Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018

NOVARTIS GATE τέλος. Οι Αμερικανοί σχεδιάζουν την πτώση του Τσίπρα!

https://kourdistoportocali.com/ipeople/culture/novartis-gate-telos-amerikani-schediazoun-tin-ptosi-tou-tsipra/
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
Γιατί ο Αμερικανός Πρέσβης αγνόησε το Μαξίμου
Παρέμβαση στον Ντόναλντ Τραμπ έκανε –σύμφωνα με πληφοροφορίες του Κουρδιστού Πορτοκαλιού– η πολυεθνική εταιρία NOVARTIS ώστε να υπάρξει διακανονισμός με τις αρχές των ΗΠΑ και να σταματήσουν εκείνες με την σειρά τους να τροφοδοτούν με στοιχεία τις αρχές διεφθαρμένων κρατών όπως η Ελλάδα στις οποίες δεν μπορεί να υπάρξει επένδυση χωρίς μίζα.
Μετά από αυτό θα αρχίσει να μαζεύεται άρον άρον η ιστορία ενώ η ελληνική κυβέρνηση θα υποστεί μία ακόμη δεινή ήττα.
Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι το Μέγαρο Μαξίμου προσπαθεί πλέον να φιμώσει και τον Αμερικανό Πρέσβη στην Αθήνα ο οποίος υποστήριξε ότι το FBI δεν ερευνά Ελληνες πολιτικούς για την NOVARTIS!
O κ. Πάιατ διευκρίνισε για την υπόθεση Novartis ότι «η έρευνα του FBI επικεντρώνεται σε εγκλήματα που παραβιάζουν τον αμερικανικό νόμο. Δεν υπάρχει καμία έρευνα του FBI που να αφορά Έλληνες πολιτικούς».

Aυτή η δήλωση του Αμερικανού σήμανε συναγερμό στο Μαξίμου:
«Σε επικοινωνία διπλωματικού συμβούλου του πρωθυπουργού με τον αμερικανό πρέσβη, ο κ. Τζέφρι Πάιατ διευκρίνισε ότι κατά τη συνάντησή του με τον Κ. Μητσοτάκη ουδέποτε αναφέρθηκε στο εάν υπάρχουν ή όχι Έλληνες πολιτικοί στις έρευνες του FBI για το σκάνδαλο Novartis» αναφέρουν χαρακτηριστικά κυβερνητικές πηγές.
Σύμφωνα με το Μαξίμου, «ο κ. Πάιατ δεν θα μπορούσε να τοποθετηθεί ως προς την ουσία της υπόθεσης, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η διερεύνησή της τόσο στις ΗΠΑ όσο και στην Ελλάδα».
Tην ίδια ώρα ωστόσο ο αμερικανός πρέσβης έχει κάνει retweet ακριβώς την επίμαχη δήλωση, δηλαδή ότι δεν υπάρχει καμία έρευνα του FBI που να αφορά Έλληνες πολιτικούς-στέλνοντας μήνυμα στην κυβέρνηση  ότι η προκλητική στήριξη που παρείχαν οι ΗΠΑ στον Ελληνα πρωθυπουργό πλέον δεν υφίσταται. Το αντίθετο: Ξεκίνησε ο σχεδιασμός και η μεθόδευση της πτώσης του…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου