Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017

Οι απατεώνες δεν ¨ξεκουράζονται¨ ποτέ . Ούτε τις Γιορτές των Χριστουγέννων & Πρωτοχρονιάς (του Φώτη Αλεξόπουλου)

Επειδή έχει παρατηρηθεί ότι κατά την περίοδο των εορτών υπάρχει  έξαρση των αναρτήσεων  για χρηματική βοήθεια ,  ( Αρρώστα παιδιά) ειδικά στα social media ,  παρακαλούνται όλοι οι πολίτες( Καταναλωτές)  να είναι ιδιαίτερα καχύποπτοι.  
Σε καμιά περίπτωση δεν καταθέτουμε χρήματα σε κανέναν τραπεζικό λογαριασμό ιδιαίτερα δε,  όταν η ανάρτηση είναι από άτομα άγνωστα σε εμάς και δεν υπάρχει τρόπος να πραγματοποιηθεί η διασταύρωση των πραγματικών γεγονότων .
Σε περίπτωση που υποπέσει στην αντίληψη μας ότι πρόκειται ( ίσως) για απάτη οφείλουμε να ενημερώσουμε τις αρμόδιες διωκτικές αρχές με οποιοδήποτε τρόπο προκειμένου να προφυλάξουμε τους συμπολίτες μας από  άτομα με παραβατική  συμπεριφορά .
Τέλος , να ενημερώσουμε ότι οι Eράνοι αγάπης ( Πόρτα- πόρτα ) κατά τις εορτές των Χριστουγέννων & πρωτοχρονιάς πραγματοποιούνται μόνο από πιστοποιημένους μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς πανελλαδικής εμβέλειας και αποδοχής και καλό θα είναι πριν καταθέσουμε τον οβολό μας να είμαστε σίγουροι ότι τα άτομα που μας συστήνονται ως μέλη του εκάστοτε  οργανισμού διαθέτουν την απαραίτητη ταυτότητα ενεργού μέλους  .
ΠΡΟΣΟΧΗ :
Σας θυμίζω ότι : Oι απατεώνες δεν ¨ξεκουράζονται¨ ποτέ .

*O Φωτης Αλεξόπουλος είναι μέλος Εθνικού Συμβουλίου Καταναλωτή & Αγοράς καθώς και μέλος του ΙΝΚΑ /Γενική Ομοσπονδία Καταναλωτών Ελλάδος
Kin 6942915786 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου