Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Τρίτη 5 Ιουνίου 2018

Open Day Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου (13/6/2018)


Τρίτη, 5 Ιουνίου 2018

Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου - «Ημέρα Γνωριμίας»


«Ημέρα Γνωριμίας» διοργανώνει για το ενδιαφερόμενο κοινό το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΑΠΚΥ), δημόσιο ΑΕΙ και το μοναδικό στην Κύπρο που προσφέρει προγράμματα σπουδών αποκλειστικά εξ αποστάσεως, με άμεσο αντίκρυσμα στην αγορά εργασίας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13 Ιουνίου, από 13:00 μέχρι 19:00, στο κεντρικό κτίριο του Πανεπιστημίου (Λεωφόρος Γιάννου Κρανιδιώτη 33, Λατσιά, Λευκωσία).

Κατά τη διάρκεια της «Ημέρας Γνωριμίας», ακαδημαϊκό και διοικητικό προσωπικό, αλλά και απόφοιτοι του Πανεπιστημίου, θα ενημερώνουν το κοινό για τα πλεονεκτήματα φοίτησης στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου και για τα 4 προπτυχιακά και 22 μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών που προσφέρονται για το 2018-2019. Επίσης, οι απόφοιτοι θα μοιραστούν τις εμπειρίες τους από την εκπαιδευτική διαδικασία στο ΑΠΚΥ, αλλά και την προστιθέμενη αξία που τους παρείχε ο τίτλος σπουδών του Πανεπιστημίου στην επαγγελματική τους πορεία. Οι υποψήφιοι φοιτητές θα μπορούν να υποβάλουν την αίτησή τους ηλεκτρονικά, η οποία θα εξετάζεται επιτόπου, ώστε να ελεγχθεί εάν πληροί τις προϋποθέσεις εισδοχής στο Πανεπιστήμιο. Σημειώνεται ότι όλοι όσοι υποβάλουν αίτηση μέχρι τις 13/06/2018 διεκδικούν με κλήρωση μια πλήρη υποτροφία.

Η προθεσμία ηλεκτρονικής υποβολής αιτήσεων για εισδοχή στο ΑΠΚΥ εκπνέει στις 21 Ιουνίου.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το ΑΠΚΥ στο +357 22411600, ή μέσω e-mail στο admissions@ouc.ac.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου