Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Κυριακή 4 Μαρτίου 2018

Εκδικητική καρατόμηση στον ταξίαρχο που αντιστάθηκε στον Καμμένο

Κι όμως, είναι αλήθεια. Ο ταξίαρχος που αντιστάθηκε στον Πάνο Καμμένο και δεν έβαλε την υπογραφή του στην σκοτεινή υπόθεση πώλησης βλημάτων στη Σαουδική Αραβία, αποστρατεύτηκε.

Ο υπουργός Άμυνας δύο μήνες μετά πήρε την εκδίκησή του κι έστειλε στο σπίτι του τον Μ. Παπαδάκη.Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Παπαδάκης ως επικεφαλής γραφείου της Γενικής Διεύθυνσης Εξοπλισμών του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, ενήργησε κατά τρόπο που δεν άρεσε στον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο, με αποτέλεσμα όπως έχει γίνει γνωστό να διαπληκτιστούν, με τον Πάνο Καμμένο να φωνάζει φρουρούς να τον συλλάβουν.
Μέσα στο Πεντάγωνο επικράτησε πανικός και ειπώθηκαν πολύ βαριές κουβέντες καθώς ο αξιωματικός κατάλαβε ότι κάτι βρόμικο πάει να γίνει με τους μεσάζοντες της Σαουδικής Αραβίας και δεν δέχθηκε να έχει εμπλοκή σ’ αυτό. Του… χάλασε τη δουλειά με λίγα λόγια του υπουργού καθώς έκτοτε διέρρευσαν και τα σχετικά έγγραφα για την πώληση, αποκαλύφθηκε τι πήγε να γίνει, βγήκε ο Βασίλης Παπαδόπουλος, ο μεσάζων που ο Καμμένος παρουσίαζε ως αντιπρόσωπο και τελικά η μπίζνα δεν έγινε ποτέ.
Θυμίζουμε ότι εκείνη την περίοδο είχαν ειπωθεί δύο βασικά θέματα. Το πρώτο είναι πώς η αριστερή κυβέρνηση και ο Τσίπρας δέχθηκαν να αφήσουν τον Καμμένο να πουλάει όπλα σε μια χώρα που τα χρησιμοποιεί έναντι άλλης και πετυχαίνει μ’ αυτά κανονική γενοκτονία. Το ηθικό πλεονέκτημα που δεν υπάρχει δηλαδή, επλήγη για άλλη μια φορά.
Το δεύτερο ήταν το ουσιαστικό. Αν έπρεπε να γίνει η πώληση βλημάτων κι εν πάση περιπτώσει δεν έγινε και κάτι να σκοτωθούν κάποιοι, έτσι είναι η ζωή. Η Ελλάδα θα εισέπραττε 40 – 50 εκατ. και όλα καλά, γιατί να μην πουλήσουμε άχρηστο για εμάς υλικό αν δεν υπήρχε ηθικό κώλυμα;
Έτσι είναι και η Ελλάδα έχασε την ευκαιρία να εισπράξει λεφτά διότι κάποιοι αποφάσισαν να κάνουν συμφωνίες εν κρυπτώ. Και μάλιστα συμφωνίες που ήταν άλλες από αυτές που έλεγαν τα επίσημα έγγραφα καθώς τα βλήματα που θα δίνονταν στους Άραβες ήταν πολλές χιλιάδες περισσότερα.
Κι εν πάση περιπτώσει αν ήθελαν καθαρές δουλειές ας έκαναν καθαρές δουλειές κι όχι ύποπτες συναλλαγές.
Ο αξιωματικός που εκδιώχθηκε χθες στις κρίσεις ασφαλώς θα έχει ενεργό ρόλο στην εξέλιξη της υπόθεσης. Η δικογραφία έχει πάει στη Βουλή και ο Καμμένος έχει δηλώσει ότι θέλει να δικαστεί σαν απλός πολίτης για να αποδείξει ότι είναι καθαρός. Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα. Να βρεθούν Καμμένος και εκδιωχθείς αξιωματικός στις δικαστικές αίθουσες και να πουν αυτά που πρέπει. Τότε θα μάθουμε κι εμείς τι πραγματικά πήγε να γίνει.
Αν όμως ήταν όλα καθαρά και ξάστερα γιατί να εκδιωχθεί ο ταξίαρχος; Για μια κουβέντα παραπάνω που ειπώθηκε;
Αν συμβαίνει αυτό τότε έχουμε κανονική χούντα Τσίπρα – Καμμένου και όποιος τους πάει κόντρα τον στέλνουν στον αγύριστο. Για σκεφτείτε τις κανονικές διώξεις που έχουν υποστεί συγκεκριμένοι δικαστές οι οποίοι αντιστάθηκαν στο σύστημα Παπαγγελόπουλου – Θάνου;

Σε τι διαφέρει άραγε αυτό το κράτος από την Τουρκία; Γίναμε δηλαδή Τουρκία στις χειρότερες εκφάνσεις της. Πολιτικές διώξεις, φίμωση της δικαιοσύνης και της αντίθετης φωνής, τσαμπουκάς υπουργών σε υφιστάμενους, απομάκρυνση έντιμων αξιωματικών του στρατού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου