Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Πέμπτη 26 Ιουλίου 2018

Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου για την ανείπωτη εθνική τραγωδία


Τετάρτη, 25 Ιουλίου 2018

Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου για την ανείπωτη εθνική τραγωδία

Η κοινότητα του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου (ΑΠΚΥ) εκφράζει τη βαθιά θλίψη και οδύνη της για την ανείπωτη τραγωδία που έπληξε την Ελλάδα και τα θερμά της συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων.
Σε τέτοιες δύσκολες ώρες, η στήριξη των δημόσιων πανεπιστημίων προς τους πληγέντες και προς αυτούς που έχασαν συγγενείς και περιουσίες είναι ελάχιστη συμβολή και υποχρέωση.

Το Συμβούλιο του Πανεπιστημίου, σε σημερινή συνεδρία του, αποφάσισε τα ακόλουθα ως μία πρώτη δέσμη μέτρων στήριξης:

  • Υλική στήριξη από τη φοιτητική κοινότητα και τα μέλη του ακαδημαϊκού και διοικητικού προσωπικού με την προσφορά ειδών πρώτης ανάγκης, όπως αυτά καθορίζονται στη σχετική ανακοίνωση, ημερομηνίας 25 Ιουλίου 2018, του γραφείου του Επιτρόπου Εθελοντισμού και Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων.
  • Άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού για εθελοντική εισφορά από φοιτητές, διδάσκοντες και μέλη διοικητικού προσωπικού, στον οποίο το Συμβούλιο συνεισφέρει το συμβολικό ποσό των 1.000 Ευρώ.
  • Εθελοντική αποκοπή για διάρκεια ενός έτους μέρους από τις απολαβές των εργαζομένων στο ΑΠΚΥ.
  • Απαλλαγή από δίδακτρα και διαχειριστικό κόστος για περίοδο τριών (3) ετών για υφιστάμενους ή/και νεοεισερχόμενους φοιτητές του ΑΠΚΥ, πληγέντες ή συγγενείς τους μέχρι πρώτου βαθμού.
  • Ανάπτυξη και προσφορά με ελεύθερη πρόσβαση ψηφιακού εκπαιδευτικού υλικού για τη διαχείριση κρίσεων και για τρόπους αντίδρασης σε παρόμοιες περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου