Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017

Οι καλοί φίλοι είναι πάντα στο πλευρό του κ. Καμμένου

http://www.antinews.gr/action.read/kleidarotrupa/oi-kaloi-filoi-einai-panta-sto-pleuro-tou-k-kammenou/11.119893Θαύμα – θαύμα. Αυτή η κυβέρνηση και τα στελέχη της ό,τι πιάνουν γίνεται χρυσάφι. Και απόδειξη αυτού του δόγματος είναι το πόθεν έσχες του Πάνου Καμμένου.
Το μυστήριο λύθηκε.
Το αυτοκίνητο που πούλησε 100 χιλιάδες ευρώ αν και ήταν σαραβαλάκι του 1978 έχει ιστορία και αυτήν πούλησε ο υπουργός Άμυνας.
Όπως αποκαλύπτεται, το αυτοκίνητο αυτό ήταν ιδιοκτησίας του δικτάτορα Αμίν Νταντά. Ο «χασάπης» της Ουγκάντα είχε αυτό το αυτοκίνητο το οποίο γύρω στο 1995 πέρασε στα χέρια του Πάνου Καμμένου. Η θωρακισμένη Μερσεντές προφανώς είναι συλλεκτική και γι’ αυτό και η αξία των 100.000 ευρώ. Αυτά είναι επενδύσεις όχι τα γατάκια που παίζουν στο χρηματιστήριο για πενταροδεκάρες.
Όμως, πέρα από τα απίστευτα λεφτά που εισέπραξε ο Καμμένος το μεγάλο ενδιαφέρον είναι ο αγοραστής. Ποιο… κορόιδο δηλαδή πλήρωσε 100 χιλιάρικα για ένα σαπάκι που κάποτε ανήκε σε ένα αιμοσταγή δικτάτορα.
Αποκαλύπτεται λοιπόν ότι το Ι.Χ. των 5,5 χιλιάδων κ.ε. μεταβιβάστηκε την τελευταία ημέρα του 2015 (περίεργο, μάλλον για να μην πληρώσει… τέλη κυκλοφορίας ο αγοραστής) από τον Καμμένο σε εταιρεία συμφερόντων του εφοπλιστή Γ. Καραγιώργη. Όσοι δεν θυμάστε ποιος είναι αυτός να σας το θυμίσουμε εμείς. Με στενές σχέσεις με τον ρωσικό παράγοντα (τι σύμπτωση και ο υπουργός μας) ο Καραγιώργης φιλοδοξούσε να γίνει ο «Λαμπράκης» των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. Όπως πολλοί δεν θυμούνται, ότι μέσω του Hellas NETέφτιαξε ένα δίκτυο περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών, ένα σχέδιο το οποίο μάλιστα είχε παρουσιαστεί μετά βαΐων και κλάδων μια νύχτα στην Ακρόπολη. Παρουσιαστής ο… Κώστας Βαξεβάνης, στέλεχος τότε του νεοσύστατου μαγαζιού και προσκεκλημένοι οι μισοί υπουργοί της κυβέρνησης.
Ο Καραγιώργης είναι βεβαίως ο ίδιος που πριν από μερικούς μήνες συνελήφθη κατόπιν διεθνούς εντάλματος από τις ολλανδικές Αρχές, όταν άνδρες της Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής τον εντόπισαν στην περιοχή της Γλυφάδας.
Ωστόσο, ο ίδιος επικαλέστηκε ασθένεια και διακομίστηκε αρχικά στο νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ, ενώ στην συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος από τις δικαστικές αρχές. Η σύλληψη έγινε με την κατηγορία της υπεξαίρεσης εκατομμυρίων.
Ο εφοπλιστής, γνωστός από τη δεκαετία του ’90 όταν πήρε φωτιά ένα από τα πλοία του, κάηκαν πολλοί ναυτικοί και ο ίδιος κόντεψε να χρεοκοπήσει, επανέκαμψε κι έκανε την εμφάνισή του με την παρούσα κυβέρνηση. Ήθελε να φτιάξει το δίκτυο των 11 τηλεοπτικών σταθμών, αλλά το σχέδιο δεν προχώρησε. Λεπτομέρεια; Πρώτος – πρώτος στο γάμο του ήταν ο Πάνος Καμμένος. Μάλλον από εκεί τον γνώρισε και του πούλησε ένα χρόνο μετά το σαπάκι αντί 100 χιλιάρικων, ούτε Πόρσε καινούργια δηλαδή.

Ένας γάμος που έμεινε στην ιστορία καθώς έγινε στη Μόσχα και είχε ναυλωθεί αεροσκάφος για να μεταφέρει τους προσκεκλημένους από την Ελλάδα. Ο μπον βιβέρ εφοπλιστής Καραγιώργης μάλλον ήθελε να νιώσει όπως ένας… δικτάτορας γι’ αυτό και αγόρασε τη Μερσεντές. Οι καλοί φίλοι είναι πάντα στο πλευρό του κ. Καμμένου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου