Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Κυριακή 22 Απριλίου 2018

Απολογητές του εχθρού (Του Φαήλου Μ. Κρανιδιώτη​​)

http://www.antinews.gr/action.read/antitheseis/apologites-tou-exthrou/10.122851
Έκπληκτα τα κομματόσκυλα κι οι δουλοπάροικοι του φεουδάρχη, διότι ζήτησα συνάντηση με τον Πάνο Καμμένο για ενημέρωση για τον τουρκικό κίνδυνο και την ετοιμότητα της χώρας.
Πώς είναι δυνατόν, να έχω σφαχτεί κατ’ επανάληψη με τον Καμμένο και να ζητώ να τον δω θεσμικά; Μια παραλίγο βύθιση περιπολικού του ΛΣ, δυο στελέχη μας όμηροι, μπαράζ παραβιάσεων, χυδαίες συνεχείς απειλές και ύβρεις από επίσημα χείλη, φαίνεται δεν είναι αρκετά για τους ντιλεντάντηδες των σινιέ καφέ και των ακριβών σχολείων. Για μένα ήταν υπεραρκετά.
Πήγα και ενημερώθηκα από τον ίδιο, τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ κ. Ευάγγελο Αποστολάκη, τον Α/ΓΕΣ Αλκιβιάδη Στεφανή, τον Α/ΓΕΝ Νικόλαο Τσούνη και τον Α/ΓΕΑ Χρήστο Χριστοδούλου. Ακούσαμε προσεκτικά, ρωτήσαμε, είπαμε και τις δικές μας απόψεις. Εκτός από την τρέχουσα σκληρή πραγματικότητα των τουρκικών τραμπουκισμών, σημαντικό ρόλο έπαιξε η οργή μου από την κατάπτυστη στάση των κουλομαχητών, νεοφιλελέδων, ποταμίσιων, κατσαρίδων της Φώφης και διαφόρων αποστόλων του μαρασμού αριστερόθεν, να επιτίθενται στον ΥΠΕΘΑ, γιατί απάντησε τα αυτονόητα στους Τούρκους, με πολύ πιο ήπιο ύφος.
Είπε τον Ερντογάν τρελό, πού είναι, και παρεξηγήθηκε ο... Κουμουτσάκος ! Το είπα κατ’ επανάληψη και το έγραψα: όποιες διαφορές κι αν έχουμε, πολιτικές, προσωπικές, ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ. Και μην πουλάτε σαβουάρ βιβρ και “υπευθυνότητα” ρε παληκάρια. Ο Ερντογάν και το ισλαμοφασιστικό καθεστώς του δεν μας απειλούν γιατί του μίλησε στον ενικό κανάς υπουργός μας. Δεν παραβιάζουν τον εναέριο και θαλάσσιο χώρο μας, ούτε κατέχουν παράνομα το 40% της Κύπρου, διότι δεν τους τρατάραμε νερατζάκι ή μαλώσαμε για την θέση πάρκινγκ. Η Τουρκία είναι εχθρός μας.
Απολογητές του εχθρού 286379 photo
Έκπληκτοι το καταλαβαίνουν πια και ορισμένοι από τους αριστερούς που κυβερνούν. Η αληθινή διακυβέρνηση και η τουρκική βαρβαρότητα και ιταμότητα σκοτώνουν ψευδαισθήσεις ειρήνης και αδερφοσύνης φτιαγμένες σε φεστιβάλ νεολαιών με κακοχωνεμένα σουβλάκια, ρετσίνα σαν αμόλυβδη και μπροσούρες για την παγκόσμια αλληλεγγύη του προλεταριάτου. Η σκληρή αλήθεια είναι σε ένα κελί στην Αδριανούπολη, σε τάφους πιλότων μας, στις παρενοχλήσεις κυβερνητικών αεροσκαφών και ελικοπτέρων, στην γραμμή αντιπαράθεσης με τον Αττίλα στην ημικατεχόμενη Κύπρο.
Οι Τούρκοι έχουν πάγια και μακρόπνοα σχέδια σε βάρος του όλου Ελληνισμού. Υποδαυλίζουν την εχθρότητα και κάθε άλλου αντιπάλου μας, πχ. στα Σκόπια και την Αλβανία. Χρησιμοποιούν τον ισλαμικό εποικισμό, τους πρόσφυγες και τους λαθρομετανάστες ως όπλο. Αυτοί τους δημιουργούν, αυτοί τους διακινούν με το αζημίωτο προς την Ελλάδα και την υπόλοιπη Ευρώπη και συνεχώς, ως τεράστια εγκληματική οργάνωση, απειλούν όλη την Δύση, το Ισραήλ, την Αρμενία, σφάζουν Κούρδους, καταλύουν το ίδιο τους το Σύνταγμα και τους νόμους. Δείτε πως φέρεται ο νομιμοφανής ισλαμιστής δικτάτορας Ερντογάν στους δικούς του πολίτες και φανταστείτε τι θα κάνει σε μας.
Δεν υπάρχει καμμία ηθική, πολιτική, ιδεολογική νομιμοποίηση να δικαιολογεί ελληνικό κόμμα ή ΜΜΕ τον τουρκικό σωβινισμό. Η κομματική τύφλωση και ο φατριασμός ορισμένων άρρωστων εξουσιομανών και των κολαούζων τους, που τους οδηγεί να σιγοντάρουν τους τουρκικούς ισχυρισμούς, λέγοντας με διάφορους τρόπους πως “φταίμε και εμείς οι Έλληνες, προκαλεί ο Καμμένος”, είναι αθλιότητα, που μόνον οργή προκαλεί σε κάθε πατριώτη, όπου κι αν ανήκει. Οι καιροί είναι δύσκολοι και επικίνδυνοι. Ας μαλώσουμε για την υιοθεσία, την οικονομία, την Παιδεία και τα εγκλήματα που γίνονται εκεί. Μπροστά στον Τούρκο εχθρό όμως, μπροστά στην χιτλερική μεθόδευση της Τουρκίας, πρέπει να απομονωθούν οι δειλοί και οι απολογητές των ξένων σωβινισμών.
Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης - Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ - www.neadexia.gr

(Δημοσιεύεται στην «Κυριακάτικη Δημοκρατία»)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου