Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018

Άρχισε η υποβολή αιτήσεων για εισδοχή στα προγράμματα σπουδών του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου

Σπουδές προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου!
Περίοδος υποβολής αιτήσεων εισδοχής στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου
για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019


Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου δέχεται αιτήσεις εισδοχής σε 4 προπτυχιακά και 22 μεταπτυχιακά εξ αποστάσεως προγράμματα για το προσεχές ακαδημαϊκό έτος 2018-2019. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν την αίτησή τους έως τις 21 Ιουνίου 2018, ηλεκτρονικά, μέσω του ιστοχώρου του ΑΠΚΥ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.ouc.ac.cy. Πέρα από τα προγράμματα σπουδών το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου προσφέρει αυτοτελείς Θεματικές Ενότητες στο πλαίσιο της δια βίου μάθησης και προγράμματα κατάρτισης σύντομης διάρκειας σε θέματα επιχειρηματικότητας & καινοτομίας.

Το ΑΠΚΥ είναι δημόσιο Πανεπιστήμιο και το μοναδικό στην Κύπρο που οργανώνει προγράμματα σπουδών αποκλειστικά εξ αποστάσεως. Προσφέρει, έτσι, την ευκαιρία και τη δυνατότητα σε όλους όσοι το επιθυμούν, στον δικό τους χώρο και χρόνο, χωρίς περιορισμούς, να αποκτήσουν έναν πανεπιστημιακό τίτλο σπουδών, εφόδιο για προσωπική, επιστημονική και επαγγελματική εξέλιξη. Το ΑΠΚΥ αξιοποιεί καινοτόμες τεχνολογίες τηλεκπαίδευσης και προσφέρει υψηλής ποιότητας προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών σε κλάδους αιχμής, στην ελληνική και την αγγλική γλώσσα, που καλύπτουν μεγάλο εύρος επιστημονικών κλάδων, με προσιτά δίδακτρα και υποτροφίες.

Αναλυτικές πληροφορίες για τα προγράμματα σπουδών, την εκπαιδευτική μεθοδολογία και τη φοίτηση στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου είναι διαθέσιμες στο www.ouc.ac.cy.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να  επικοινωνούν με το τηλεφωνικό κέντρο του ΑΠΚΥ στο +357 22411600/711 και στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο admissions@ouc.ac.cy
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου