Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Κυριακή 4 Μαρτίου 2018

Εδώ τους αιχμαλώτισαν! Χαμός μέσα στο ΝΑΤΟ με την τουρκική εισβολή στο ελληνικό έδαφος – Αθ. Δρούγος: «Εγινε ενέδρα και απαγωγή, που είναι το τζιπ;»

http://yiorgosthalassis.blogspot.com/2018/03/blog-post_74.html
Δυστυχώς παρά τις προσπάθειες κάποιων να κουκουλώσουν το περιστατικό, επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες και τα δημοσιεύματα...
του ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ περί εισβολής τουρκικών ειδικών δυνάμεων και απαγωγής των δύο Ελλήνων Στρατιωτικών μας. Ακόμη και μέσα στο ΝΑΤΟ, στο γραφείο του αρχηγού των δυνάμεων στην Ευρώπη (SACEUR) στρατηγού Κέρτις Σκαπαρότι, επικρατεί οργή για την τουρκική ενέργεια.

Η ίδια οργή επικρατεί και στο Δ’ Σώμα Στρατού. Να δούμε πότε το καζάνι θα τιναχτεί στον αέρα παρασέρνοντας όλους στο διάβα του.

 

Πριν λίγο πολύ γνωστοί αμυντικοί συντάκτες μίλησαν πλέον για ξεκάθαρη εισβολή και απαγωγή ενώ και ο γνωστός διεθνολόγος Αθ. Δρούγος βάση των πληροφοριών που συνέλεξε συμφώνησε και πήγε ένα βήμα παρακάτω:
 

«Πού είναι το αυτοκίνητο; Το αυτοκίνητο έχει οπλισμό, έχει πυρομαχικά. Είναι ένα τζιπ. Δεν έχουν πει τίποτα για τα όπλα»
«Φοβάμαι ότι η περιοχή θα γκριζαριστεί… Δεν χάνεσαι σε αυτή την περιοχή. Γι αυτό και έφτασε σε ανώτατο διπλωματικό επίπεδο και μέχρι το γραφείο του ΓΓ του ΝΑΤΟ και του Αρχηγού των Συμμαχικών Δυνάμεων, Κέρτις Σκαπαρότι».
«Υπάρχει μυστικοπάθεια. Τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά».
«Εγινε απαγωγή»!

 

Δόθηκαν εικόνες στη δημοσιότητα – Λίγα μέτρα από την γέφυρα στα σύνορα Ελλάδας-Τουρκίας

Σε μικρή απόσταση από το Τελωνείο των Καστανιών Έβρου βρίσκεται η επίσημη διάβαση μεταξύ των δύο χωρών, σε ένα μικρό δάσος, το χέρσο δίπλα στη γέφυρα που δεν χωριζόταν από τον φράχτη, οι δύο στρατιωτικοί λόγω των καιρικών συνθηκών αποπροσανατολίστηκαν και εντοπίστηκαν στην παράνομη ζώνη με αποτέλεσμα να συλληφθούν από την Τούρκικη πλευρά, πράγμα που σε άλλες περιπτώσεις λυνόταν επί τόπου, φαίνεται πως αυτή τη φορά το ζήτημα πήρε αυστηρά την νόμιμη διαδικασία.
Αυτή είναι η εκδοχή της Κυβέρνησης σύμφωνα με τις εικόνες που αποκαλύπτει δημοσίευμα.
 

Ομως οι φωτογραφίες δεν δείχνουν σε καμία περίπτωση την αλήθεια!
 

Σύμφωνα με το ΓΕΣ και τις ομολογίες τους μπερδεύτηκαν και πέρασαν στο Τουρκικό μέρος εκεί που τελειώνει για λίγο το ποτάμι σχεδόν κάτω από τη γέφυρα.
Σημείο που όπως δείχνει ξεκάθαρα η φωτογραφία θέλει τους Ελληνες Στρατιωτικούς να μην μπορούν λόγω του χιονιού να παρατηρήσουν και την ίδια την γέφυρα (!) ώστε να ξέρουν που βρίσκονται επ ακριβώς.
Πράγμα αδύνατον.

Δεν πιστεύει κανείς ότι οι δύο έμπειροι στρατιωτικοί δεν ήταν σε θέση να γνωρίζουν που βρίσκονται σε σχέση με την γέφυρα που ήταν ακριβώς δίπλα.
 

Αλήθεια, με δύο αιχμαλώτους στην Τουρκία, η ηγεσία του ΓΕΣ που είναι;








Πηγή φωτογραφιών: www.life-events.gr






http://thesecretrealtruth.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου