Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Παρασκευή 11 Μαΐου 2018

Φούντες και στρας... (​Του Φαήλου Μ. Κρανιδιώτη)

http://www.antinews.gr/action.read/antitheseis/fountes-kai-stras-/10.123369

Ο καπιταλισμός αποδείχθηκε λίγο πιο σκληρό καρύδι απ’ ό,τι υπολόγιζαν οι σύντροφοι. Παρά δε τις προπονήσεις με τηλεφωνικούς καταλόγους δεν κατάφεραν να σκίσουν το Μνημόνιο. 
Τα ψηφίζουν το ένα μετά το άλλο και τα δένουν με δέρμα με ιδιόχειρες αφιερώσεις του Κουαρτέτου και των τραπεζιτών. Θα τα βάλουν στην βιβλιοθήκη δίπλα από τις “Δαχτυλομπογιές” του Κουράκη και την Μεγάλη Σοβιετική Εγκυκλοπαίδεια.
Αφού λοιπόν στην οικονομία αναγκαστήκανε να φορέσουν πέδιλο με λευκή πετσετέ κάλτσα και να τρώνε μπαγιάτικα στρούντελ γράφοντας 1000 φορές σε κόλλες αναφοράς “Οι Γερμανοί είναι φίλοι μας”, βγάζουν τα αριστερά τους γούστα στα υπόλοιπα, έχοντας για σημαία την ψωραλέα πατσαβούρα του πολιτισμικού μαρξισμού.
Φούντες και στρας. Χασίσι και παραδείσια πτηνά με ανύπαρκτα “δικαιώματα”, η ικανοποίηση των οποίων ξεσκίζει τα υπαρκτά δικαιώματα εγκαταλελειμμένων, ορφανών ή άρρωστων παιδιών, που θα υποστούν τα κοινωνικά πειράματα ημιμαθών τύπων που συχνάζουν στο μπαρ “Κούκλες”, όπου οι “κούκλες” μπορεί να έχουν πάει και φαντάροι ή να έχουν δουλέψει πηλοφόρι και μυστρί, και καθηγητάδων που βγάζουν φετφάδες πως οι “έρευνες” δεν επιβεβαιώνουν τον αναγκαίο ρόλο της μάνας ή του πατέρα. Αριστερή “επιστήμη” υπό την επήρεια του λουλά.
Τέτοιο νταλκά με το χασίσι που έχουν οι Συριζαίοι δεν τον είχαν ούτε οι χαρμάνηδες στο Γεντί Κουλέ και τα άλλα ευαγή ιδρύματα.
“Φαρμακευτική” κάνναβη, κουβέντες για γραφείο “ψυχαγωγικής κάνναβης”, μια ολόκληρη κοινωνία την κανοναρχεί το περιθώριο, το οποίο υπάρχει κι ενίοτε βγαίνουν διαμάντια από αυτό.
Πχ. το λαϊκό τραγούδι, ξεκίνησε από τους τεκέδες αλλά οι μεγάλοι μας ρεμπέτες, ο Μάρκος και οι άλλοι πρωτοπόροι το ανέβασαν στο φως όλης της εθνικής ζωής και μετά οι επίγονοι, πιο έντεχνοι, ο Κουγιουμτζής, ο Καλδάρας, ο Μίκης Θεοδωράκης, ο Μάνος Χατζηδάκις, πήραν αυτούς τους λαϊκούς δρόμους στις νότες και από την μουρμούρα του τεκέ έφτασαν σε μια υψηλή τέχνη, σφραγίδα της ταυτότητας μας, με περιεχόμενο απόλυτα αρμονικό με τον Ελληνικό Τρόπο.
Αυτοί εδώ όμως απλά θέλουν να πάρουν το μηδενιστικό περιθώριο και να μας το φορέσουν καπέλο όπως είναι. Απολαμβάνουν δε την εξουσία τους να προσβάλλουν όλες τις βασικές αξίες του Έλληνα, τα δυο νοητά του κάστρα, την οικογένεια και την Ορθοδοξία.
Απολαμβάνουν να βάλλουν κατά της κανονικότητας, της ευπρέπειας, να αμφισβητούν ακόμη και την φυσική τάξη των πραγμάτων, λέγοντας τερατολογίες και κάνοντας τες νόμους.
Περιθωριακοί μηδενιστές αντάμα με ψευτοδεξιούς “δικαιωματιστές” νομοθετούν σκουπίδια που μας έρχονται αμπαλαρισμένα με χρυσόχαρτο και στρας από την Εσπερία.
Η Μάρκου, η Κεραμέως, η Ντόρα και άλλοι τάχα “κεντροδεξιοί” της μεταλλαγμένης ΝΔ του Κυριάκου του Μελάτου, υπερψήφισαν μαζί με όλο το μηδενιστικό τόξο την αναδοχή παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια.
Αυτοί γιατί πιθανώς το πιστεύουν και δίνουν έτσι εξετάσεις στην αριστερά. Άλλοι όμως γιατί τρέμουν το λόμπυ των ομοφύλων. Η ουσία είναι πως η παρακμή έχει πλέον ανέβει στον γιακά. Αυτοί που φοβούνται να αρνηθούν στον Τζέϊσον – Αφροξιλάνθη το ανύπαρκτο “δικαίωμα” του να στερήσει από ένα παιδί το μητρικό πρότυπο και παρουσία, μην περιμένετε να τα βάλουν με τους Γερμανούς για το χρέος ή να χτυπήσουν το χέρι στο τραπέζι γιατί οι Φρίτσηδες, όλως αντιευρωπαϊκά και ανθελληνικά, πουλάνε 6 υποβρύχια στους Τούρκους, που μόνον εναντίον μας θα χρησιμοποιηθούν.
Αυτοί που μόνος νταλκάς τους είναι να ντουμανιάσουν οι λουλάδες νομίμως, ακόμη και στο υπόγειο του Μαξίμου ή της Πειραιώς, μην περιμένετε να πολεμήσουν κατά της πολιτικής του ισλαμικού εποικισμού που επιδοτεί η Ε.Ε., το παρακράτος των ΜΚΟ και τα δουλικά του Σόρος.
Ο Φρούλης να γίνει μάνα, να φουμάρουν όλοι προυσαλίδικο ή ζωνιανό κι ας πάει και το παλιάμπελο.
Νόμος μόνο “σκοτώνει” τους κακούς νόμους. Κι εμείς θα απολυμάνουμε τους θεσμούς από το παρακμιακό νομοθετικό σκουπιδαριό. Η κυβέρνηση, η ΝΔ, μαζί με όλο το μηδενιστικό τόξο, έχουν κόψει τα φρένα της Πατρίδας και συναγωνίζονται στην παρακμή, κόντρα στην συντριπτική πλειοψηφία του Έθνους.
Δεν ρωτούν τον λαό με δημοψήφισμα, διότι γνωρίζουν την συντριπτική απάντηση και λένε “τα ανθρώπινα δικαιώματα δεν τίθενται σε δημοψήφισμα”. Λένε ψέματα, διότι καταρχήν δεν είναι ανθρώπινο δικαίωμα η επιβολή της βαρβαρότητας σε ανήλικα παιδιά, ούτε φυσικά η εξοικείωση όλης της κοινωνίας με τους νταλκάδες περιθωριακών.
Η ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ λέει τα πράγματα με το όνομα τους και θα αποκαταστήσει την κανονικότητα, υπερασπιζόμενη τα δικαιώματα των παιδιών, στέλνοντας όλους τους απόστολους του μαρασμού στο ιδεολογικό περιθώριο που ανήκουν. Κι όποιος δεν θυμάται τι έχει ανάγκη ένα παιδί, να σβήσει το τρίφυλλο, να βάλει το κεφάλι του κάτω από την βρύση και να θυμηθεί το τρυφερό χάδι της μάνας του και το σταθερό χέρι του πατέρα του.
Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης - Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ

(Δημοσιεύεται στην «Δημοκρατία»)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου