Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2017

Tα βροντάει και φεύγει από την Ελλάδα ο Ιβάν Σαββίδης;

http://kourdistoportocali.com/news-desk/ta-vrontai-ke-fevgi-apo-tin-ellada-o-ivan-savvidis/
ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ

Mε τη ΣΕΚΑΠ βρήκε μία πολύ καλή πρόφαση να εγκαταλείψει τις μπίζνες στη χώρα


Tα βροντάει και φεύγει από την Ελλάδα ο Ιβάν Σαββίδης; Αυτό το ερώτημα πλανάται άκρον εις άκρον της Κολομβίας της Ευρώπης καθώς ο ανοιχτοχέρης επενδυτής είναι αναγκασμένος να πληρώσει το πρόστιμο των 38 εκατ. ευρώ για την ΣΕΚΑΠ.
Ειδικοί αναλυτές της προσωπικότητος του Ιβάν του Στυλιστικού εκτιμούν ότι ο ανοιχτοχέρης επενδυτής βρήκε πλέον μία πολύ καλή πρόφαση να εγκαταλείψει τις μπίζνες στην Ελλάδα καθώς κινδυνεύει να καταστραφεί με τη χασούρα που έχει στον ΠΑΟΚ, το “E” και τώρα στη ΣΕΚΑΠ. Τα εκατομμύρια δεν είναι στραγάλια για τον Ιβάν ο οποίος οσφρίζεται πλέον την απειλή της χρεοκοπίας εάν συνεχίσει τις επενδύσεις στην Κολομβία της Ευρώπης.
Στο μεταξύ για τις εξελίξεις στις ΣΕΚΑΠ ο Νίκος Χρυσικόπουλος στο Capital.gr μεταδίδει: Ραγδαίες είναι πλέον οι εξελίξεις αναφορικά με το μέλλον της καπνοβιομηχανίας ΣΕΚΑΠ, με το ενδεχόμενο ακόμη και να κηρυχθεί σε καθεστώς χρεοκοπίας να είναι κάτι περισσότερο από πιθανό!
Η πρόσφατη απόφαση των τελωνειακών Αρχών της Ξάνθης, που πρακτικά κατέστησε ανέφικτη την πώληση προϊόντων στην εσωτερική αγορά και η οποία ακολούθησε της απορριπτικής απόφασης του Εφετείου Κομοτηνής για το πρόστιμο 38 εκατ. ευρώ για παραβάσεις οι οποίες έλαβαν χώρα το 2009, λειτουργούν ως ντόμινο για την ακριτική καπνοβιομηχανία.
Στο πλαίσιο αυτό, την ερχόμενη Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου θα συγκληθεί έκτακτη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ΣΕΚΑΠ, στην οποία θα συμμετέχουν και στελέχη από κορυφαίες ελληνικές εταιρείες που εξειδικεύονται σε θέματα πτωχεύσεων, κατά την οποία θα συζητηθεί η κατάσταση όπως έχει διαμορφωθεί και θα ξεκινήσει την προετοιμασία για τη διαδικασία αναγκαστικής πτώχευσης της επιχείρησης!.
Όπως γίνεται γνωστό σε σχετική ανακοίνωση, “στο πλαίσιο της ουσιαστικής παρεμπόδισης της λειτουργίας της εταιρείας, λόγω της έκδοσης απορριπτικής απόφασης από το Εφετείο Κομοτηνής για το πρόστιμο ύψους 38 εκατομμυρίων ευρώ για παραβάσεις, οι οποίες έλαβαν χώρα το 2009, καθώς και της πρόσφατης απόφασης των τελωνειακών Αρχών της Ξάνθης, η οποία κατέστησε ανέφικτη την πώληση προϊόντων στην εσωτερική αγορά, η ΣΕΚΑΠ ανακοινώνει τη σύγκληση έκτακτης συνεδρίασης του Διοικητικού της Συμβουλίου.
Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2017, με την συμμετοχή ειδικών από κορυφαίες ελληνικές εταιρείες, που εξειδικεύονται σε θέματα πτωχεύσεων.
Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΣΕΚΑΠ θα συζητήσουν τη διαμορφωθείσα κατάσταση και θα ξεκινήσουν την προετοιμασία για τη διαδικασία αναγκαστικής πτώχευσης της επιχείρησης”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου