Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Δευτέρα 30 Απριλίου 2018

Εγκαίνια του γηπέδου του Α.Ο. Φλωριάδας Βάλτου (videos + fotos)

Τις νέες και αναβαθμισμένες εγκαταστάσεις του γηπέδου του εγκαινίασε την Κυριακή ο Α.Ο. Φλωριάδας.
Στην εκδήλωση παρεβρέθηκε πλήθος κόσμου από όλους τους οικισμούς Δ.Ε. Φλωριάδας (Λιάσκοβο, Χρυσοπηγή, Βδέλες, Χρυσορράχη κλπ).



Τον καθιερωμένο αγιασμό ακολούθησαν χαιρετισμοί από τον δήμαρχο Αμφιλοχίας κ. Απ. Κοιμήση, τον πρόεδρο της Δ.Ε. Φλωριάδας κ. Κ. Μασκλαβάνο, τον πρόεδρο του Α.Ο. Φλωριάδας κ. Θωμά Οικονόμου και τον κ. Μιχάλη Γκαναβία εκ μέρους των παλαιμάχων.

Παρεβρέθηκαν ακόμη οι Αντιδήμαρχοι Αμφιλοχίας κ.κ. Γ. Αλπός και Κ. Κοπίδης, ο πρώην δήμαρχος Μενιδίου κ. Μάρκος Βασίλας (και οι δύο έπαιξαν με τη φανέλα των παλαιμάχων), εκπρόσωπος της ΕΠΣ Άρτας, ο χορηγός της ομάδας κ. Νίκος Βάνας και πολλοί άλλοι.
Τα εγκαίνια ολοκληρώθηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο: Με φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα του Α.Ο. Φλωριάδας (που το ερχόμενο Σάββατο 5 Μαΐου 2018 ρίχνεται στην μάχη των play - offs για την άνοδο στην Γ' Εθνική Κατηγορία) και των Παλαιμάχων που τίμησαν την φανέλα του συλλόγου τα προηγούμενα (λίγα ως...πάρα πολλά!) χρόνια.
Γλυκά και αναψυκτικά προσφέρθηκαν από τους Πολιτιστικούς Συλλόγους Φλωριάδας και Χρυσοπηγής - Ελαιοφύτου.
Καλορίζικο το νέο γήπεδο του Α.Ο Φλωριάδας, που χρειάστηκε πολύ κόπο, χρήματα που έβαλαν από την τσέπη τους οι διοικούντες και ο απλός κόσμος, εθελοντική εργασία και την συμβολή του Δήμου Αμφιλοχίας για να είναι σε κατάσταση να εγκαινιαστεί σήμερα.
Μένουν ακόμα πολλά να γίνουν, όπως για παράδειγμα οι κερκίδες.
Σίγουρα όμως η μέχρι τώρα πρόοδος προδικάζει σχεδόν την επιτυχή ολοκλήρωση σε σύντομο χρονικό διάστημα του συνόλου των εργασιών και την παράδοση του γηπέδου στον Α.Ο. Φλωριάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στην Γ' Εθνική!

ΒΙΝΤΕΟΣ

1) Αγιασμός

2) Χαιρετιμοί επισήμων και κόψιμο κορδέλας


3) Φιλικός αγώνας ΑΟ Φλωριάδας - Παλαιμάχων










































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου