Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Δευτέρα 2 Απριλίου 2018

Χαϊδολόγησαν τον Ερντογάν (του Φαήλου Μ. Κρανιδιώτη)

Οταν σε τραμπουκίζουν, σε απειλούν, σου σκοτώνουν πιλότους και σου αρπάζουν στρατιωτικούς, είναι εχθροί και όχι φιλαράκια

Προχθές, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μού εξηγούσε σε πάνελ, με τη βεβαιότητα του Αρτέμη για τα 600 δισ. που έχει καβατζωμένα στο στρώμα, ότι οι Ευρωπαίοι φίλοι και δανειστές μας στη Βάρνα περίπου έπιασαν από τη φαβορίτα τον Ρετζέπ τον Διακινητή, τον κολλητό των αποκεφαλιστών της «συριακής αντιπολίτευσης», και πως ο Τουσκ και ο Γιούνκερ τού δώσανε μπατσάκια κι εν γένει τον πίεσαν για να απελευθερώσει τους δυο στρατιωτικούς μας, με την αρπαγή των οποίων έκανε πρεμιέρα ο ανθυποκαμμένος Φώτης. Από εκείνη τη Δευτέρα, όταν μας έλεγε ο Τζανακόπουλος πως θα τους απελευθέρωναν, πέρασαν άλλες τρεις, νομίζω, Δευτέρες και πάμε δυνατά για την επόμενη.

Ορισμένοι συριζαίοι και φιλελέφτ αναλυταί και νεογενίτσαροι πανεπιστημιακοί και σχολιαστές εκ του προχείρου με τη μορφή του χοίρου δεν κρύβουν τη χαρά τους για την ευκαιρία να αποδομούν τις Ενοπλες Δυνάμεις, οι οποίες, ως γνωστόν, κουκιά τρώνε, κουκιά μαρτυράνε, διότι δεν αυτονομούνται αλλά υπακούουν στις συχνά για τον γάιδαρο καβάλα εντολές της κυβέρνησης. Τη νύχτα εκείνη, για να είμαι δίκαιος, μαθαίνω πως ο Καμμένος διαβίβασε στο Μαξίμου την πρόταση, υποθέτω κάποιων στελεχών, οι Ειδικές Δυνάμεις μας να μπαγλαρώσουν κάποιους Τούρκους, που όλως τυχαίως ένεκα του σκότους και της κακιάς της ώρας «εισήλθαν στο έδαφός μας», και το ζήτημα να λυνόταν εντοπίως μεταξύ των στρατιωτικών διοικητών. Οσο κι αν φρικιούν οι λελέδες που στην Ελλάδα παριστάνουν τους ταγούς ή τους δημοσιολογούντες, αυτό θα ήταν το σωστό, κι έχουμε στις Ειδικές Δυνάμεις γερά παλικάρια που θα μπορούσαν να φέρουν μια ντουζίνα μεμέτια δεμένα σαν αρνιά του Πάσχα πριν βγει ο Χότζας στο τζαμί για το πρωινό ναμάζι.

Στο άκουσμα της εισήγησης οι Αϊ-Γιώργηδες κατά του Δράκου των Μνημονίων, που τώρα πλέον του κάνουν μπιντέ και του γυαλίζουν την ουρά και τα κέρατα με βετέξ, τα έκαναν πάνω τους. Ετσι τώρα παίζουμε τις λίλιζες και ζητάμε να παρέμβουν κάτι τύποι που έχουν όμως πλείστα όσα οικονομικά και στρατιωτικά νταραβέρια με τους Τούρκους, που είναι εχθροί μας, κι αυτό να το γράψει ο Καρανίκας 100 φορές και να το πάει στον Παππά, στον Κοτζιά και τον Τσίπρα. Οταν σε τραμπουκίζουν, σε απειλούν, σου σκοτώνουν πιλότους, σου στέλνουν ορδές λαθραίων και σου αρπάζουν στρατιωτικούς, είναι εχθροί και όχι φιλαράκια.

Τι έγινε στη Βάρνα; Τους δείρανε με άνηθο τους μεμέτηδες αυτοί που εκπροσωπούν τη χλιδάτη γραφειοκρατία των υπαλλήλων του Σόρος, με τη σημαία που θυμίζει αντιπροσωπία αυτοκινήτων. Δεν τολμούν ούτε να τον τιμωρήσουν για τον δουλεμπορικό ρόλο του, που εποικίζει την Ευρώπη με σουνίτες. Ο Ερντογάν πήγε εκεί βουτηγμένος στο αίμα του Αφρίν, των αμάχων, των γυναικών και των αιχμαλώτων που δολοφόνησαν οι μεχμετζίκ και οι γενοκτόνοι αποκεφαλιστές σύμμαχοί τους. Ο Γιούνκερ, πιθανώς ξεμέθυστος, είπε ένα ευχολόγιο για τους στρατιωτικούς μας, ο Τουσκ κοίταγε τον είρωνα Ερντογάν στα μάτια, όπως ο Βερύκιος τον Κοντομηνά, και για να τον συνθλίψουν στην πίεση υπέρ μας, βγάλανε και μια φωτογραφία ενθύμιο να κάνουν «καπακωτή» όλοι με τα χέρια τους και πλατύ χαμόγελο. Στο μεταξύ, πήγε και ο Κυριάκος, έπειτα από 20 ημέρες που το θυμήθηκε, στο ΕΛΚ για να ζητήσει δήλωση καταδίκης και συμπαράσταση. Πήρε μπαγιάτικο στρούντελ και κάτι ληγμένα βελγικά τηγανητά μύδια για απάντηση.

Η Ευρώπη των Εθνών και της Ελευθερίας (ENF), η Πατριωτική Δεξιά της Ευρώπης, στην οποία ανήκουμε και απευθυνθήκαμε από την πρώτη εβδομάδα, έβγαλε μετά το ταξίδι-αστραπή μας στις Βρυξέλλες μια μοναδική σε ύφος αυστηρή δήλωση, όπου, αφού αναφέρει όλη την τραμπούκικη στάση της Τουρκίας κατά της Ελλάδας και της Κύπρου, απαιτεί: α) τη διακοπή των ενταξιακών διαπραγματεύσεων με την Τουρκία, β) τη διακοπή κάθε χρηματοδότησης και γ) την άμεση απελευθέρωση των δυο στρατιωτικών μας. Η Τουρκία καταλαβαίνει μόνο από στρατιωτικές ή οικονομικές κυρώσεις.

Τα ευχολόγια τα χρησιμοποιεί για κωλόχαρτο και με τις δηλώσεις γελάει. Εάν ρωτήσετε σήμερα κυβέρνηση και αντιπολίτευση, θα σας πουν πως δεν συμφωνούν με τη διακοπή των ενταξιακών διαπραγματεύσεων ούτε με τη διακοπή της χρηματοδότησης. Αρα, μηδέν πίεση στην Τουρκία. Και περιμένουν να αφήσουν ελεύθερους τους δυο ελληνες στρατιωτικούς. Εμείς προτείνουμε να τους γίνουμε τσάμικος ταμπάκος. Βέτο σε όλα, να μην ξαναδούν ούτε ευρώ και να φέρουμε σε όλους τους διεθνείς οργανισμούς τον δουλεμπορικό ρόλο τους και τη συναυτουργία με τους τρομοκράτες του ISIS. Κυρώσεις, κυρώσεις, κυρώσεις. Και παράλληλα αύξηση θητείας, κατεπειγόντως αγορά και συμπαραγωγή οπλικών συστημάτων και, φυσικά, πολιτική εκπαραθύρωση της παρέας Γαβρόγλου και Σία, που υποσκάπτει το φρόνημα με τις αντισυνταγματικές πολιτικές της. Αλλιώς, ας κάνουμε πως κοιμόμαστε, που λέει κι ο Τόσκας.
*Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου