Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Δευτέρα 2 Απριλίου 2018

ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΙΝΚΑ/ΓΟΚΕ, ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ, Ένωση Καταναλωτών Αιτωλοακαρνανίας, ΔΙΚΑΠ ΠΕΙΡΑΙΑ, ΙΝΚΑ Κορινθίας, ΙΝΚΑ Ρόδου Δωδεκανήσου, κατά ΔΕΗ κλπ 12 Παρόχων –Υπηρεσιών Κοινής Ωφέλειας και υπέρ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!

                    Αθήνα ΙΝΚΑ/ΓΟΚΕ ΔΤ 592/31.03.2018

ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΑΓΩΓΗ του ΙΝΚΑ/ΓΟΚΕ, ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ, Ένωση Καταναλωτών Αιτωλοακαρνανίας, ΔΙΚΑΠ ΠΕΙΡΑΙΑ, ΙΝΚΑ Κορινθίας, ΙΝΚΑ Ρόδου Δωδεκανήσου, κατά ΔΕΗ κλπ 12 Παρόχων –Υπηρεσίες Κοινής Ωφέλειας και
υπέρ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
Συζητήθηκε από τον Δικηγόρο μας κο Γιάννη Μυταλούλη την 28.03.18 η Αγωγή μας που καταθέσαμε την 21.06.2017 στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών.
1.    Να μην ενσωματώνουν την χρέωση ΥΚΩ, με απειλή 10.000 € για κάθε παράβαση.
2.    Να μην διακόπτουν ούτε ο ΔΕΔΔΗΕ την παροχή ρεύματος στους καταναλωτές που δεν καταβάλλουν την χρέωση ΥΚΩ, με απειλή 10.000 € για κάθε παράβαση.

3.    Να δέχονται την καταβολή του λογαριασμού αφαιρουμένου του αναγραφόμενου ποσού χρέωσης ΥΚΩ, με απειλή 10.000 € για κάθε παράβαση.
4.    Να καταβάλλει η πρώτη εναγομένη στους τέσσερις πρώτους ενάγοντες εις ολόκληρο το ποσό των 50.000 € και κάθε μία από τις 12 εναγόμενες το ποσό των 50.000 € ως αποζημίωση λόγω Ηθικής Βλάβης σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν 2251/94 νομιμότοκα από την επίδοση της αγωγής μας.
5.    Να αναγνωριστεί το δικαίωμα των καταναλωτών να αξιώνουν μεμονωμένα αποζημίωση για κάθε μια από τις παραπάνω βλαπτικές συμπεριφορές των εναγομένων.
6.    Να κηρυχτεί η εκδοθεισομένη απόφαση προσωρινά εκτελεστή.
7.    Να συμψηφιστεί η δικαστική δαπάνη των διαδίκων αφού δεν προβλέπεται η καταβολή της όπως έκρινε η ΟΛΑΠ 7/2016.
Ο φάκελος με τις προτάσεις και τα παραστατικά εκπροσώπησης κλείνει την Δευτέρα 02.04.18.
Η Συλλογική αγωγή αυτή υπέρ ΟΛΩΝ των ΕΛΛΗΝΩΝ Καταναλωτών ηλεκτρικής ενέργειας, εναντίον ολόκληρης σειράς διαδοχικών παράλογων Υπουργικών Αποφάσεων της κοστολόγησης των Υπηρεσιών Κοινής Ωφέλειας, κατατέθηκε μετά από μεγάλο αριθμό καταγγελιών και παραπόνων που δέχθηκε το ΙΝΚΑ  από καταναλωτές ηλεκτρικής ενέργειας.
Από τις διαδοχικές Συλλογικές Αγωγές του ΙΝΚΑ υπέρ ΟΛΩΝ των ΕΛΛΗΝΩΝ, αυτή κατά ΔΕΗ, έρχεται μετά από την προηγούμενη για το ΧΑΡΑΤΣΙ του Ν 4021/2011 Βενιζέλου Χρυσοχοϊδη Κουτρουμάνη Παπαϊωάννου, που κερδίσαμε σε όλα τα στάδια της δίκης μέχρι το Δ΄Τμήμα του Αρείου Πάγου με την απόφαση 227/2012 , με επόμενο την παραπομπή με την 293/2014 σε κοινή κρίση με το Συμβούλιο της Επικρατείας στην Ολομέλεια του Α. Π., όπου έγινε σύγκληση προς αυτήν του ΣτΕ ότι μπορεί να επιτραπεί μόνο για μία φορά για Εθνικούς Λόγους !!!!.
Η Ελληνική δημοσιογραφία θα ασχοληθεί αντίστοιχα με τα ενδιαφέροντα των Ελλήνων  της υπόθεσης αυτής για τις χρεώσεις Υπηρεσίες Κοινής Ωφέλειας !!.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου