Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΖΑΠΑΝΤΙΩΤΗ, ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΠΕΘΕΡΑ, ΣΥΖΥΓΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΚΑΙ ΤΙΝΑΞΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ «ΑΕΡΑ»! ΤΙ ΤΟΝ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΤΟ ΤΡΙΠΛΟ ΦΟΝΙΚΟ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΕ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ! ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΑΘΟΥΣ;

http://www.makeleio.gr/%CE%B5%CE%BE%CF%89%CF%86%CF%85%CE%BB%CE%BB%CE%BF/%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BA%CE%AC%CE%BB%CF%85%CF%88%CE%B7-%CF%83%CE%BF%CE%BA-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%85%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%B3%CE%B9%CE%B1/
Αποκάλυψη – ΣΟΚ για τον αστυνομικό – Γιατί σκότωσε την οικογένειά του! Έγκλημα πάθους;
Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. αναζητούν το κίνητρο πίσω από την τριπλή δολοφονία για να κλείσουν και τυπικά το φάκελο της οικογενειακής τραγωδίας.
Στο μεταξύ, εντός της ημέρας αναμένεται να διενεργηθεί νεκροτομή στα τέσσερα πτώματα, προκειμένου να δοθούν απαντήσεις στο πώς ακριβώς στήθηκε το σκηνικό του θανάτου στο διαμέρισμα του 2ου ορόφου της οδού Ευριπίδου.

Οι πρώτες πληροφορίες από μαρτυρίες που συνέλεξαν οι αναλυτές του Ανθρωποκτονιών οδηγούσαν στο συμπέρασμα ότι ο Χρήστος Ζαπαντιώτης προχώρησε στην αποτρόπαια πράξη του λόγω κληρονομικών διαφορών.
Οι μαρτυρίες που έρχονται στο φως τις τελευταίες ώρες ανατρέπουν τα δεδομένα. Συγγενείς και φίλοι του ζευγαριού, μέσω των καταθέσεών τους, «βάζουν στην εξίσωση» και την πιθανότητα του εγκλήματος πάθους, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές.
Σε ένα «ρεπεράζ» που έκανε χθες το «ΜΑΚΕΛΕΙΟ» στα στέκια των φιλικών και συγγενικών του προσώπων, ένας ιδιοκτήτης καφενείου μας είπε το εξής: «Γιατί δεν ψάχνεται το ενδεχόμενο του τρίτου προσώπου; Τρίτο πρόσωπο από ποια πλευρά τον ρωτήσαμε; Δεν πήραμε όμως καμία απάντηση. Το μόνο που μας είπε ήταν «Δεν ξέρω. Εγώ κάτι είπα. Εσείς ψάξτε το…»
Διαβάστε επίσης:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου