Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018

Έρχονται κινητοποιήσεις, δεν πρέπει να λείψει όμως και η προσευχή!

https://katohika.gr/ellada/erxontai-kinitopoiiseis-den-prepei-na-leipsei-omos-kai-proseuxi/
Γράφει ο Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός
Σε μια εβδομάδα τέτοιες ώρες χιλιάδες, ίσως και εκατομμύρια Έλληνες θα βρίσκονται στο μεγάλο συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη μας προκειμένου να αποτραπεί η βούληση των αλητών που το παίζουν κυβερνήτες αυτής της χώρας να παραδώσουν το όνομα της Μακεδονίας μας σε έναν λαό αχταρμά  (Σλάβοι, Αλβανοί, Βούλγαροι, γυφτοσκοπιανοί)  που δεν ξέρουν ούτε καν την προέλευση της λέξης “ρίζες”, πόσο μάλλον να έχουν κιόλας…

Φυσικά πολλοί περισσότεροι θα είναι αυτοί που δεν θα μπορέσουν να παρευρίσκονται στις μεγάλες αυτές κινητοποιήσεις. Δυστυχώς οι αυτόκλητοι διοργανωτές επιθυμούν την ίδια ημέρα να μην πραγματοποιηθούν άλλες κινητοποιήσεις εκτός της Θεσσαλονίκης προκειμένου να γίνει μια μεγαλειώδης και να δώσει μια και καλή το μήνυμα της. Παρότι την ίδια ημέρα θα πραγματοποιηθούν συγκεντρώσεις και σε άλλες πόλεις δεν θα τις αναφέρουμε ούτε σαν λίστα σεβόμενοι προς το παρόν τις συλλογικές αποφάσεις, αφού δείχνουν πως πίσω από το ρεύμα που έχει δημιουργηθεί δεν υπάρχει κομματικός μηχανισμός και σκοπός…
Για όλους εμάς που για τον οποιοδήποτε λόγο δεν θα μπορέσουμε να παραστούμε προτείνω την ημέρα εκείνη να απευθυνθούμε στους λατρευτικούς μας χώρους (ανεξάρτητα από την θρησκεία που πιστεύει ο καθένας) και να ζητήσουμε από τον Θεό μας να βάλει το χέρι του. Με τις ανθρώπινες δυνάμεις μόνον τίποτα δεν μπορεί να ανατραπεί έτσι απλά χωρίς βία και αίμα. Χρειάζεται η θεϊκή προστασία και δύναμη για να αλλάξει η πορεία που κάποιοι έχουν προδιαγράψει.
Για εμάς τους Χ.Ο. προτείνω εκτός από την προσευχή αυτό να συνδυαστεί με μια ολιγοήμερη νηστεία, προσευχή, κατάνυξη και συμμετοχή στη Θεία Ευχαριστία την Κυριακή 21/1/18 με αίτημα προς τον Κύριο να βγει η χώρα από την περιδίνηση με ωφέλιμη εθνικά απόφαση για το όνομα.
Κλείνοντας και επειδή γνωρίζω πολύ καλά ότι στους δύσκολους καιρούς το Ελληνοοθρόδοξο έθνος ψάχνει τα στηρίγματα του σας παραθέτω την άκρως συγκινητική ομιλία του Μεγάλου Χριστόδουλου :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου