Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018

Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ-ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΚΑΚΙ ΤΟΥ ΓΟΥΝΑΡΗ (του Φαήλου Κρανιδιώτη)

http://www.dimokratianews.gr/content/87165/i-symfonia-ntropi-kai-sakaki-toy-goynari
Οι μοιραίοι κυβερνώντες και το χρέος των πολιτών για αντίσταση απέναντι στο έκτρωμα ενδοτικότητας
Μεγάλη πετυχεσιά, αδέρφια. Εχουμε συμφωνία, βάσει της οποίας η ελληνική κυβέρνηση αναγνωρίζει «μακεδονικό» έθνος, που μιλάει τη «μακεδονική» γλώσσα και ζει σε κράτος που θα λέγεται Βόρεια «Μακεδονία». Σε μια υποσημείωση οι κατσαπλιάδες αντισυμβαλλόμενοι θα μας κάνουν τη χάρη να πουν πως είναι Σλάβοι και δεν έχουν σχέση με τον Αλέξανδρο και την Αρχαία Μακεδονία.
Μεγαλόψυχοι οι μπράτιμοι του Κοτζιά και του Αλέξη.
Μακροσκελέστατο και το non paper, όπου αν βγάλετε τις σάλτσες, μένει απλά η παραχώρηση του ονόματος, της γλώσσας και του έθνους. Αν εγκριθεί το έκτρωμα ενδοτικότητας και φιλοσνοφίτικων τύψεων των διεθνιστούληδων που μας κυβερνούν, τότε με την υπογραφή, την έγκριση και τη συναίνεσή μας όποιος ακούει «Μακεδονία», «μακεδονική γλώσσα» θα σκέφτεται τα Σκόπια και η σλαβική υποσημείωση θα πάει στα αζήτητα. Στο δε αυτάρεσκο και πανηγυρικό non paper που έβγαλε το Μαξίμου αλλά όζει ΥΠΕΞ υπάρχει μια έντονη χιουμοριστική πινελιά.
Αναφέρεται πως «Ενδεχόμενη παραπομπή της λύσης σε μελλοντική συγκυρία θα ενίσχυε τον ρόλο τρίτων δυνάμεων στα βόρεια σύνορά μας». Εννοούν την Τουρκία, την οποία δεν τολμούν να εγκαλέσουν για τον δουλεμπορικό ρόλο της. τα κάνουν πάνω τους στη σκέψη να ζητήσουν τη διακοπή των ενταξιακών διαπραγματεύσεων και της χρηματοδότησης.
Αυτοί που φοβούνται να κατονομάσουν ως δουλέμπορο το κράτος-συμμορία, αυτοί που δεν τόλμησαν να απαγορεύσουν σε ένα κεμαλικό λυσσασμένο σκυλί να κάνει προεκλογική ομιλία στη Θράκη κάνουν τάχα υψηλή πολιτική στα Σκόπια. Τελικά, μεγάλο παλτό ο Κοτζιάς. Μαρμάρινο. Πιο μεγάλο παλτό κι από τον Πολέτι του Ολυμπιακού. Αλλά κι ο Τσίπρας στο διάγγελμά του ήταν όλο περηφάνια για τα «κέρδη» μας από τη συμφωνία. Γκολ αυτοί, σέντρα εμείς.
Ούτε τα ίδια τα Σκόπια δεν φαντάζονταν ότι έχουν τόσους αυτόκλητους συνηγόρους των συμφερόντων τους μέσα στην Ελλάδα. Τα περί «μακεδονικής» γλώσσας και έθνους, καθώς και Βόρειας «Μακεδονίας» θα πρέπει να εξηγηθούν από το εδώλιο του κατηγορουμένου. Λένε, χωρίς να ντρέπονται, ψέματα πως δήθεν αναγνωρίσαμε «μακεδονική γλώσσα» το 1977. Ο ΟΗΕ δεν έχει διαδικασία αναγνώρισης γλωσσών. Οι δε επίσημες γλώσσες είναι μόνον έξι (6). H κυβέρνηση αναφέρεται κουτοπόνηρα στο uniterm multilingual terminology database, που είναι βάση δεδομένων και όχι κατάλογος αναγνωρισμένων γλωσσών, ένα εργαλείο, π.χ., για τις ειρηνευτικές δυνάμεις, με επισήμανση του ίδιου του Οργανισμού, πως η συμπερίληψη δεν σημαίνει ότι ο ΟΗΕ αποδέχεται οτιδήποτε. Το βάθος των ανασκαφών που κάνει η κυβέρνηση αναζητώντας επιχειρήματα για να ενδώσει είναι απίθανο. Ο φαιδρός Μητσοτάκης ήθελε σύνθετη ονομασία «erga omnes». Ε, αυτό του φέρνει ο ΣΥΡΙΖΑ. Ανίκανος να ορθώσει το ανάστημά του πριν, τότε που απαγόρευε στα στελέχη του να πάνε στις συγκεντρώσεις για τη Μακεδονία διότι ΣΥΜΦΩΝΕΙ με τον ΣΥΡΙΖΑ, τώρα κάνει τον μακεδονομάχο. Κυριάκο, κράτα σφιχτά τη σάρισα μη σου πέσει, θα σου γλιστράει από τα στρας του Pride. Τι πέτυχε ο ΣΥΡΙΖΑ και όσοι τον σιγόνταραν, αφού, αντί να πάρουν καθαρή θέση, έλεγαν κάτι αλαμπουρνέζικα του τύπου «φέρτε τη συμφωνία να τη δούμε, δεν μας ενημερώνετε κ.λπ.», αντί να πουν βροντερό ΟΧΙ στη χρήση του ονόματος Μακεδονία, όχι σε σύνθετη ονομασία;
Την απάντηση την έδωσε ο Ζάεφ πανηγυρικά: «Εχουμε μια ιστορική λύση. Με την απόφαση ενισχύουμε τη μακεδονική ταυτότητα. Μακεδόνες, προστατευμένοι και ενισχυμένοι για πάντα. Τέρμα πια το ΠΓΔΜ. Δεν υπάρχουν πλέον διεθνείς συμφωνίες όπου αποφεύγεται η μακεδονική γλώσσα. Ενα αξιοπρεπές και γεωγραφικά ακριβές όνομα - Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας (με μετάφραση, σε όλες τις γλώσσες), μακεδονική, χωρίς υποσημειώσεις. Η υπηκοότητα είναι Μακεδόνες / πολίτες της Δημοκρατίας της Βόρειας Μακεδονίας». Αυτό κατάφεραν οι μοιραίοι που μας κυβερνούν.
Η ψευτοελίτ, μαρξίζουσα ή νεοφιλελέδικη, βλάπτει τα εθνικά συμφέροντα. Χρέος μας, η αντίσταση. Κι όσοι διαπραγματεύτηκαν, όσοι υπογράψουν, όσοι ψηφίσουν και όσοι σιγοντάρουν διά παραλείψεως την επαίσχυντη συμφωνία φόρεσαν το σακάκι του Γούναρη. Θα τους αξίζει και η τύχη του. Και να θυμούνται: Δεν θα κυβερνούν για πάντα κι ο τροχός γυρίζει.
*Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ
www.neadexia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου