Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018

Στόχος των παγκοσμιοποιητών, ο ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ του ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ

https://katohika.gr/nea-taksi-pragmaton/stochos-ton-pagkosmiopoiiton-o-afanismos-tou-christianismou/
Είναι γεγονός ότι ένα πλήθος αντιχριστιανικών πολιτικών εφαρμόζεται σήμερα στις χώρες της Δύσης.
Γράφει η Εύη Λασκαρίνα
Για το γεγονός αυτό στο παρελθόν, υπήρχε η αντίληψη ότι αποτελεί σημάδι αλλαγών, που συντελούνται στις κοινωνίες με το πέρασμα του χρόνου και την αλλαγή της νοοτροπίας των ανθρώπων, λόγω της εξέλιξης και της μόδας.

Σήμερα, η εφαρμογή αυτών των αντιχριστιανικών πολιτικών έρχεται να μας δείξει στην πράξη, ότι δεν αποτελούν απλά εξέλιξη μέσα στο χρόνο και αλλαγή της μόδας, αλλά οργανωμένο σχέδιο, το οποίο βρίσκεται εδώ και πολλά χρόνια σε εξέλιξη και απλά κορυφώνεται στις μέρες μας. Ακόμα και οι αφελείς άρχισαν να βλέπουν, ότι οργανωμένα πλέον, επιχειρείται η άλωση της Ευρώπης και η αποχριστιανοποίησή της μέσω της αθρόας μετανάστευσης, κυρίως ισλαμικών πληθυσμών.
Ο κατακλυσμός των χωρών της Ευρώπης κυρίως από τα κύματα των μουσουλμάνων που εισβάλουν από τα σύνορα, σε κάθε χώρα της γηραιάς ηπείρου και οι καταστροφικές πολιτικές της ΕΕ, δεν πέρασαν απαρατήρητες, ούτε έμειναν ασχολίαστες από τον Ντόναλντ Τραμπ. κατά την επίσκεψή του στην Ευρώπη τον Ιούλιο, στο πλαίσιο των συναντήσεων που είχε με την βασίλισσα Ελισσάβετ, αξιωματούχους του ΝΑΤΟ και τον Πούτιν. Ως υπέρμαχος της παλαιάς τάξης, ο Τραμπ μίλησε ανοιχτά για το πως μεταμόρφωσε την Ευρώπη, το μεταναστευτικό ισλαμικό τσουνάμι, το οποίο όπως τόνισε, σχεδίασαν οι παγκοσμιοποιητές.
Όπως δήλωσε: «Όλα αλλάζουν, αλλά συγκεκριμένα οι χριστιανικές βάσεις του Παλαιού Κόσμου διαλύονται εσκεμμένα από τις κυβερνήσεις, την Ευρωπαϊκή Ένωση και το κατεστημένο των παγκοσμιοποιητών που βρίσκεται από πίσω».
Τα χριστιανικά σύμβολα όπως ο Σταυρός, αφαιρούνται για να μην προσβάλλονται οι μετανάστες. Πρόσφατο παράδειγμα η απαίτηση μιας ΜΚΟ στη Λέσβο να απομακρυνθεί ο σταυρός από παραλία του νησιού, διότι όπως υποστηρίζει, η πράξη τοποθέτησης του σταυρού στην παραλία είναι: “παράνομη, αντιαισθητική (θυμίζει τάφο) αλλά κυρίως προσβλητική για το σύμβολο του χριστιανισμού, σύμβολο αγάπης και θυσίας και όχι ρατσισμού και μισαλλοδοξίας” ενώ αποκαλεί το ιερό σύμβολο, “εργαλείο επίδοξων σταυροφόρων”.
Στην Σουηδία έχει προταθεί να δημιουργηθούν αίθουσες προσευχής με προσανατολισμό προς τη Μέκκα, για να προσεύχονται οι μουσουλμάνοι στον Αλλάχ.
Στο Βέλγιο ο Ερυθρός Σταυρός βγάζει τον σταυρό και βάζει την ημισέληνο για να μην προσβάλλονται οι μουσουλμάνοι, ενώ στην Ελβετία απαίτησαν να αφαιρεθεί ο σταυρός από την Ελβετική σημαία, διότι δεν ταιριάζει πλέον στην σημερινή πολυπολιτισμική Ελβετία!
Σε τέτοιο σημείο παραλογισμού έχουμε φτάσει και σύντομα θα ζήσουμε αυτές τις τραγικές καταστάσεις και στην Ελλάδα, τώρα που γεμίσαμε με μουσουλμάνους, οι οποίοι σε λίγο θα έχουν τρελές απαιτήσεις με την υποστήριξη βέβαια, και όλων των ανθελληνικών στοιχείων που βρίσκονται και δρουν μέσα στην Ελλάδα.
Αυτό συμβαίνει ήδη στη Γερμανία όπου η UNESCO, ξεπερνώντας κάθε όριο, κυκλοφόρησε διαφήμιση που ενθαρρύνει τις Γερμανίδες να φορούν μαντήλα, όπως οι μουσουλμάνες, ώστε να αποδεχθούν τη διαφορετικότητα.
Ευτυχώς υπάρχουν ακόμα Ευρωπαϊκές κυβερνήσεις που αντιστέκονται στην ισλαμική λαίλαπα, όπως η Ουγγαρία, με τον Βίκτορ Όρμπαν, ο οποίος θεωρεί ακόμα πιο επικίνδυνους από τους μουσουλμάνους μετανάστες, αυτούς που σχεδιάζουν τις πολιτικές των ανοιχτών συνόρων και της μαζικής μετανάστευσης και η Πολωνία που υπερασπίζεται την χριστιανική της ταυτότητα. Η Πολωνία μάλιστα, σε τελετή που έγινε το 2016, με την παρουσία του Πολωνού Προέδρου, υψηλόβαθμων αξιωματούχων της κυβέρνησης και θρησκευτικών ηγετών, αναγνώρισε ως βασιλέα του κράτους τον Ιησού Χριστό.
Κάτι που θα έπρεπε να κάνει η Ελλάδα, βλέπουμε να το κάνουν άλλα κράτη και να μας δίνουν το παράδειγμα.
Αποτελεί Εθνική ανάγκη η αντίστασή μας ενάντια στην αθρόα και ανεξέλεγκτη μετανάστευση. Καλούμαστε όλοι να αναλάβουμε τις ευθύνες μας, από το πόστο που κατέχει ο καθένας, απέναντι στην πατρίδα και να υπερασπιστούμε το μέλλον των παιδιών μας. Να επιλέγουμε ψύχραιμα τι μπορούμε να κάνουμε για το καλό του τόπου μας, τι συμφέρει την Ελλάδα και τι θα μας βοηθήσει να συνεχίσουμε να υπάρχουμε ως έθνος και ως χώρα, που θα προσφέρει πάντα ότι καλύτερο μπορεί να επιδείξει η ανθρωπότητα στον κόσμο: την ανθρωπιά, το φιλότιμο και τον Χριστό.
Αγρυπνείτε Έλληνες!
el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου