Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΝΟΠΛΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΟΥ 88ΧΡΟΝΟΥ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΥ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΝΟΚ-ΑΟΥΤ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΥΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ. ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΩΡΙΣ ΟΡΟΥΣ ΑΦΕΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟ ΑΝΑΚΡΙΤΗ. ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ(ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ)

http://www.makeleio.gr/%CE%B5%CE%BE%CF%89%CF%86%CF%85%CE%BB%CE%BB%CE%BF/%CF%84%CF%89%CF%81%CE%B1-%CE%B2%CF%81%CE%B1%CE%B6%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%84%CE%B1-%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B7%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CE%B2%CE%B3%CE%B1%CE%BB%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%BF%CF%85/

ώρα 12:43
Ελεύθερος! Ανακούφιση σε όλους τους Έλληνες!
Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους απαγόρευσης εξόδου από την Ελλάδα ο 88χρονος που χθες πυροβόλησε Αλβανό που μπούκαρε στο σπίτι του στη Γλυφάδα.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ
Ελεύθερος αφέθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή ο 88χρονος που πυροβόλησε κατά των δυο ατόμων που μπήκαν στο σπίτι του στη Γλυφάδα για να τον ληστέψουν. Ανακριτής και εισαγγελέας του επέβαλλαν μόνο τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.
Υπενθυμίζεται πως σε βάρος του 88χρονου είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη , παράνομη οπλοκατοχή , παράνομη οπλοχρησία και ψευδορκία.
Ο ίδιος από την πρώτη στιγμή υποστηρίζει ότι δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει αλλά ότι πυροβόλησε γιατί φοβήθηκε για τη ζωή του.
ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ δικαιώθηκε και στις παρεμβάσεις του και στην άποψη του ότι αυτός ο άνθρωπος δεν έπρεπε να ταλαιπωρηθεί και να συρθεί στα δικαστήρια σαν κοινός εγκληματίας. Το σπίτι του και τη ζωή του προστάτευσε.
ώρα 12:08.
Συνέχεια στη δίκη του 88χρονου λεβέντη που χθες στη Γλυφάδα πυροβόλησε Αλβανό ληστή που πήγε να τον σκοτώσει.
28 dikastirio pappous
ώρα 11:05
Εκκενώθηκε το κτήριο 9 όπου από το πρωί δικάζεται ο ήρωας παππούς που πυροβόλησε τον Αλβανό κακοποιό.
diki pappoys.1
diki pappoys.2
diki pappoys
Λίγο μετά τις 9:30, ο 88χρονος λεβέντης παππούς που πυροβόλησε σε κατάσταση άμυνας, ένα κάθαρμα από την Αλβανία(είχε βοηθό και ένα μπουμπούκι Έλληνα), που μπήκε σπίτι του να τον ληστέψουν και να τον σκοτώσουν, μετάγεται από πάνοπλους αστυνομικούς, σιδηροδέσμιος, στον Πρώτο Ανακριτή, στα δικαστήρια της Ευελπίδων.
Μετα από πίεση του makeleio.gr,σήμερα στον λεβέντη παππού οι αρχές δεν πέρασαν χειροπέδες.
dikastirio1
Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος του 88χρονου που πυροβόλησε κατά των δύο κακοποιών που μπήκαν το πρωί της Τρίτης στο σπίτι του στην Γλυφάδα, για να τον ληστέψουν.
Παράλληλα, ασκήθηκε στους δύο ληστές ποινική δίωξη για ληστεία την στιγμή που ο ένας εκ των δύο νοσηλεύεται καθώς τραυματίστηκε ελαφρά στο χέρι από τον 88χρονο.
Πρόκειται για έναν 28χρονο Αλβανικής υπηκοότητας και έναν 18χρονο Έλληνα

Και οι δύο συνελήφθησαν στο νοσοκομείο όπου πήγαν για τις πρώτες βοήθειες μετά το περιστατικό με τον 88χρονο.
Όλοι οι κατηγορούμενοι θα οδηγηθούν και θα απολογηθούν σε ανακριτή.
Ο ηλικιωμένος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα όπου καταβεβλημένος φέρεται να υποστήριξε πως πυροβόλησε κατά των δύο, φοβούμενος για την ζωή του και χωρίς να έχει πρόθεση να σκοτώσει.
Να σημειωθεί πως σε βάρος του ο εισαγγελέας άσκησε δίωξη για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, παράνομη οπλοκατοχή, παράνομη οπλοχρησία και ψευδορκία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου