Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Παρασκευή 20 Απριλίου 2018

Από την Σεβαστούπολη στην Κωνσταντινούπολη με την Σημαία του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΑΝΔΡΕΑ. Άντε και αργήσατε.

http://epanastasilae.blogspot.gr/2018/04/blog-post_50.html
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ
Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Η σημαία του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΑΝΔΡΕΑ μέσα  στην ΠΟΛΗ πυροδοτεί την παγκόσμια σύγκρουση για τα καλά.
Πως; Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ: ΣΥΜΒΟΛΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ Π.Ν ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ. Το θηρίο σπαρταράει , τι εκλογές , τι τσαλίμια , τι μπαμπεσιές και ξεσπάει εκεί που το παίρνει δηλ. σε εμάς τους Έλληνες που μας άφησαν όλοι ΠΛΗΝ ΘΕΟΥ. Όμως , το προφητευόμενον φυγείν αδύνατον.

Η ΚΡΙΜΑΙΑ δηλ. η χερσόνησος της Ταυρίδος Ελληνιστί άνοιξε το καπάκι της ιστορίας και βγαίνουν όλα τα προφητευόμενα.

Μάρτιος του 2014 και οι Ρώσοι κατεβαίνουν στην Κριμαία γιατί τους καλεί η Δικαιοκρισία του ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ να βρεθούν πιο κάτω, ουσιαστικά μετά τα βάσανα του άθεου ολοκληρωτικού καθεστώτος να γίνουν άθελα τους ΕΡΓΑΛΕΙΟ της ΘΕΙΑΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ.

Από εκεί  σαν να βρίσκονται σε μπαλκόνι οι Ρώσοι βλέπουν με τα κιάλια την κυκλοφορία στο κέντρο της Κωνσταντινούπολης και χρονομετρούν τους χρόνους της Ιστορίας.

Τότε ήταν 4 Ιουνίου του  2016 όταν γράφαμε στο άρθρο μας:

«Ρώσος Στάρετς: Εμείς εδώ στην Κριμαία είμαστε έτοιμοι να μοιραστούμε το τελευταίο ψωμί μας με εσάς τους Έλληνες πριν σας δώσει ο ΘΕΟΣ την ΠΟΛΗ.»

«Έλληνας κληρικός βρέθηκε πριν λίγο καιρό στην Κριμαία για να προσκυνήσει το Ιερό Σκήνωμα του ΑΓΙΟΥ ΛΟΥΚΑ του Ιατρού και Ομολογητή  Αρχιεπισκόπου Κριμαίας και Συμφερουπόλεως.

Μετά την ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ της Κυριακής έγινε μάρτυρας του εξής περιστατικού :

Ένας σεβάσμιος ηλικιωμένος Ρώσος Γέροντας μαθαίνοντας ότι είναι Έλληνας προθυμοποιήθηκε να τον ξεναγήσει λέγοντας τον ότι η καταγωγή του έλκει από Έλληνες εμπόρους του 17ου αιώνα που ήρθαν και έζησαν σε αυτά τα μέρη.

Στην πορεία της ξενάγησης τον οδήγησε σε ένα λόφο από τους λίγους που έχει η χερσόνησος της Κριμαίας και του έδειξε σε απόσταση το λιμάνι της Σεβαστούπολης με τα ναυλοχούμενα ρωσικά πολεμικά πλοία.

Ο σεβάσμιος αυτός Ρώσος Γέροντας εκείνη την στιγμή ήταν έκδηλα συγκινημένος και του είπε:

*Από εδώ Πάτερ μου θα ξεκινήσουν αυτά τα καράβια με βοηθό τον προστάτη του Ρωσικού Ναυτικού που είναι ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ για να πάνε στην ΠΟΛΗ στην οποία πρώτα αυτός δίδαξε τον ΧΡΙΣΤΟ.

* Δεν είναι τυχαίο που το Ρωσικό Ναυτικό έχει προστάτη τον Πρωτόκλητο Ανδρέα πρώτο Αρχιεπίσκοπο Κωνσταντινουπόλεως που φέρει μάλιστα και Ελληνικό όνομα.

*Και φέρει στα πολεμικά του πλοία αναρτημένη την Σημαία με τον Χιαστή ΣΤΑΥΡΟ του ΑΠΟΣΤΌΛΟΥ και ΠΡΩΤΟΚΛΗΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ.

* Είδες Πάτερ μου πως κλαίει ο ΘΕΟΣ για την φτώχεια μας διότι τα πράγματα δεν είναι τόσο καλά όσο και να θέλουν να τα εξωραΐσουν παγκοσμίως.

* Πάντα ο πόλεμος φέρνει φτώχεια , ελλείψεις και πείνα.

*Όμως εδώ στην Κριμαϊκή γη που την θεωρούμε προέκταση της Ελληνικής Ορθόδοξης ψυχής είμαστε διατεθειμένοι να μοιραστούμε το τελευταίο ψωμί μας με εσάς τους Έλληνες πριν σας δώσει ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ την Κωνσταντινούπολη δικαιωματικά.

Στις εύλογες ερωτήσεις του Έλληνα Κληρικού αν η Ελλάδα πεινάσει με όλα αυτά που άκουσε ο Στάρετς του απάντησε…

* Μπροστά στην πνευματική πείνα των ημερών σας η άλλη πείνα δεν είναι τίποτε …μια εξιλέωση θα είναι .

* Όλα αυτά πρέπει να γίνουν σύντομα …

*Είναι ΘΕΛΗΜΑ του ΘΕΟΥ η ΠΟΛΗ να παρθεί και η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ να λειτουργηθεί.»

Τα παραπάνω αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο τον Ιούνιο του 2016.

Ο Άγιος Απόστολος Ανδρέας ο Πρωτόκλητος ο  ιδρυτής της Εκκλησίας της Κωνσταντινουπόλεως πρέπει να αποβιβαστεί πάλι πρώτος στις προκυμαίες του ΒΟΣΠΟΡΟΥ και να ΛΕΥΤΕΡΩΣΕΙ την ΠΟΛΗ του.

Αν οι Ρώσοι την δώσουν ή όχι σε εμάς αφορά αυτούς και τα συμφέροντα τους.

Στον Ουρανό όμως δεν υπάρχουν συμφέροντα   διότι  μετά θα ακολουθήσουν και οι άλλοι ΑΓΙΟΙ από την ΕΛΛΑΔΑ  με την ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟ του Έθνους μας την ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟ.

Όλοι οι δρόμοι του Ουρανού και της Γης συγκλίνουν στη ΠΟΛΗ .

Για αυτό ξεσηκώθηκαν όλα τα δαιμονικά τέρατα εναντίων των φυσικών, νόμιμων και πνευματικών Ελληνικών δικαιωμάτων.

Τα γεγονότα θα είναι τέτοια  που δεν τα  ξαναείδε η ανθρωπότητα  σε κανένα παγκόσμιο πόλεμο.

Οι Ρώσοι ετοιμάζονται και ο σουλτάνος ανησυχεί και για να του περάσει η ανησυχία προκηρύσσει εσπευσμένα εκλογές , λες και τον βάζει ο ΘΕΟΣ για να τρέξει το ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ.

«Σε πολεμική ετοιμότητα το 2018 το Ρωσικό Ναυτικό»

«Τον απολογισμό των μέχρι σήμερα για το πρώτο τρίμηνο του 2018 πεπραγμένων στον τομέα των εξοπλισμών του Ρωσικού Ναυτικού έκανε ο Υφυπουργός Άμυνας Yuri Borisov.

Σύμφωνα με τον Υπουργό το Ρωσικό Ναυτικό τους τρείς πρώτους μήνες του έτους έχει παραλάβει ένα πυρηνοκίνητο υποβρύχιο βαλλιστικών πυραύλων, τρία πολεμικά πλοία, δύο ελικόπτερα και 46 πυραύλους cruise Kalibr.

Το πυρηνοκίνητο υποβρύχιο βαλλιστικών πυραύλων είναι το Tula (K-114) κλάσης Delta IV (Project 667BDRM Delfin) το οποίο την περίοδο 2014-2017 πέρασε από ένα εκτεταμένο πρόγραμμα εκσυγχρονισμού και εξοπλίστηκε με 16 βαλλιστικούς πυραύλους R-29RM Shtil ή R-29RMU Sineva.

Τα τρία πλοία που παραδόθηκαν ήταν βοηθητικού ρόλου, ενώ συνολικά η εταιρεία Novator παρέδωσε 46 πυραύλους cruise Kalibr.»  https://www.pentapostagma.gr/ 19 Απριλίου 2018, 6:41 μμ

https://youtu.be/sja7PHb0Gj8

ΑΛΗΘΩΣ ΑΝΕΣΤΗ ο ΚΥΡΙΟΣ

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου