Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018

ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ: Να τα επιστρέψουν, όχι μόνο η Αντωνοπούλου, ο κος Πάγκαλος και οι άλλοι που μαζί τα φάγανε!

ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ 635 01.03.2018

01.03.18
: Πάγκαλος Όλοι μαζί τα φάγαμε
Google : Περίπου 37.400 αποτελέσματα (0,47 δευτερόλεπτα) 

Με αφορμή,
  1. Το ουρανοσκεπές Σκάνδαλο Novartis που εκτόξευσε το FBI από τις ΗΠΑ.
  2. Τις 37.400 καταχωρήσεων στην Google, της Δήλωσης του τ. Υπουργού κου Πάγκαλου ότι και αυτός τα έφαγε μαζί με όσους δεν τον αντίκρουσαν εξ αντιδιαστολής.
Στην σημερινή νεοφανή περίπτωση της πολιτικής ευαισθησίας, δηλαδή της επιστροφής χρημάτων και των διαδοχικών και σημαντικών παραιτήσεων στελεχών της Κυβέρνησης για λόγους οικονομικών τους ασύμβατων σχέσεων, η με πλήθος 37.400 καταχωρήσεων στην Google, κατόπιν της Δήλωσης του τ. Υπουργού κου Πάγκαλου ότι και αυτός τα έφαγε μαζί με όσους δεν τον αντίκρουσαν εξ αντιδιαστολής, παράγει αυτοματικά και δεοντολογικά την υποχρέωση ανάδειξης ανάλογης ευαισθησίας, από τον ίδιο και τους 300 του κοινοβουλίου που περιλαμβάνει, όλους δηλαδή όσοι δεν τον αντέκρουσαν στην δήλωσή του αυτή.

Με βάση το συλλογισμό αυτό που μας απέστειλε και μας ζήτησε να δημοσιεύσουμε μέλος του ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ,
Οφείλουν όσοι εκ των υπαρξάντων εντός του Κοινοβουλίου την ίδια περίοδο που ορίζει με τις  37.400 καταχωρήσεις στην Google, της Δήλωσης ο τ. Υπουργός κος Πάγκαλος ότι και αυτός τα έφαγε μαζί με όσους δεν τον αντίκρουσαν, οφείλουν όλοι τους να επιστρέψουν τα χρήματα που φάγανε, όπως τα επέστρεψε η κα Αντωνοπούλου.
Μάλιστα, αν το κάμουν αυτό, είναι πιθανή και η πανηγυρική έξοδός μας από τα μνημόνια και η διαχείριση της χώρας θα αποκτήσει καθαρό πολιτικό περιβάλλον, που δεν θα εκβιάζεται από κανέναν μεγάλο ή μικρό Ευρωπαϊκό ή Διεθνή συνεταίρο.
Τώρα, να πούμε το ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ να το πούμε γιατί να μην το πούμε.
Που είναι τα παλληκάρια, να το δούμε.
Αυτό θέλει δύναμη ψυχής !!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου