Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Κυριακή 4 Μαρτίου 2018

Από τον Έβρο θα πάμε στην ΚΩΝΣΤ/ΠΟΛΗ για αυτό κτύπησαν με μπαμπεσιά στο ποτάμι.

http://epanastasilae.blogspot.gr/2018/03/blog-post_4.html
Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Γνωρίζουν πολύ καλά οι Μογγόλοι ότι το ποτάμι είναι επιχειρησιακά αδιαπέραστο και οσμίζονται ότι είναι πνευματικά αγιο-σφραγισμένο.
Ότι έκαναν το έκαναν ξώφαλτσα και  για δημιουργία εντυπώσεων. Τώρα τα παραμύθια τελείωσαν.
Η οργή είναι μεγάλη και από εδώ και πέρα όποια μπεκάτσα έρχεται από πλευρά της τουρκίας θα πυροβολείτε  ακαριαία.

Είναι βέβαιο ότι το γεγονός της θρασύτατης απαγωγής ενεργεί καταλυτικά ώστε να κατανοήσουν και οι πλέον εγχώριοι αδαείς και αγαπησιάρηδες ότι η τουρκία του  Ερντογάν και των νεοκεμαλιστών της αντιπολίτευσης  δεν χωρατεύει αλλά θέλει αίμα.

Επίσης το ίδιο το γεγονός της απαγωγής μας δίνει την δυνατότητα όχι απλώς να δούμε ποιοι είναι οι φίλοι και οι εχθροί μας καθότι στην προκειμένη συγκυρία δεν έχουμε φίλους αλλά ψευταδελφούς, αλλά να βγουν στον αέρα πολιτικές προθέσεις που στα χρόνια της μεταπολίτευσης ζεμάτισαν την αποτρεπτική ικανότητα της χώρας με τις  γνωστές μίζες – εξοπλιστικά προγράμματα και άλλα παρατράγουδα.

Αυτοί έτρωγαν και υποχωρούσαν στις απαιτήσεις των γειτόνων για μην φανερωθεί η ένδεια.

Β΄ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ 2 Μαρτίου του 2018 και η Ελλάδα που πονά και στενάζει με το που έμαθε το γεγονός της απαγωγής των παλληκαριών μας άρχισε ολονυκτίες ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ για τον Άγγελο και τον Δημήτρη.

Το μαρτύριο της άδικης  σύλληψης των αθώων στρατιωτικών μας , κάνει την Ελλάδα δυνατή στο φρόνημα απέναντι στους μέσα και στους έξω επίβουλους .

Μεταφέρουμε το κλίμα που επικρατεί στην Ελληνική κοινωνία όπως καταγράφεται στην επικαιρότητα.

«Η Ελλάδα σε ημιεμπόλεμη κατάσταση με την Τουρκία και οι δικοί μας ψάχνουν να βρουν τρόπο να αποφύγουν την σύγκρουση. Από πότε πεζός περίπολος με υπολοχαγό και λοχία; Ούτε αυτοκίνητο υπήρξε, ούτε σήμα GPS. Αν υπάρχει ας βγουν να το δείξουν. Κανονικά από το φυλάκιο τους βούτηξαν.» https://www.pentapostagma.gr/ 3 Μαρτίου 2018

«Yeni Akit: Κατάσκοποι ή σε επαφή με Κούρδους και γκιουλενιστές οι Έλληνες στρατιώτες» 3 Μαρτίου 2018

«Η Ελλάδα σε ημιεμπόλεμη κατάσταση με την Τουρκία, ή θα αντιδράσει ή “θα χάσει”…

Άρα, με αυτήν της την κίνηση η Άγκυρα στέλνει ένα μήνυμα στην Ελλάδα ότι έχει περάσει σε ένα νέο επίπεδο αντιπαράθεσης και έχει «βγάλει τα γάντια». Έτσι, καθίσταται πλέον ξεκάθαρο ότι η Τουρκία ασκεί αναβαθμισμένη ποιοτικά στρατιωτική πίεση στην Ελλάδα, η οποία έχει πλέον ξεφύγει από τα πλαίσια της «συνήθους έντασης». http://www.defence-point.gr/news/ 3 Μαρτίου 2018

Αυτό που έρχεται μετά την άδικη σύλληψη των νέων μας που μοιάζει με την άδικο σύλληψη του ΧΡΙΣΤΟΥ τέτοιες μέρες θα είναι λίαν ανατρεπτικό σε σχέση με την καθημερινότητα των δυο λαών.

Αν την Δευτέρα οι τούρκοι θέσουν προσκόμματα νομικά στην παράδοση των δυο στρατιωτικών μας θα πρέπει να ξεχάσουν το ζεστό συνάλλαγμα που γεμίζει την Ανδριανούπολη από τους Έλληνες τουρίστες τα σαββατοκύριακα και φυσικά πολλά άλλα.

Τότε θα καταλάβουν τα μεμέτια τι μεγάλο ηγέτη  έχουν.

Πρώτα ο Εμβολισμός στα ΙΜΙΑ μετά η απαγωγή στον Έβρο.

Εγγύς έρχεται και η Τρίτη η φαρμακερή  κόντρα ανήμερα μεγάλης εορτής του Ελληνισμού.

Σύντομα θα πιαστούμε «αθέλητα»

Μας το λέει συνέχεια ο Αμερικανός πρέσβης που κάτι γνωρίζει από πληροφορίες γνωστών υπηρεσιών.

Όμως ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ μας τα είπε αυτά κατά επανάληψη πριν τριάντα χρόνια από τις δηλώσεις του Πρέσβη των ΗΠΑ διότι είχε «πληροφορίες από τις αψεγάδιαστες υπηρεσίες του Ουρανού».

Τα μεμέτια γνωρίζουν ότι δεν μπορούν να περάσουν τον Έβρο, αν μπορούσαν θα το έδειχναν στην Αφρίν της  Βόρειας Συρίας που όλα εκεί είναι flat.

Ψυχανεμίζονται  μάλιστα ότι έχουν ήδη  τα κόλλυβα στο ζωνάρι τους.

Με ψέματα και με εικονικές συμφωνίες  με τον Πούτιν δεν μπορούν να ανατραπούν οι Προφητείες αιώνων.

Ήδη το Σχέδιο του Ουρανού ενεργεί γι αυτό λυσσάει ο πονηρός.

 2 Απριλίου 2016 γράφουμε:  
«Γνωστή μας  οικογένεια με καταγωγή από την ευρύτερη περιοχή του Προυσού και των Αγράφων ευλαβούμενη ιδιαιτέρως την ΠΑΝΑΓΙΑ την Προυσιώτισσα έχει ένα μέλος της να υπηρετεί αυτήν την στιγμή στην συνοριογραμμή μας στον Έβρο.

Η μητέρα του παιδιού που υπηρετεί στον Έβρο καθημερινά απαγγέλει όρθια τρείς φορές την ημέρα του ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ έμπροσθεν της Εικόνος
Της Παναγίας Προυσιώτισσας που έχουν στο οικογενειακό τους εικονοστάσι με το αναμμένο κανδήλι. 

Μια μέρα αποκαμωμένη από τον κόπο της ημέρας λύγισε τα πόδια της και στηριζόμενη σε ένα κάθισμα αποκοιμήθηκε ελαφριά ενώπιον της Εικόνος της Προυσιώτισσας. 

Όπως η ίδια μας περιέγραψε είδε δίπλα της μια Μαυροφόρα Γυναίκα Πανώρια ( ΠΑΝ-ΩΡΑΙΑ) που της σήκωσε το βιβλίο των χαιρετισμών που είχε πέσει από τα χέρια της και της είπε. 

¨κόρη μου τα φανταράκια του Έβρου σύντομα θα γίνουν η Φρουρά στην ΠΟΛΗ μου, για να δω και ΕΓΩ τα δικά μου μέρη ελεύθερα¨

Σημειωτέον η Παναγιά η Προυσιώτισσα που είναι το σέμνωμα της Στερεάς Ελλάδος και προίσταται απάσης της Ελλάδος σύμφωνα με το απολυτίκιο της¨ Της Ελλάδος απάσης συ προΐστασαι πρόμαχος και τερατουργός εξαισίων τη εκ Προύσσης εικόνι Σου¨ ήλθε στους χρόνους της εικονομαχίας από την Προύσα που βρίσκεται απέναντι από την Κωνσταντινούπολη σε ευθεία γραμμή μέσω θαλάσσης και σε απόσταση 90 χιλιομέτρων. 

https://youtu.be/Z3-g6lsgc3k

Οι τούρκοι δεν πρόκειται να περάσουν από την φυσική  συνοριογραμμή που ορίζεται από την Αλεξανδρούπολη. 

Τα σύνορα μας θα σφραγίσουν πολύ καλά εκεί και θα ανοίξουν όταν θα επεκταθεί ο ζωτικός μας χώρος προς την Καθ ημάς Ανατολή , όπως μας προείπε και ο δημοφιλέστερος ΑΓΙΟΣ των ημερών μας, ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ. 

«Καθώς η καταγωγή της οικογένειάς μου είναι από την Καππαδοκία και η μία γιαγιά μου κατάγεται απ’ το χωριό του Γέροντα, απ’ τα Φάρασα, ενώ η άλλη απ’ την Καισάρεια, έχουμε κοινές ρίζες με τον Γέροντα, και επειδή εκείνα τα μέρη μας πονάνε, ιδιαίτερα τώρα που είναι σε ξένα χέρια, ρωτούσα συνέχεια το Γέροντα για την Τουρκία, τι θα γίνει με τον Ελληνισμό και άλλα σχετικά. 

Κάποτε, είχα πάει στον Γέροντα με έναν φίλο μου και εκεί συναντήσαμε μία παρέα από παιδιά.  

Τότε, ρώτησα τον Γέροντα ποιες προέβλεπε να είναι οι εξελίξεις σχετικά με την Τουρκία.  

“Γέροντα”, του λέω, «από την Αλεξανδρούπολη είμαστε.  

Μήπως μας πιάσει η μπόρα κατά κει;»  

Μου απαντά:  

“Κοίταξε να δεις. Οι Τούρκοι δεν θα μπουν στην Αλεξανδρούπολη.  

Θα κάνουν μόνο μία πρόκληση στην Ελλάδα, που θα έχει σχέση με την αιγιαλίτιδα ζώνη. 

Και εμάς θα μας πιάσει πείνα. Θα πεινάσει η Ελλάδα.  

Και επειδή θα κρατήσει αυτή η μπόρα κάποιο διάστημα,θα πούμε το ψωμί ψωμάκι”», μας αναφέρει ο Ανέστης Μαυροκέφαλος. 

«Συνεχίζοντας ρωτάω: “Γέροντα, πώς θα καταλάβω εγώ ότι θα είμαστε κοντά στον πόλεμο; 

”“Όταν…”μου λέει “θα ακούσεις στην τηλεόραση να γίνεται θέμα για τα μίλια, για την επέκταση των μιλίωναπό 6 σε 12 μίλια, τότε από πίσω έρχεται ο πόλεμος”. 

Και λέω εγώ: “Και ποια κράτη θα συμμετέχουν;” 

“Κοίταξε, μετά την πρόκληση των Τούρκων, θα κατέβουν οι Ρώσοι στα Στενά. Όχι για να βοηθήσουν εμάς. Αυτοί θα έχουν άλλα συμφέροντα. Αλλά, χωρίς να το θέλουν, θα βοηθάνε εμάς. Τότε, οι Τούρκοι για να υπερασπισθούν τα Στενά, που είναι στρατηγικής σημασίας, θα συγκεντρώσουν εκεί και άλλα στρατεύματα. Παράλληλα, δε, θα αποσύρουν δυνάμεις από καταληφθέντα εδάφη. Όμως, θα δουν τότε τα άλλα κράτη της Ευρώπης, συγκεκριμένα η Αγγλία, η Γαλλία, η Ιταλία και άλλα έξι-επτά κράτη της ΕΟΚ, ότι η Ρωσία θα αρπάξει μέρη, οπότε θα πουν: Δεν πάμε κι εμείς εκεί πέρα, μήπως πάρουμε κανένα κομμάτι; Όλοι, όμως, θα κυνηγούν τη μερίδα του λέοντος. Έτσι, θα μπουν και οι Ευρωπαίοι στον πόλεμο…”. 

Εκείνη την στιγμή ρωτάω εγώ:  

“Εμείς τι θα κάνουμε; Ο ελληνικός στρατός θα πάρει μέρος σ’αυτόν τον πόλεμο;” 

“Όχι”, λέει.  

“Θα βγάλει η κυβέρνηση απόφαση να μη στείλει στρατό. Θα κρατήσει στρατό μόνο στα σύνορα. Και θα είναι μεγάλη ευλογία που δεν θα πάρει μέρος. Γιατί, όποιος πάρει μέρος σ’ αυτόν τον πόλεμο χάθηκε… Τότε, επειδή στην Ελλάδα ο κόσμος θα φοβηθεί, πολλοί θα στραφούν προς την Εκκλησία, προς τον Θεό, και θα μετανοήσουν.  

Γι’ αυτό, επειδή θα υπάρξει μετάνοια, δεν θα πάθουμε κακό οι Έλληνες.  

Ο Θεός θα λυπηθεί την Ελλάδα, επειδή ο κόσμος θα στραφεί προς την Εκκλησία, προς τον μοναχισμό και θα αρχίσουν να προσεύχονται. Και θα βαπτισθούν πολλοί Τούρκοι…” 

“Γέροντα”, τον ρωτάω μετά, “την Πόλη θα τη δώσουν σε μας;” 

“Θα τη δώσουν σε μας, όχι επειδή θα το θέλουν, αλλά επειδή αυτή η λύση θα εξυπηρετεί τα συμφέροντα των ξένων. Τότε θα το καταλάβουν αυτό. Αυτά που σου λέω, μην τα πεις σε κανέναν. Θα σε βγάλουν τρελό. Γιατί δεν είναι ώριμες οι συγκυρίες ακόμα. Τότε θα το καταλάβεις”.  

Αυτή η συζήτηση με το Γέροντα έγινε το 1991, όταν υπηρετούσα στον στρατό». Ανέστης Μαυροκέφαλος. https://www.paraskhnio.gr

Αδελφοί στην σημερινή κρίσιμη συγκυρία   ας γίνουμε Εθνικό Μελίσσι, να φτιάξουμε Κερί Προσευχής και να εργαστούμε για  την Σωτηρία της Πατρίδος 

Με Πίστη και Ελπίδα  

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου