Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Δευτέρα, 20 Αυγούστου 2018

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΡΙΦΟΥΣ της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΩΝ ΓΡΙΦΩΝ….. ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΤΗΣ !!!! το ΙΝΚΑ

                ΙΝΚΑ/ΓΟΚΕ Αθήνα 597/13.08.2018
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΡΙΦΟΥΣ της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΩΝ ΓΡΙΦΩΝ….. ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΤΗΣ !!!! το ΙΝΚΑ

Τα δάνεια που είναι : ΔΑΝΕΙΑ ΣΕ ΕΥΡΩ εκ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΕΛΒΕΤΙΚΟΥ ΦΡΑΓΓΚΟΥ καθημερινά & λανθασμένα ονομάζονται Δάνεια Ελβετικού φράγκου Chf !!!

Είναι τα στεγαστικά δάνεια σε Ευρώ, με επιτόκιο [δήθεν] Ελβετικού Φράγκου της ημέρας χορήγησης, μεταβλητό, χαμηλότερο από το επιτόκιο των στεγαστικών δανείων σε Ευρώ εδώ τότε.
Αυτό ήταν το απλό καθαρά διαφημιστικό και παραπλανητικό, ΤΡΥΚ που μάζεψαν πελάτες οι τράπεζες, αφού το επιτόκιο στεγαστικών σε Ευρώ δεν ορίζεται από καμία υποχρεωτική διάταξη.
Η φαντασμαγορική πρόσκληση των τραπεζών μάζεψε σαν τράτα που σαρώνει τον βυθό 70.000 πελάτες,  σε δάνεια δήθεν με ευνοϊκές συνθήκες, εξαποδώ όμως, θα λέγαμε. Μόστραραν στους Έλληνες δήθεν εξομοίωσή τους με Ελβετούς στα προνόμια, παρότι ΟΜΩΣ τα αντίστοιχα επιτόκιά τους σύμφωνα με το ΙΝΚΑ είναι 0,5% !!!!!!, ενώ οι εδώ τράπεζες τα φούσκωσαν από 0,5% σε 3 και 4 %.
Αφ ενός μεν και το τυράκι του ΤΡΥΚ ήταν ψεύτικο, μιας και ήταν φουσκωμένο το επιτόκιο Ελβετικού Φράγκου, αφ ετέρου βάλανε πίσω από το τυράκι, και αποσμητικό υπνωτικό τότε που ήταν καθοδικό το Ελβετικό, το ποσό της δόσεων των Ευρώ που πήραν, θα πληρώνονται με ισοτιμία του Ελβετικού φράγκου της ημέρας καταβολής της !!!. Συλλογισμός και απόλυτα αυθαίρετη !! σύνθεση.
Ελβετικά Φράγκα οι τράπεζες δεν είχαν, ούτε υποχρέωση να έχουν, ούτε δανείστηκαν Ελβετικά Φράγκα για να μπορούν να επικαλεστούν οφειλόμενα δικά τους η δανεισμένα από το εξωτερικό, που τα μετέτρεψαν στα Ευρώ που δάνεισαν. Οι αποδείξεις αναλήψεων άλλωστε μόνο Ευρώ είναι.
Οι ΠΙΝΑΚΕΣ των ισόποσων δόσεων για τα 30 ή 40 χρόνια που δίνουν στους πελάτες τους, είναι μεν για τα Ευρώ που πήραν, αλλά είναι, Ισόποσες τοκοχρεωλυτικές δόσεις, κεφάλαιο και τόκος μαζί δηλαδή, γραμμένες σε Chf, για την μετατροπή σε Ευρώ με ισοτιμία της μελλοντικής ημέρας της δόσης,. 
Το ποσό των πχ. 100.000 Ευρώ που χορηγήθηκε με την σύμβαση, είναι το ισόποσο από μετατροπή 160.000 Ελβετικών φράγκων, που με 2 απλές ταυτόχρονες εγγραφές αγοράς και πώλησης η τράπεζα χορήγησε : ΔΑΝΕΙΑ ΣΕ ΕΥΡΩ εκ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΕΛΒΕΤΙΚΟΥ ΦΡΑΓΓΚΟΥ. Αφού λοιπόν δεν χρωστά Ελβετικά Φράγκα κανείς τους, ούτε η τράπεζα ούτε ο πελάτης, ο όρος αποπληρωμής με μεταβλητή ισοτιμία, είναι αφ ενός μεν χωρίς την απαιτούμενη συμβατική βάση ικανοποίησης πραγματικού δικαιώματος των συμβαλλόμενων μερών, τιμής και πράγματος, αφ ετέρου έχει την μορφή ΡΟΥΛΕΤΑΣ, που τέτοιος όρος σε στεγαστικά δάνεια είναι άκυρος και καταχρηστικός. Ο όρος του συμφωνούμενου δήθεν χαμηλού σταθερού ?? επιτοκίου, είναι ένας ανεξάρτητος όρος, και ο όρος αποπληρωμής με μεταβλητή ισοτιμία – ΡΟΥΛΕΤΑ- είναι άλλος ανεξάρτητος που δεν φαίνεται καθαρά να συμπλέκεται ούτε να αλληλοτροφοδοτούνται με τον πρώτο στην σύμβαση. Ο όρος ΄΄ΡΟΥΛΕΤΑ΄΄, δηλαδή με μεταβλητή ισοτιμία είναι και άκυρος σε στεγαστικά αφού δεν είναι επενδυτικά, και στο επειδή δεν ενημερώθηκαν για τους ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΚΑΖΙΝΟΥ, οι πελάτες στεγαστικών !!, είναι επίσης άκυρος σύμφωνα και με τον Νόμο περί Προστασίας Καταναλωτή 2251/94 και το Ευρωπαϊκό Δίκαιο. ΤΕΛΟΣ - ΤΕΛΟΣ
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Κεντρικής Τράπεζας της Αγγλίας, οι τράπεζες μπορούν να χορηγούν δάνεια με τόκο από εικονικό – λογιστικό- και όχι πραγματικό χρήμα, δηλαδή χωρίς να έχουν πραγματικό χρήμα, ο δε κίνδυνος από το ύψος τέτοιων χορηγήσεων αποτελεί δική τους εκτίμηση.
Η μούφα διασπορά της τράπεζας των γρίφων, πως θα χρειαστούν ανακεφαλαιοποίηση χωρίς τα προγραμματισμένα ???? !!!!! κέρδη ΡΟΥΛΕΤΑΣ, είναι απλό ΤΡΥΚ με μαϊμού πλαστικό μη μασώμενο τυράκι, και ΔΕ ΜΑΣΑΕΙ Η ΚΑΤΣΙΚΑ ΤΑΡΑΜΑ, ΟΥΤΕ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΑΣΑΕΙ ΤΑΡΑΜΑ ΟΥΤΕ ΤΟ ΙΝΚΑ.
Στην Ολομέλεια η Αναίρεση κατά EUROBANK των ΙΝΚΑ, όχι ΙΝΚΑΣ, ο Λύτης ?? θα λύσει τον Γρίφο της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΩΝ ΓΡΙΦΩΝ. Να ξέρουν, το ξέρουν και το ξεχνούν, αλτσχάϊμερ άραγε, πως, Για το ΙΝΚΑ δεν υπάρχουν άλυτα προβλήματα και γρίφοι για κλοπή περιουσίας του καταναλωτή και ΑΚ 288 οι συνθήκες άλλαξαν !!!!.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Agriniopestcontrol

Το κανάλι μου στο YouTube

Το κανάλι μου στο YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCZBMrEHAv1uMF9S-7t7fMIQ

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου