Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018

ΕΝΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΕΙΡΙΑ VERSUS ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΛΛΗΚΑΣ (από τον Όμηρο Αλεξάνδρου)


Πριν ψηφίσουμε την Κυριακή κάνω έκκληση σε όλους να  λάβουμε πολύ σοβαρά υπόψη τους εξής προβληματισμούς:

Το Κυπριακό πρόβλημα βρίσκεται στην δυσκολότερη και πιο λεπτή του φάση. Σε ολόκληρο τον πλανήτη και κυρίως στην περιοχή μας εξελίσσονται ανεξέλεγκτες πολιτικές συμπεριφορές και απρόβλεπτες γεωπολιτικές  καταστάσεις. Κλασσικό παράδειγμα η πρόσφατη εισβολή της Τουρκίας στην Συρία, κατ’ ανάλογο τρόπο που εισέβαλε και στην Κύπρο το 1974 και η ποντιοπιλατική στάση της Αμερικής, Ρωσίας και ΕΕ έναντι των Κούρδων και υπέρ του ισλαμοφασίστα Ερντογάν.

Σαν άνθρωπος που έδωσε πατέρα και θείο στον αγώνα της ΕΟΚΑ και κομματικά ανέντακτος, υποκινούμενος από γνήσια και ανιδιοτελή αγάπη προς την Κύπρο μας,  έχω υποβάλει στο εαυτό μου τους πιο κάτω προβληματισμούς τους οποίους επιθυμώ να μοιραστώ μαζί σας:

Ο Νίκος Αναστασιάδης, αν και χρόνια στην πολιτική, αποδείχθηκε μέχρι τώρα απρόβλεπτος, ανακόλουθος, αναξιόπιστος και ενδοτικός και δεν είναι πια ικανός να χειριστεί τα εθνικά μας θέματα.

Ο Σταύρος Μαλάς, εκτός του ότι είναι παντελώς πολιτικά άπειρος , είναι και υποχείριο του πλέον ενδοτικού και τουρκόφιλου κόμματος της Κύπρου, του ΑΚΕΛ και άρα μη διεκδικητικός, και παράλληλα ανίκανος να χειρισθεί δύσκολες γεωπολιτικές καταστάσεις.

Από την άλλη, ο Νικόλας Παπαδόπουλος, άλλως Ατάλαντος με τα πολλά τάλαντα, εκτός του ότι είναι παντελώς πολιτικά άπειρος να χειρισθεί δύσκολες γεωπολιτικές καταστάσεις όπως ο Μαλάς , έχει και τα εξής αρνητικά χαρακτηριστικά, τα οποία πλέον ελάχιστοι αμφισβητούν: Είναι παρορμητικός, επιπόλαιος, αλαζωνικός, εκδικητικός και υπερβολικά μωροφιλόδοξος. Πρόσθετα, ζούσε πάντα στην χλιδή της Στράκκας και δεν δούλεψε ποτέ του για να έχει τις ανάλογες ανθρώπινες ευαισθησίες για να μπορεί να καταλαβαίνει και ν’ αφουγκράζεται τον πόνο και τα προβλήματα του μέσου πολίτη, σκορπά δε αφειδώς και προκλητικά τα αμύθητα τάλαντα της μαμάς για να ικανοποιήσει τις μωροφιλοδοξίες του. Γιατί είναι πρόεδρος του ΔΗΚΟ, που μαζί με ΑΚΕΛ, ΔΗΣΥ, αποτελούν το κατ’ εξοχήν διεφθαρμένο κομματικό κατεστημένο που μας κυβέρνησε τις τελευταίες δεκαετίες και μας κατέστρεψε

Πέραν των πιο πάνω 3 υποψηφίων εκπροσώπων του διεφθαρμένου κομματικού κατεστημένου ΔΗΣΥ,ΑΚΕΛ,ΔΗΚΟ που μας κυβέρνησε από το 1974 μέχρι σήμερα και μας έριξε στα τάρταρα, υπάρχει και η υποψηφιότητα του Γιώργου Λιλλήκα. Ενός χαρισματικού, πανέξυπνου, ήρεμου, πολιτισμένου και πολύ έμπειρου πολιτικού ( Για Χρόνια βουλευτής και υπουργός Εμπορίου και Εξωτερικών στην Κυβέρνηση Τάσου Παπαδόπουλου). Πρόσθετα ο Γ. Λιλλήκας, σε αντίθεση με τους πιο πάνω, τάσσεται κάθετα εναντίον της καταστροφικής για την Κύπρο Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας και έχει με διαφορά το πιο συγκροτημένο και φιλολαϊκό πρόγραμμα στο θέμα της οικονομίας και της εσωτερικής διακυβέρνησης

Με βάση τα πιο πάνω δεδομένα, ας βάλουμε ο καθένας το χέρι στην καρδιά, μακριά από προσωπικά συμφέροντα και αρρωστημένο κομματικό πατριωτισμό προκειμένου να κάνουμε την πιο ασφαλή επιλογή που θα μας απαλλάξει από το ελεεινό κομματικό κατεστημένο και θα μας βγάλει από τα σημερινά μας τραγικά αδιέξοδα που αυτό μας οδήγησε.
Ας αντιληφθούμε επιτέλους ότι, ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ, ΟΎΤΕ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΟΥΤΕ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ, ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΜΑΣ ΕΧΘΡΟΙ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΔΟΥΡΕΙΟΙ ΙΠΠΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ.
ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΤΟΥ, ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΜΑΣ, ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΓΕΝΙΕΣ.

Πατήστε εδώ  για να δείτε σχετικό βίντεο

Όμηρος Αλεξάνδρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου