Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018

ΠΑΡΑΓΚΑ ΜΑΞΙΜΟΥ> Ανταπόκριση από την Κολομβία των Βαλκανίων: Πήρε το ντέρμπυ με τη πιστόλα!

Την ώρα που ο Εντογάν προσβάλλει με τον πιο χυδαίο τρόπο την Κολομβία των Βαλκανίων, η ίδια η κυβέρνηση της χώρας επιτρέπει στους ολιγάρχες να την διασύρουν για λόγους που μόνο το Μαξίμου γνωρίζει.

Πάρτε παράδειγμα τον Σαββίδη ο οποίος κατάφερε να αλλάξει απόφαση διαιτητή με την πιστόλα και το τρυφερό κομπλιμέντο
-Είσαι νεκρός!…
Ο διαιτητής-προφανώς για να παραμείνει ζωντανός- κατακύρωσε τελικά το παιχνίδι με 1-0 υπέρ του ΠΑΟΚ και σε βάρος της ΑΕΚ, παρά την εισβολή του ένοπλου Ιβάν Σαββίδη και σωματοφυλάκων του στον αγωνιστικό χώρο.
Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, η νίκη δόθηκε στον ΠΑΟΚ καθότι μετά από περίπου δύο ώρες διαβουλεύσεων ο διαιτητής κατακύρωσε ακυρωθέν γκολ των γηπεδούχων κι απέδωσε την υπαιτιότητα για την πρόωρη λήξη της αναμέτρησης στην ΑΕΚ.
Στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής φέρεται να επικαλέστηκε το γεγονός ότι οι παίχτες της ΑΕΚ αρνήθηκαν να επιστρέψουν στον αγωνιστικό χώρο ώστε να παιχτεί ο λιγοστός χρόνος που απέμενε.
Η ΑΕΚ απάντησε ότι αρνείται να λάβει μέρος σε αγώνες όπου εμπλέκονται όπλα και μπράβοι, σύμφωνα με τους δημοσιογράφους της NOVA που κάλυπταν το παιχνίδι.

 Λίγο πριν>Ετσι όπως ταιριάζει στην Κολομβία των Βαλκανίων-δηλαδή οπλισμένος-μπήκε στο γήπεδο της Τούμπας. Και σαν να μην έφτανε αυτό, ο σκληροτράχηλος Ιβαν ενημέρωσε τον διαιτητή του αγώνα ότι είναι νεκρός αλλά δεν το ξέρει ακόμη!
Εκτός από τον εντυπωσιακό συνοδό-ντουλάπα, ο Ιβάν είχε και ένα κουμπούρι στη ζώνη δια παν ενδεχόμενο! Είναι να απορείς που δεν πυροβόλησε τον διαιτητή!
Το ντου του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στον αγωνιστικό χώρο έχει ως αποτέλεσμα η Ενωση να ενημερώνει επισήμως για όλα όσα είπε ή έκανε ο Σαββίδης κατά την παρουσία του στον αγωνιστικό χώρο. Και ένα από αυτά που είπε και έκανε, όπως ενημερώνει επισήμως η ΑΕΚ, ήταν να κάνει λόγο για νεκρό Κομίνη!
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα λέει επισήμως η Κιτρινόμαυρη ΠΑΕ, ο Σαββίδης είπε το εξής προς τον Κομίνη: «Είσαι νεκρός»! Παράλληλα, η ΑΕΚ λέει επισήμως ότι στα αποδυτήρια της Τούμπας υπάρχουν πιέσεις από την πλευρά του ΠΑΟΚ προς τον Κομίνη για να… μετρήσει το γκολ από τα αποδυτήρια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου