Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018

ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟΣ ΠΑΛΜΟΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ! ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑΜΙΣΗ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΚΟΣΜΟΣ! ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΛΑΟΘΑΛΑΣΣΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ! ΑΠΟΨΕ ΠΕΦΤΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ! ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ! ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ! (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

sillalitirio-sintagma
Βροντερό «παρών» στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία.

4362149
Οι διοργανωτές ανακοίνωσαν ότι σύμφωνα με τους υπολογισμούς τους οι διαδηλωτές ανέρχονται σε περίπου 1,5 εκατομμύριο πολίτες.  Σύμφωνα με πληροφορίες αγγίζουν τα 2 εκατομμύρια. Ασφυκτικά γεμάτες από κόσμο ήταν όλες οι κεντρικές λεωφόροι γύρω από τη Βουλή, όπως η λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας που ήταν αδιάβατη από το ύψος του Πολεμικού Μουσείου. «Κοσμοπλημμύρα» γίνεται στην οδό Σταδίου, τη Φιλελλήνων, στη Μητροπόλεως και την λεωφόρο Αμαλίας από τους Στύλους του Ολυμπίου Διός.
Από τις 12 το μεσημέρι η πλατείας Συντάγματος είχε γεμίσει από πολίτες από όλη τη Μακεδονία, την Κρήτη, την Πελοπόννησο και τα νησιά του Ιονίου που έφτασαν στο κέντρο της Αθήνας για να διατρανώσουν ότι η Μακεδονία είναι ελληνική.
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ 
Ωστόσο, η Ελληνική Αστυνομία περίπου στις 16:00 το μεσημέρι της Κυριακής ανακοίνωσε ότι οι συμμετέχοντες στο συλλαλητήριο ήταν 140.000, εκτίμηση που προκάλεσε θυμηδία. Κι αυτό διότι οι εικόνες και μόνο από την συγκέντρωση αποτυπώνουν ότι η εντυπωσιακή παρουσία των Ελλήνων πολιτών δεν είναι δυνατόν να περιορίζεται στις 140.000 διαδηλωτές.
Προηγούμενη ενημέρωση:
Πάνω από ενάμιση εκατομμύριο – αγγίζει τα δύο –  είναι οι συγκεντρωμένοι διαδηλωτές στην πλατεία Συντάγματος που δίνουν βροντερό «παρών» στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία. Πρωτοφανής λαοθάλασσα στην Αθήνα.
sila1sila2sila3
sni2telikoc9b32222-62b2-4810-bc8b-8d0d0d15ed97mona1teliko
sin1
Πολίτες κάθε ηλικίας συνεχίζουν να συρρέουν στην περιοχή της πλατείας Συντάγματος και στις κεντρικές λεωφόρους γύρω από τη Βουλή. Γεμάτη κόσμο είναι η λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας από το ύψος του Πολεμικού Μουσείου. «Κοσμοπλημμύρα» γίνεται στην οδό Σταδίου, τη Φιλελλήνων, στη Μητροπόλεως και την λεωφόρο Αμαλίας από τους Στύλους του Ολυμπίου Διός.
sin2
Από τις 12 το μεσημέρι η πλατείας Συντάγματος είχε γεμίσει από πολίτες από όλη τη Μακεδονία, την Κρήτη, την Πελοπόννησο και τα νησιά του Ιονίου που έφτασαν στο κέντρο της Αθήνας για να διατρανώσουν ότι η Μακεδονία είναι ελληνική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου