Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Τρίτη 12 Ιουνίου 2018

ΣΕ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ (του Παναγιώτη Λιάκου)

http://www.dimokratianews.gr/content/87053/se-forologoyn-kai-tetoia-protimoyn
Τα συλλαλητήρια για τη Μακεδονία φαίνονται απωθητικά σ’ αυτούς που οδήγησαν την Ελλάδα στη χρεοκοπία. Προτιμούν τα Gay Pride

Στιγμιότυπο από την παρέλαση της ομοφυλόφιλης «υπερηφάνειας» στην Αθήνα, την οποία στήριξε η Βουλή. Το ον στη φωτογραφία φοράει σταυρό και η μορφή του αγίου Νικολάου βρίσκεται ακριβώς επάνω από το σημείο όποιων γεννητικών οργάνων του. Εικόνα ξεκάθαρη. Μήνυμα σαφές. Η βλασφημία δεν παρουσιάζεται σαν εξαίρεση, σαν μαχητική παραφωνία μιας νεοταξικής δυστοπίας, αλλά ως κανόνας. Eτσι θέλουν το νέο είδος ανθρώπου. Μετέωρο μεταξύ φύλων, έωλο, δίχως ρίζες και ευρύτερες αναφορές πλην των σεξουαλικών έξεων και εκτροπών του. 
Δίπλα στο ον που έχει τον Aϊ-Νικόλα πάνω στα απαυτά του βρίσκεται το πολιτικό, πνευματικό, οικονομικό, εγχώριο και διεθνές καθεστώς. Οι άλλοι, αυτοί που πάνε στα συλλαλητήρια για τη Μακεδονία, είναι οι μέχρι τώρα πολλοί αλλά ηττημένοι του ακήρυχτου παγκόσμιου πνευματικού πολέμου. Οι απλοί πολίτες, αυτοί που δεν έχουν στο πλευρό τους τον ΣΥΡΙΖΑ, τη Νέα Δημοκρατία, το Ποτάμι, το ΠΑΣΟΚ και τις πρεσβείες των μεγάλων δυνάμεων για να σώσουν την πατρίδα, την αξιοπρέπεια και την ίδια την ψυχή τους, πρέπει να νικήσουν όλους αυτούς τους οποίους πάντοτε θα βρίσκουν απέναντί τους.

Από το σύνολο των εκδηλώσεων της ομοφυλόφιλης «υπερηφάνειας» είναι δύσκολο να ξεχωρίσεις κάτι. Η αισθητική, το στιλ, η ρητορική και τα μηνύματα της «γιορτής» απέχουν εξίσου από το μέτρο, την αισθητική, το πρέπον, το εθνωφελές, την ευσέβεια και την ταπεινοφροσύνη που συνθέτουν την εικόνα της αληθινής πνευματικής προόδου. Πόσο να διαφέρει ένα τετραγωνικό εκατοστό του ερέβους από ένα άλλο; Ελάχιστα έως καθόλου.

Ωστόσο, έχει ενδιαφέρον η απροκάλυπτη επίθεση σε όλα όσα συνέχουν την ελληνική κοινωνία εδώ και χιλιετίες. Η καλά οργανωμένη και άρτια σκηνοθετημένη παράσταση της ρήξης με τον ταυτοτικό προσδιορισμό του Eλληνα και του χριστιανού είναι τα κυρίαρχα στοιχεία αυτών των εκδηλώσεων. Η επίθεση δεν πρόκειται να καταλαγιάσει. Αντίθετα, θα δυναμώσει και η Βουλή θα συνεχίσει με αμείωτο ρυθμό να νομοθετεί εναντίον της πίστεως και του έθνους μας.

Κι όλα αυτά θα καταρρεύσουν σαν χάρτινος πύργος και η ασκηθείσα πίεση θα επιστραφεί με το παραπάνω.
Παναγιώτης Λιάκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου