Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Πέμπτη 12 Απριλίου 2018

Ενας γενναίος υπολοχαγός, το G3 και η προειδοποίηση - Τι συνέβη στη Ρω

To Koυρδιστό Πορτοκάλι αποκαλύπτει τι έγινε στη Ρω. Ολη την αλήθεια χωρίς την σχετική ραδιορβύλα περί εντολών που δόθηκαν από ψηλά.
Κατ΄αρχήν όταν πετάει πάνω από το κεφάλι Ελλήνων στρατιωτών ένα εχθρικό ελικόπτερο με σβηστά φώτα σε ακριτικό νησί δεν υπάρχει χρόνος να τηλεφωνήσεις στον Αποστολάκη ή τον Καμμένο ή τον Τσίπρα για να σου δώσουν οδηγίες.
Απλά οι αξιωματικοί και οπλίτες των Ενόπλων Δυνάμεων γνωρίζουν εκ των προτέρων τους κανονισμούς εμπλοκής. Πράγματι όλα έγιναν όπως έπρεπε. Οταν οι δικοί μας εντόπισαν το τουρκικό ελικόπτερο να πετάει πάνω από τα κεφάλια τους με σβηστά φώτα ένας γενναίος υπολοχαγός σήκωσε το G3 και έρριξε μία τροχιοδεικτική βολή. Η συγκεκριμένη βολή πηγαίνει στην αντίθετη κατεύθυνση από εκείνη που έρχεται ο στόχος. Ο ανθυπολοχαγός λοιπόν έκανε το καθήκον του. Προειδοποίησε τους Τούρκους γι΄αυτό που θα ακολοθούσε εάν συνέχιζαν την βόλτα πάνω από τα κεφάλια των Ελλήνων στρατιωτικών της μονάδας μας. Ταυτόχρονα σήμανε και συναγερμός στο νησί. Οι πάντες βρέθηκαν σε κλάσματα δευτερολέπτου σε επαγρύπνηση. Με το δάχτυλο στη σκανδάλη.
Ο Τούρκος πιλότος άλλαξε αμέσως πορεία και απομακρύνθηκε…Εάν δεν το έκανε θα ήταν αργά για τον ίδιο και το πλήρωμά του…

Ρεπορτάζ Βασίλης Μπόνιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου