Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018

ΙΝΚΑ/ΓΟΚΕ: ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΛΕΦΤΕΣ ΑΠΟΣΚΕΥΩΝ ΑΠΟ ΠΟΡΤ ΜΠΑΓΑΖ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝ ΑΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΜΑΙΝΟΝΤΑΙ στις ΠΑΡΑΛΙΕΣ

                    Αθήνα ΙΝΚΑ/ΓΟΚΕ 594/14.06.2018

ΠΡΟΣΟΧΗ
ΚΛΕΦΤΕΣ ΑΠΟΣΚΕΥΩΝ ΑΠΟ ΠΟΡΤ ΜΠΑΓΑΖ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝ ΑΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΜΑΙΝΟΝΤΑΙ στις ΠΑΡΑΛΙΕΣ
Έχουμε δεχθεί καταγγελίες ότι βρίσκεται σε έξαρση η δράση κλεφτών σε ανύποπτους τουρίστες και ντόπιους, κλέβοντας τις βαλίτσες τους από το πορτ μπαγάζ αλλά και αλλού ολόκληρο το αυτοκίνητο αφαιρώντας τα κλειδιά του από την τσάντα της ανύποπτης λουομένης.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε λάβει:
Εισερχόμενος τουρίστας από το Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, ενοικίασε αυτοκίνητο, έβαλε τις βαλίτσες του στο πόρτ μπαγάζ, το κλείδωσε και προχώρησε με προορισμό το ξενοδοχείο στην Γλυφάδα που είχε κρατήσει. Διέκοψε την διαδρομή του στο καφέ ΝΟΤΟΣ στην παραλία για λίγη αναψυχή και παρκάρισε στον ευρύ εκεί χώρο.
Φεύγοντας ανακάλυψε ότι οι βαλίτσες είχαν κάνει φτερά από το πόρτ μπαγάζ, το δε Αστυνομικό τμήμα της περιοχής δεν διέγνωσε ίχνη παραβίασης της κλειδαριάς του.

Άλλος εισερχόμενος συχνά εμπορικός αντιπρόσωπος από το Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, όπου σταθμεύει το όχημά του όταν αναχωρεί από την Ελλάδα, το παρέλαβε αρμοδίως από την στάθμευσή του εκεί, έβαλε τις βαλίτσες του στο πόρτ μπαγάζ, το κλείδωσε, και κατευθύνθηκε στην πλαζ της Βουλιαγμένης, στάθμευσε το όχημά του στον ευρύ χώρο εκεί, έκαμε ένα μπάνιο αναψυχής και αναχωρώντας αντιλήφθηκε ότι οι βαλίτσες του είχαν εξαφανιστεί από το κλειδωμένο πόρτ μπαγάζ του αυτοκινήτου του, το δε Αστυνομικό τμήμα της περιοχής δεν διέγνωσε ίχνη παραβίασης της κλειδαριάς του, στην δε ερώτηση αν θα βρεθούν οι βαλίτσες του με το κρίσιμο για αυτόν περιεχόμενό τους, η απάντηση ήταν μπορεί να βρεθούν τίποτα ρούχα μόνο.
Στο ΑΤ που πήγε για την καταγγελία του, συνάντησε γυναίκα που επίσης είχε πάει για την δική της καταγγελία, όπως του γνώρισε, αυτή επισκέφτηκε την πλαζ στο καβούρι, στάθμευσε το όχημά της στον εκεί ευρύ χώρο, το κλείδωσε, προχώρησε στην παραλία με την τσάντα της όπου είχε τα κλειδιά και τα λοιπά χρειούμενά της. Κάθισε έκανε μπάνιο και μετά προχώρησε για να αναχωρήσει με το όχημά της, βάζοντας το χέρι μέσα στην τσάντα για να ανασύρει τα κλειδιά του, όπου δεν τα βρήκε. Φθάνοντας στο σημείο που είχε σταθμεύσει το όχημά της, αυτό έλειπε, από ανησυχία κοίταξε γύρω μήπως είχε κάμει λάθος, αλλά πουθενά το όχημα.
Δεν φταίει το ότι δεν κάνουμε ότι κοιμόμαστε σύμφωνα με την παραφρασμένη περιβόητη οδηγία, φταίει ότι το ΘΡΑΣΣΟΣ κορυφώνεται με τροφοδότησή του από το ΓΕΝΙΚΟ ΘΡΑΣΣΟΣ της περιόδου που διανύουμε και η απονεύρωση της κλαίουσας Αστυνομίας, από την πολιτική κεφαλή της με τον Υποστράτηγο Τεθωρακισμένων κο Τόσκα, μέχρι όλη την ακολουθία της Διοικητικής σειράς, που με τις παραλείψεις και την συμμόρφωσή τους, φθάσαμε μέρα και νύχτα να κλέβουν κλέφτες,που δεν έχουν άλλη δουλειά να κάμουν και το βρίσκουν διασκεδαστικό αυτοί και η Πολιτική Ηγεσία της Προστασίας του Πολίτη.
Η ονομασία του υπουργείου, μας φτάνει και μας προστατεύει.
Αλλοίμονό μας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου