Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Κυριακή 4 Μαρτίου 2018

Τρόμος από την μη απάντηση του Ερντογάν για τους 2 Ελληνες. Ετοιμασθείτε για επιστράτευση… (Ο Τσίπρας, ο Τσακαλώτος, ο Σταθάκης, ο Παυλόπουλος, ο Παπαγγελόπουλος βρίσκονται ακόμη στην Ελλάδα;)

Σύμφωνα με πληροφορίες του Κουρδιστού Πορτοκαλιού ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν ερωτήθηκε εν πτήσει στην διάρκεια της 6ημερης παριήγησής του σε χώρες της Αφρικής για το περιστατικό με τους 2 Ελληνες στρατιωτικούς. Κι εκείνος απλά δεν απάντησε.

Από τον Βασίλη Μπόνιο

Την ίδια στιγμή ο Τούρκος Πρόεδρος ήταν αρκετά ξεκάθαρος για τα υπόλοιπα θέματα που του έθεσαν οι δημοσιογράφοι που τον συνόδευαν στο ταξίδι: Στο επεισόδιο με το γεωτρύπανο της ΕΝΙ διαπιστώσατε ότι χωρίς τη συγκατάθεση της «τδβκ» και της Τουρκίας δεν μπορεί να γίνει κανένα βήμα στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Αύριο ίσως η Γαλλία με την Τotal να θέλει να κάνει αυτή τη δουλειά. Οι ΗΠΑ ίσως με την Exxon να θέλει να το κάνει. Αλλά ασφαλώς δεν είναι δυνατόν να επιτρέψουμε την παραβίαση των δικαιωμάτων της «τδβκ» και της Τουρκίας, που πηγάζουν από το διεθνές δίκαιο! Σε εκείνη την περιοχή χωρίς την συγκατάθεση της «τδβκ» και της Τουρκίας δεν μπορεί να γίνει κανένα βήμα».
H μη απάντηση του Ερντογάν για τη τύχη των δύο Ελλήνων αιχμαλώτων-περί αυτού πρόκειται-είναι χαρακτηριστική του τι θα ακολουθήσει το αμέσως επόμενο διάστημα. Μια νέα εθνική περιπέτεια για την Ελλάδα μόλις ξεκίνησε και είναι εθνική προδοσία να στρουθοκαμηλίζουμε και να πίνουμε αμέριμνοι τον καφέ μας ενώ θα έπρεπε να είχε ήδη ξεκινήσει η επστράτευση. Εκτός κι αν οι απαράδεκτοι πολιτικοί ηγέτες τόσο της κυβέρνησης όσο και της αντιπολίτευσης αναζητούν τους τρόπους διαφυγής από την εμπόλεμη ζώνη.
(Στο μεταξύ από χθες βράδι προσπαθούμε να μπούμε στην ιστοσελίδα του Τουρκικού Υπουργείου Αμυνας και οι Τούρκοι δείχνουν να έχουν μπλοκάρει τους χρήστες από την Ελλάδα. Εάν αυτά δεν είναι προεόρτια πολέμου, τι είναι;)
Θα μου πείτε γιατί να πολεμήσουμε για ένα διεφθαρμένο πελατειακό κράτος της μίζας και της διαφθοράς το οποίο στηρίζουν οι ολιγάρχες, και οι εκάστοτε κυβερνήσεις. Είναι πράγματι ένα υπαρξιακό ερώτημα καθώς ο Ερντογάν στην επέτειο των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821 ετοιμάζεται να κατακτήσει εκ νέου την Ελλάδα μια και τώρα είναι οι πλέον ιδανικές συνθήκες για τους Τούρκους στρατιώτες. Στο Λευκό Οίκο βρίσκεται ένας πολιτικός τσαρλατάνος, η μαντάμ Μέρκελ την οποία περιέλουζε με μπινελίκια ο Τσίπρας είναι αποδυναμωμένη και κατά πάσα πιθανότητα εντός του 2018 θα τα βροντήξει. Επομένως την ώρα που ο τουρκικός στρατός θα κάνει απόβαση στα ελληνικά νησιά και στη Θράκη ο Τσίπρας δεν θα βρίσκει κανέναν στο τηλέφωνο για να παρέμβει όπως ο Κλίντον στην Τσιλέρ.
Το θέμα είναι εάν ο Τσίπρας, ο Τσακαλώτος, ο Σταθάκης, ο Παυλόπουλος, ο Παπαγγελόπουλος θα βρίσκονται ακόμη στην Ελλάδα η θα έχουν αποδράσει στην Κούβα, το Λονδίνο, τη Βραζιλία και τη Βενεζουέλα. Το θέμα είναι αν την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές βρίσκονται σε επαφή με φίλους τους ολιγάρχες για τον τρόπο που θα διαφύγουν οι οικογένειές τους στο εξωτερικό. Για το πως θα εξασφαλίσουν καύσιμα για τα ελικόπτερα και νέες ταυτότητες…
Αυτό θα το θερούσαμε μια φυσιολογική αντίδραση λογικών και όχι χαπακωμένων ηγετών που μπορούν ακόμη να διακρίνουν τι κακό προκάλεσαν στη χώρα και τι είναι αυτό που έρχεται…
(Y.Γ>Στην φωτογραφία κάτω μπορείτε να διακρίνετε Τουρκάλες στρατιωτίνες  που υπηρετούν στο Αφρίν την ώρα που Ελληνες άνδρες και γυναίκες πίνουμε αμέριμνοι καπουτσίνο στη παραλιακή ενώ ήδη θα έπρεπε να έχει σημάνει επιστράτευση…)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου