Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Παρασκευή 4 Μαΐου 2018

Άμοιρη Δεξιά...

Του Γιώργου Σταφυλά
O Ενώχ Πάουελ ήταν ένας από τους λίγους συντηρητικούς πολιτικούς, που έβλεπαν καθαρά το ζοφερό μέλλον. Σε μια εποχή που τα συντηρητικά κόμματα είχαν αρχίσει να υιοθετούν την πολιτιστική ατζέντα των μαρξιστών παραδίδοντας στην αριστερά ολόκληρο τον χώρο παραγωγής ιδεών, ο Πάουελ εκφώνησε, από την γενέτειρα του το Μπέρμιγχαμ, στα 1968, μια ιστορική ομιλία σχετικά με την μετανάστευση και τις επιπτώσεις της.

Ο Πάουελ προειδοποιούσε του απλούς Βρετανούς πως σε μερικές δεκαετίες ο πληθυσμός της Βρετανίας θα έχει αλλάξει ριζικά μορφή. Οι Λευκοί θα ζουν σε γκέτο περικυκλωμένοι από έγχρωμους μετανάστες που θα έχουν παντού την πλειοψηφία και όλο αυτό θα φέρει ''ποταμούς αίματος''. Αυτή η ομιλία θα έκανε αυτόν τον γίγαντα της δεξιάς σκέψης, τον Κουμουτσάκο, να καταγγείλει τον Πάουελ ως Φασίστα και ασφαλώς θα άξιζε να παραθέσουμε αποσπάσματα αλλά ο χώρος δεν επαρκεί. Τελικά ο Πάουελ έκλεινε την ομιλία του λέγοντας: ''το να μη μιλά κανείς γι’ αυτό είναι μεγάλη προδοσία''.
Οι προβλέψεις του Πάουελ όχι μόνο επαληθεύτηκαν αλλά αποδείχτηκαν και μετριοπαθείς. Σήμερα οι μετανάστες στην Βρετανία αποτελούν ένα 14% του πληθυσμού και παραπάνω ίσως, ενώ στο Λονδίνο αποτελούν το 40%. Τι συνέβη στον Πάουελ; Απομακρύνθηκε από την θέση του καθώς αμέσως μετά την ιστορική εκείνη ομιλία του ακολούθησε ένα κύμα αντιδράσεων τόσο από την αριστερά όσο και από την δεξιά χωρίς κανείς από τους πολιτικούς και τα μίντια να λάβουν υπόψη τους ότι η μεγάλη πλειοψηφία των απλών Βρετανών πολιτών συμφωνούσε με τον Πάουελ.
Τώρα ας μεταφερθούμε στην χώρα μας. Οι Έλληνες δηλώνουν αντίθετοι στον εξελισσόμενο εποικισμό της πατρίδας τους σε ποσοστά που αγγίζουν το 70%. Αυτό αποτυπώνεται σε όλες τις δημοσκοπήσεις. Η ελίτ όμως της χώρας δεν τους λαμβάνει υπόψη και προχωρεί κανονικά το σχέδιο του εποικισμού το οποίο υπηρετούν όλες οι πολιτικές δυνάμεις της βουλής.
Η κυβέρνηση με νόμο που πρόκειται να φέρει το υπουργείο εσωτερικών απλοποιεί τις διαδικασίες απόκτησης ελληνικής ιθαγένειας. Με αυτόν τον τρόπο θα πολιτογραφηθούν εκατοντάδες χιλιάδες αλλοδαποί οι οποίοι θα φέρουν στην συνέχεια και τις οικογένειες τους αλλάζοντας εθνοφυλετικά μια για πάντα αυτή την χώρα. Φυσικά όπως καταλαβαίνετε όλοι αυτοί θα ψηφίζουν στις ελληνικές εκλογές και θα ψηφίζουν τους ευεργέτες τους.
Επιπλέον σύμφωνα με απόφαση του ΣΤΕ όσοι αιτούνται άσυλο έχουν δικαίωμα να κινούνται ελεύθερα οπουδήποτε μέσα στην χώρα. Οι ''πρόσφυγες'' που όπως μας έλεγαν ήταν απλώς περαστικοί τελικά ήρθαν για να μείνουν. Η κυβέρνηση κάνει ό,τι μπορεί να τους ενσωματώσει και η αντιπολίτευση δεν κάνει τίποτα πέραν από κάποιες χλιαρές διαμαρτυρίες προς τις χώρες του Βίζενγκραντ όπου κυρίως οι ''ακροδεξιές'' κυβερνήσεις κλείνουν τα σύνορά τους προστατεύοντας τους λαούς τους.
Στην πραγματικότητα τόσο η κυβέρνηση όσο και η αξιωματική αντιπολίτευση αρνούνται να ακούσουν τον ελληνικό λαό. Δεν λαμβάνουν υπόψη τα πιστεύω και τις αξίες του. Τον αγνοούν, όπως και στην περίπτωση του Μακεδονικού, στην περίπτωση του συμφώνου συμβίωσης, της ταυτότητας φύλου και τώρα της υιοθεσίας. Ξεκάθαρα υπάρχουν μόνο για να υπηρετούν την ατζέντα των παγκοσμιοποιητών.
Είναι χαρακτηριστικό ότι μέσα σε όλο αυτό το κλίμα ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης- και εν αναμονή πρωθυπουργός- θεώρησε καλό να τιμήσει με την παρουσία του event που οργάνωσαν στην πλατεία Βικτωρίας ΜΚΟ από αυτές που ασχολούνται με την ενσωμάτωση των ''προσφύγων'', τoν δικαιωματισμό και την κλιματική αλλαγή. Σε αυτό το event εμφανίστηκε με χαλαρό ντύσιμο για να δείξει τρέντυ και έκανε δήλωση στην οποία μίλησε για μια γη που την μοιραζόμαστε όλοι για ίσα δικαιώματα και κοινωνική δικαιοσύνη. Ήταν μια δήλωση αυθεντική της ιδεολογίας ''one race human one nation earth''. Τύφλα να’ χει o ΓΑΠ, το ποτάμι και η επιτροπή δικαιωμάτων του Σύριζα.

Το καταθέτω απλώς για να γνωρίζουν οι δεξιοί ψηφοφόροι τι τους περιμένει αν ψηφίσουν αυτή την Νέα δημοκρατία ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου