Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΊΑ ΜΑΣ!

http://yiorgosthalassis.blogspot.com/2018/06/blog-post_33.html


– ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ, είναι για τη γενιά μας μια μεγάλη μάχη, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩΣΟΥΜΕ, όπως κάνουν εδώ 2.500 χρόνια οι πρόγονοί μας.

ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΎΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΝΑΧΘΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ, όπως εμείς οι Ρωμιοί γνωρίζουμε, με αποφασιστικότητα, νηφαλιότητα, ενωτικά, ΝΑ ΔΙΑΤΡΑΝΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ, ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΝ.

ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΑΙΣΙΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΧΩΡΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΕΤΑΡΤΗ, 6 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018, ΚΑΙ ΩΡΑ 19.00 ΣΤΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ.

ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΑ

Έχουμε την ευλογία και αυτή τη φορά να συνδιοργανώσουμε την εξόρμηση για τα Ιωάννινα με τον Ι.Ν.Αγίου Νικολάου Πατρών, που τόσο μας έχει βοηθήσει στις δράσεις μας, τα τελευταία 3 χρόνια.

Ανάλογα με τον αριθμό των συμμετοχών θα μπούν 1 ή 2 .. λεωφορεία για Ιωάννινα.
Η ενδεικτική τιμή (εξαρτάται από τους συμμετέχοντες) είναι 15 € / άτομο.

Η αναχώρηση θα γίνει τη Τετάρτη 6 Ιουνίου ώρα 15.30 (το πολύ 15’ αναμονή για την αναχώρηση) στο πάνω μέρος της οδού Αγίου Νικολάου, απέναντι από το αρτοποιείο ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΣ (το/α πούλμαν θα είναι στο ρεύμα καθόδου).

ΟΣΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΤΑΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ (για να κλείσουμε τον αναγκαίο αριθμό πούλμαν) ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 4 ΙΟΥΝΙΟΥ ΩΡΕΣ 17.00-21.00 και ΤΡΙΤΗ 5 ΙΟΥΝΙΟΥ ΩΡΕΣ 18.00-21.00 ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΑΤΡΩΝ.

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΤΕ ΜΕ τον κο ΓΕΩΡΓΙΟ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟ (τηλ. 6979700321)

https://averoph.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου