Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Τρίτη 6 Μαρτίου 2018

Η Ελλάδα εισήλθε στην ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ της. Εγερθείτε Την ΑΝΑΣΤΑΣΗ την κάνουμε στις πλατείες!

http://epanastasilae.blogspot.gr/2018/03/blog-post_6.html
Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Ποιο σχέδιο βαριοπούλα; Τις τελευταίες ώρες βιώνουμε και φαίνεται να βιώσουμε  τον αναβαθμισμένο τουρκικό σχεδιασμό που θα μπορούσε να ονομαστεί σχηματικά « κρυφή προσφυγοπούλα» κατά το βαριοπούλα.
Ήρθε η ώρα για να τα δούμε όλα, όλοι μας. Την ώρα που οργιάζουν οι ψυχοτρονικές –επικοινωνιακές επιθέσεις της τουρκικής πλευράς ως αναφορά την άδικο σύλληψη των δύο στρατιωτικών μας, έχουμε εξέγερση παράνομων μεταναστών στην Πάτρα, αύριο πιθανόν  αλλού.
 «Κλιμακώνονται τα επεισόδια με τους μετανάστες στο λιμάνι της Πάτρας. Σοβαρή είναι η κατάσταση ενώ συναγερμός έχει σημάνει σε ΕΛ.ΑΣ και Λιμενικό. Εκφράζονται φόβοι για γενικευμένη «σύρραξη» … https://www.pentapostagma.gr/ 5 Μαρτίου 2018

Χρειάζεται προσοχή.

Η τουρκία παρακολουθεί τα Ελληνικά Ιστολόγια και τα ΜΜΕ και αναβαθμίζει τους σχεδιασμούς της.

Το παιχνίδι είναι πολύ χοντρό και ο σουλτάνος κρατάει όμηρους όχι μόνο τους δυο στρατιωτικούς αλλά όλο το πολιτικό δυναμικό της χώρας.

Γνωρίζει  ο Ερντογάν ότι η ανοχή της Ελληνικής κοινωνίας τελείωσε απέναντι στην Ελληνική πολιτική σκηνή με τα δεκάδες σκάνδαλα που σκάζουν σαν καλοκαιρινά καρπούζια και θέλει και αυτός να « σφάξει»  μερικά σαν γνήσιος συμπαθής  γύφτος.

Οι τούρκοι μας ψυχανεμίζονται και μας περιπαίζουν με τον χειρότερο τρόπο .

Ακόμα και δέκα μέρες να περάσουν αυτοί θα συνεχίσουν να εμπλουτίζουν το κατηγορητήριο εναντίων των δυο απαχθέντων στρατιωτικών μας.

Και πάντα αυτό το κατηγορητήριο θα είναι διφορούμενο και αινιγματικό.

Όπως αυτό ήδη διαφαίνεται σήμερα  με φοβερές αντιφάσεις.

«Σύμφωνα με την Daily Sabah, το δικαστήριο έκανε δεκτή την πρόταση του εισαγγελέα να συλληφθούν για απόπειρα κατασκοπείας.

Όπως γράφει η τουρκική εφημερίδα: «Οι Μητρετώδης και Κούκλατζης συνελήφθησαν από τουρκική περίπολο σε απαγορευμένη στρατιωτική ζώνη και φέρεται να έβγαζαν φωτογραφίες για λόγους κατασκοπείας. Το δικαστήριο της Αδριανούπολης, κοντά στα σύνορα των δύο χωρών, αποδέχθηκε την εισαγγελική πρόταση να συλληφθούν για απόπειρα κατασκοπείας. Από την Παρασκευή, οι δύο στρατιώτες κρατούνται σε φυλακή υψίστης ασφαλείας, ξεχωριστά από άλλους κρατούμενους». http://www.iefimerida.gr/

«Το CNNTurk μιλά επίσης για κατασκοπεία.»

«Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε πριν από λίγο η ανταποκρίτρια της ΕΡΤ στην Τουρκία, ο εκπρόσωπος της τουρκικής κυβέρνησης ανακοίνωσε ότι εναντίον των δύο συλληφθέντων Ελλήνων στρατιωτικών απαγγέλθηκε και η κατηγορία της κατασκοπείας.

Ωστόσο, σύμφωνα με το γραπτό κείμενο των  δηλώσεων του Αναπληρωτή πρωθυπουργού Bekir Bozdag, αυτό προς το παρόν δεν προκύπτει.

Σε 3 διαφορετικά τουρκικά site  το κείμενο των δηλώσεων είναι το ίδιο: ”Δεν υπάρχει θέμα ανταλλαγής. Οι 2 Έλληνες στρατιωτικοί κατηγορούνται για παράνομη είσοδο σε απαγορευμένη περιοχή”»  https://www.militaire.gr/

Η Ελλάδα της Μεταπολίτευσης είναι όμηρος στα χέρια του Ερντογάν έχοντας εισέλθει λόγω της φρικτής διαχρονικής ανεπάρκειας των πολιτικών  σε ένα σπιράλ θανάτου.

«Το τραβάει» η Αγκυρα και δηλώνει με NAVTEX: «Τουρκικό έδαφος το Καστελόριζο» http://www.pronews.gr/

Τα επόμενα 24ωρα θα κατανοήσουμε ολοκάθαρα τον σχεδιασμό  που ήθελε τις προσφυγικές ροές θυμάτων πολέμου να διαβαίνουν και να εγκλωβίζονται  στην Ελλάδα μεταφέροντας όχι μόνο αθώα γυναικόπαιδα αλλά και  ολόκληρους «λόχους καλώς εκπαιδευμένων πρώην τζιχαντιστών μισθωτών του σουλτάνου» .

Αυτό λέει η κοινή λογική.

Μακάρι να μην το δουν τα μάτια μας.

Το γεγονός του Εμβολισμού του ΓΑΥΔΟΣ στα Ίμια   και η απαγωγή των στρατιωτικών μας στον Έβρο είναι το έναυσμα της Ελληνοτουρκικής σύρραξης.

Τα λόγια περί  ήρεμης ψυχραιμίας ακούγονται βερεσέ.

Η Ελλάδα πρέπει να απαντήσει έξυπνα.

Ότι δεν έκανε το πρώτο μισάωρο μετά την σύλληψη των δυο στρατιωτικών μας πρέπει να το κάνει τώρα.

Να μην μυξοκλαίγεται μόνο στο ΝΑΤΟ και στα όργανα της ΕΕ που μετά την Ιταλική πανωλεθρία παραπαίει.

Η Ελλάδα πρέπει να σταθεί στα πόδια της  έστω και κουτσουρεμένη από τα μνημόνια των τοκογλύφων που σήμερα καταλαβαίνουμε τι εξυπηρέτησαν και αυτά στην κρίσιμη αυτή χρονική συγκυρία.

Άνοιξαν όλα τα παραβάν της μεταπολίτευσης και οι θεατρίνοι της είναι θεόγυμνοι.

Την στιγμή που παίζονται ζωές πρέπει να δοθούν κατάλληλες και ισοσταθμισμένες   απαντήσεις και δεν εννοούμε πολεμικές ενέργειες .

Μόνο έτσι θα μπει κάποιο φρένο στην τρέλα του παράφρονα γείτονα.

Διαφορετικά οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες με απρόσμενες συνέπειες.

Βγήκε εκείνος ο ανεκδιήγητος  Γιγίτ Μπουλούτ σύμβουλος του σουλτάνου και είπε : «Εάν έχετε το θάρρος μπείτε. Το λέω καθαρά. Σε οποιοδήποτε πεδίο στο οποίο δεν δίνουμε άδεια, σε οποιαδήποτε προσπάθεια ή προβοκάτσια, προσωπικά ο αρχιστράτηγός μας (ο Ερντογάν) θα δώσει την εντολή για χτύπημα. Κανένας να μην έχει αμφιβολία γι' αυτό» σημείωσε http://www.in.gr/  4 Μαρτίου 2018

Να δεις βρε Μπουλούτ τι θα πάθει ο «αρχιστράτηγος» σας από την δικιά μας ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟ που σας τα φυλάει εδώ και καιρό;

Σε αυτήν την κρίσιμη στιγμή για την Πατρίδα μας και για όλη την ανθρωπότητα ακούγεται η Θεομητορική Φωνή της ΥΠΕΡΑΓΙΑΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ


Αυτό με σκοπό να διακοπεί ο αφανιστικός όλεθρος και να μετριαστεί το επερχόμενο κακό επάνω μας.

Όσοι περισσότεροι δια της έμπρακτης μετανοίας και ομολογίας μας προσέλθουμε για να μαζέψουμε τα Αγιαστικά και Χαριτόβρυτα δάκρυα της ΠΑΝΑΓΙΑΣ μας τόσο το καλύτερο για να αποτραπεί η καθολική φωτιά.

Σε λίγο μπορεί να μην έχουμε άνετη και άμεση διαδικτυακή επικοινωνία αλλά θα κοινωνούμε και θα επικοινωνούμε ψηλαφώντας αυτά τα ΔΑΚΡΥΑ που θα τα σμίγουμε με τα δικά μας.

Στο Παλαιομονάστηρο που λέγεται ΕΛΛΑΣ έμειναν μόνο ερείπια και συντρίμμια, ούτε καλογέροι απέμειναν, ούτε ηγούμενος.

Το κανδήλι του το ανάβει η ίδια η ΠΑΝΑΓΙΑ που είναι και θα παραμείνει μέχρι τέλους ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑ του.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ήρθε νωρίτερα για να έρθει και πολυπόθητη ΑΝΑΣΤΑΣΗ της Ελλάδος στις Πλατείες.

Με πίστη και ελπίδα

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου