είναι η ασφαλής διάγνωση, πιθανότητας ‘‘καρκινογένεσης’’, τους είπε ότι ήξερε και βεβαιώνει πως η ισοτιμία αν κρατήσει σταθερή για τρία χρόνια, θα είναι σταθερή για τα 40 χρόνια του στεγαστικού τους.
Μπορεί ο Γολιάθ, η τράπεζα δηλαδή, να πουλάει και να κάνει χορηγήσεις χωρίς να έχει τα ποσά στο ταμείο της και να βγάζει κέρδη ή ζημίες από αυτό, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Κεντρικής Τράπεζας της Αγγλίας και το ύψος αυτών είναι δική της ευθύνη.
Δεν υπάρχουν λοιπόν ίσες αποστάσεις του ΑΚ 388 και 288 (της ΜΑΥΡΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ), όταν, η πρόβλεψη στην οποία βεβαίωσε τον δανειολήπτη η τράπεζα ήταν αβάσιμη, επειδή αυτή είναι ο επενδυτικός οργανισμός που έχει μεταξύ των δύο συμβαλλομένων την μεγαλύτερη οικονομική και οργανωτική επάρκεια για μπορεί και οφείλει να γνωρίζει και να προβλέπει το οικονομικό μέλλον, όπως υποχρεώνεται άλλωστε και από τις κανονιστικές διατάξεις και εγκυκλίους της Κεντρικής τράπεζας, και για την εξασφάλιση της κεφαλαιακής της επάρκειας, όχι για να ζητούν ανακεφαλαιοποιήσεις δηλαδή.
Δεν είναι μπάτε σκύλοι αλέστε κι αλεστικά μη δίνετε.
Η ραγδαία μεταβολή της ισοτιμίας € - CF, απέδειξε ότι η προσδοκία του Γολιάθ, της τράπεζας δηλαδή, να αποκομίσει κέρδη με το δάνεισμα σε ευρώ χωρίς ανάλωση πόρων συναλλάγματος, παρά μόνο με λογιστικές εγγραφές, όπως της παρέχεται το δικαίωμα, ως ανωτέρωήταν αβάσιμη και επέκεινα ΑΚ 300 ουδείς δύναται να ζητήσει αποζημίωση διά το ίδιον αυτού πταίσμα.
Το πταίσμα αυτό, επίσης, δεν μπορεί να μετακυλήσει στον Δαβίδ, τον δανειολήπτη, αφού αυτή με την αίγλη και την πειθώ της του το πρότεινε με δική της ευθύνη, και το δήθεν ότι, ο τραπεζικός οργανισμός εξήγησε στον φτωχό μισθωτό κλπ τους κινδύνους, από την επενδυτική μορφή αυτών των συμβάσεων, δεν είναι αποδεκτό από κανέναν λογικό, τρελό, ειδικό, δικηγόρο, καθηγητή και παντοπώλη.
Καμία απόφαση που θα τολμήσει να κρίνει ότι η ευθύνη της πιθανής !! που ενέσκηψε !! βλαπτικής μεταβολής της ισοτιμίας, ανήκει σε ίσα μέρη μεταξύ του Γολιάθ της τράπεζας δηλαδή, και του Δαβίδ, αφού αυτή του πρότεινε, την περιορισμένη ασφάλιση (ασήμαντου κόστους σημειωτέον) μόνο 3 ετών ως βεβαία δικλείδα αντί διάρκειας των 40 ετών, δεν μπορεί να σταθεί ίσα σε κανέναν  κοινό ΖΥΓΟ και ΚΥΡΙΩΣ ΣΕ ΑΥΤΌΝ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΎΝΗΣ, και επέρχεται μόνον η κατά ΑΚ 202 επαναφορά.
Και για το άλλο κρίσιμα σημαντικό με φαρμακερές περικοκλάδες, αν ολισθήσει η Δικαιοσύνη από τυχόν πιέσεις των Γολιάθ, θα κοκκινίσουν 70.000 δάνεια με ακίνητα αφ ενός μεν μειωμένης πλέον εμπορικής αξίας, 210.000 άνθρωποι – οικογένειες θα βαράνε τα έπιπλα τους στους τοίχους των σπιτιών τους, κλπ, πριν τους βγάλει έχω ο δικαστικός επιμελητής. ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ την ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΜΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου