Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017

Kλέψανε εκκλησία, παραίτηση Μητσοτάκη, επιστροφή Σαμαρά! Πρωτοφανής πανωλεθρία Κυριάκου. Τον εξαφάνισαν!

http://kourdistoportocali.com/news-desk/klepsane-ekklisia-paretisi-mitsotaki-epistrofi-samara/
AΡΧΙΛΗΣΤΑΡΧΟΙ ΤΣΙΠΡΑΣ-ΚΑΜΜΕΝΟΣ!


Aρχιλήσταρχοι, ο Τσίπρας και ο Καμμένος!
Κλέψανε εκκλησία, όπως είχε μαντέψει ο άχαστος τραχανοπλαγιάς Πολάκης. Κανονικά ο Μητσοτάκης μετά από αυτή την συντριβή θα έπρεπε όχι μόνο να ζητήσει συγνώμη αλλά και να παραιτηθεί και να φωνάξει τον Αντώνη Σαμαρά να πάρει το κόμμα στα χέρια του. Ο Τσίπρας εξαφάνισε τον Μητσοτάκη και την ΝΔ από τη Βουλή. Αυτή είναι η αλήθεια, αυτή είναι η πραγματικότητα.
Ηδη χιλιάδες αυτοκίνητα με γυμνόστηθες νεοδημοκράτισσες οι οποίες έχουν επικεφαλής την Αννα Βίσση κατευθύνονται στην οικία του Σαμαρά στη Κηφισιά για να του ζητήσουν να επιστρέψει στην ηγεσία του κόμματος.
Ηταν ο μόνος πρωθυπουργός που το 2014 μας έκανε να αισθανθούμε το τέλος της κρίσης και την έξοδο από τα μνημόνια. Δυστυχώς τόσο ο Μειμαράκης που τον διαδέχθηκε, όσο και ο Κυριάκος αποδεικνύονται οι ιδανικοί (αυτόχειρες) πελάτες του Τσίπρα.
Το Κουρδιστό Πορτοκάλι-ίσως από τα ελάχιστα πραγματικά ανεξάρτητα ΜΜΕ-οφείλει να το αναγωρίσει και το κάνει. Ειδικά όταν ο πρωθυπουργός απεκάλυψε το όνομα του Σφακιανάκη πάγωσε η πτέρυγα της ΝΔ.
Το Κουρδιστό Πορτοκάλι είχε επισημάνει με προηγούμενες αναρτήσεις μας ότι ήταν λάθος η επιλογή του Καμμένου και της συγεκριμένης υπόθεσης για στοχοποίηση. Αυτό το χουνέρι θα κοστίσει στη ΝΔ τουλάχιστο 3 μονάδες. Θα στοιχίσει όμως και στη χώρα γιατί με οδύνη συνειδητοποιούμε ότι δεν υπάρχει αξιωματική αντιπολίτευση. Καλύτερα να καθόντουσαν στα σπίτια τους.
Κουρδιστό Πορτοκάλι
Φτάσατε στο σημείο-είπε ο Τσίπρας από το βήμα της Βουλής- να ισχυριστείτε ότι το προγραμματισμένο ταξίδι μου στη Γαλλία και στις Βρυξέλλες και οι συναντήσεις μου με Μακρόν και Γιούνκερ έγινα για να μη βρίσκομαι στη Βουλή, για να δραπετεύσω.. Από τι; Από την αντιπαράθεση με τον κ. Μητσοτάκη; ούτε εσείς, ούτε εκείνοι που τα γράφουν δεν τα πιστεύουν είπε ο κ. Τσίπρας.
Ούτε κρύβομαι ούτε εκβιάζομαι τόνισε ο πρωθυπουργός και αναφερόμενος στο πρόσφατο τηλεοπτικό του σποτ, είπε: Δεν έχω να φοβηθώ τίποτα. Και όταν έρχονται τηλεοπτικά συνεργεία στο γραφείο μου, ούτε ξεσκονίζω ούτε κρύβω τα δώρα που δίνονται στον πρωθυπουργό, Να δω όταν θα έρθει κάποιο τηλεοπτικό συνεργείο στο γραφείο σας, τι ξεσκόνισμα θα κάνετε εσείς, που θα κρύψετε τα παραστατικά της Ζίμενς, τα δάνεια του Κήρυκα Χανίων, τις απομαγνητοφωνήσεις του αντιπροέδρου του κόμματός σας, και το Ε9 που δεν έχετε καταθέσει.
Μετακόμιση θα κάνετε εσείς. Δεν φοβάμαι τίποτα επανέλαβε ο κ. Τσίπρας. Είμαι εδώ για να υπερασπιστώ τν αλήθεια και να αποκαλύψω το βρόμικο παιχνίδι και το μέγεθος της απάτης σας, να καταλάβει ο λαός ποιος είναι ο στόχος και ο σχεδιασμός σας είπε ο πρωθυπουργός απευθυνόμενος στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκο Μητσοτάκη.
Δεν θέλετε να χτυπήσετε τον Καμμένο αλλά την κυβέρνηση
Αγαπητέ κ. Τασιούλα σας δίνουν γραμμή μέσα μαζικής ενημέρωσης, οι ιδιοκτήτες των οποίων έχουν λυσσαλέα επίθεση στην κυβέρνηση, είπε ο πρωθυπουργός απευθυνόμενος στον βουλευτή της ΝΔ.
Εδώ και 15 μέρες βρέθηκαν τα paradise papers, συνομιλίες Αυγενάκη, ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας, σημειώνοντας πως ένα κρεσέντο από μέσα ενημέρωσης βρήκε έναν, εχθρό την κυβέρνηση, και προσέθεσε: Τώρα που ήρθε η ώρα να πληρώσει τα χρωστούμενα, ο κομιστής, καθυβρίζει εκεί καταντήσατε τη ΝΔ κ Μητσοτάκη.
«Δεν είναι τυχαίο ότι στοχοποιούν τον Καμμένο, δεν θέλετε να χτυπήσετε τον Καμμένο αλλά την κυβέρνηση και κυρίως αυτοί που σας δίνουν γραμμή με τα πρωτοσέλιδα. Θέλουν να δημιουργήσουν συνθήκες αποσταθεροποίησης γιατί δεν θέλουν αυτή η κυβέρνηση να βγάλει τη χώρα από την κρίση», τόνισε και συμπλήρωσε.
Βλέπετε ότι δεν είναι θέμα ημερών, βλέπετε ότι η κυβέρνηση αυτή πετυχαίνει εκεί που εσείς αποτύχατε πέντε χρόνια. Όχι μόνο θα στηρίξει την κοινωνική πλειοψηφία, όπως έκανε με το κοινωνικό μέρισμα. Δεν θα βγάλουμε μόνο την χώρα από την κρίση, αλλά θα κερδίσουμε και τις επόμενες εκλογές.
Δεν είναι δικός μας δρόμος ο βούρκος της διαπλοκής
Δεν μπορεί να περάσει από το μυαλό σας ότι θα είστε αλλά δυο χρόνια εκεί που είστε, συν τέσσερα, απευθύνθηκε στην αξιωματική αντιπολίτευση ο Αλέξης Τσίπρας και αναρωτήθηκε: «Νομίζετε ότι έτσι πέφτουν οι κυβερνήσεις; Από τους βαρόνους;».
«Κύριε Μητσοτάκη μιλήσατε για βούρκο και για λάσπη απευθυνόμενος σε μένα. Δεν είναι δικός μας δρόμος ο βούρκος της διαπλοκής», προσέθεσε ο πρωθυπουργός και τόνισε:
«Εμείς θέλουμε το φως, γι΄ αυτά είμαι εδώ σήμερα, για να υπερασπιστώ το φως» είπε ο Αλέξης Τσιπρας.
Συμπλήρωσε δε πως όλες αυτές τις μέρες δεν έχει καταλάβει ο κόσμος γιατί κατηγορείται και ποιος κατηγορείται.
Δεν έχουμε μεσάζοντα αλλά συμφωνία ανάμεσα στα δυο κράτη
Το βασικό σας επιχείρημα κ. Μητσοτακη είναι ότι η πρεσβεία μας στο Ριάντ μας προειδοποιούσε να μην προχωρήσουμε σε αυτή την κίνηση, ανέφερε ο πρωθυπουργός, ενώ άφησε αιχμές για χρηματισμό λειτουργών του Δημοσίου για τη διαρροή εγγράφων.
«Ο κ. Παπαδόπουλος κατέθεσε την εξουσιοδότηση που είχε από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας της Σαουδικής Αραβίς, ζητήσαμε από τον ακόλουθο Άμυνας, που έχουμε στα Αραβικά Εμιράτα να ελεγχθεί η νομιμότητα του εγγράφου που κατέθεσε ο κ. Παπαδόπουλος για τη γνησιότητα του εγγράφου. Υπήρξε απάντηση από τη Σαουδική Αραβία ότι το έγγραφο είναι αυθεντικό», είπε στη συνέχεια ο Αλέξης Τσίπρας αναφερόμενος στο ρόλο του Βασίλη Παπαδόπουλου και τόνισε:
Τον Νοέμβριο του 2016 έχουμε το πιστοποιητικό που ορίζει ότι είναι γνήσια η εξουσιοδότηση, όποτε δεν έχουμε μεσάζοντα αλλά συμφωνία ανάμεσα στα δυο κράτη.
Καμμένος: Μητσοτάκης και Μπακογιάννη γνωρίζουν τον «μεσάζοντα» – Έχει δικηγόρο βουλευτή της ΝΔ
Σειρά αποκαλύψεων από το βήμα της Βουλής από τον Πάνο Καμμένο. Κατά τα λεγόμενα του ΥΠΕΘΑ, ο αποθανών, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, αλλά και η Ντόρα Μπακογιάννη γνώριζαν καλά τον -σύμφωνα με τις καταγγελίες της ΝΔ- μεσάζοντα της συμφωνίας με τη Σαουδική Αραβία, Βασίλη Παπαδόπουλο. Δικηγόρος του κ. Παπαδόπουλου είναι βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, όπως αποκάλυψε ο κ. Καμμένος.
Ο Πάνος Καμμένος ξεκίνησε την ομιλία του υποστηρίζοντας ουσιαστικά πως η καταγγελία του Ανδρέα Λοβέρδου είναι ανύπαρκτη! «Στηρίχτηκε όλη η καταγγελία σε ανακοίνωση του κ. Λοβέρδου περί δήθεν αναφοράς ενός ταξιάρχου» είπε και πρόσθεσε: «Δεν υπάρχει τέτοια». Όπως εξήγησε ο υπουργός, ο εν λόγω ταξίαρχος κλήθηκε σε απολογία και απάντησε πως αγνοεί παντελώς οποιαδήποτε αναφορά ως προς τα όσα επικαλείται ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.
Παρέθεσε, επίσης, πως στο γραφείο του ήρθε ο εισαγγελέας Στρατιωτικής Δικαιοσύνης προκειμένου να ελέγξει «αν κάποιοι διακινούν χαρτιά για να γίνει χαρτοπόλεμος», με την ΕΔΕ να καταλήγει στο συμπέρασμα πως η διαρροή έγινε από τη ΓΔΑΕΕ. Κατηγόρησε δε ότι μέλη του Κοινοβουλίου λειτουργούν ακόμα και ως δημοσιογράφοι, εξυπηρετώντας τα συμφέροντα της συμμορίας κατηγορουμένων για εμπορία ναρκωτικών, ενώ στρεφόμενος στον Άδωνη Γεωργιάδη τον αποκάλεσε πωλητή βιβλίων Ναζί και γιλέκων, προαναγγέλοντας ότι θα του απαντήσει στη Δικαιοσύνη.
Ως προς τη συμφωνία, υποστήριξε ότι είναι διακρατική και πως δεν υπάρχει μεσάζων, ξεκαθαρίζοντας ότι τα χρήματα θα κατέληγαν στο ΥΠΟΙΚ. «Πρώτη φορά βλέπω διεφθαρμένες πωλήσεις και όχι αγορές όπλων» είπε δηκτικά και έκανε λόγο για κατασκευασμένο σκάνδαλο «μετά το Λονδίνο, μετά τον ναρκέμπορο» που σκοπό είχε την «υποστήριξη του κουμπάρου της κ. Μπακογιάννη», δηλαδή τον Βαγγέλη Μαρινάκη.
Οι σχέσεις του «μεσάζοντα» με τη ΝΔ
«Επειδή με ρωτάτε αν τον ξέρω (σ.σ. τον Β. Παπαδόπουλο), ναι τον ξέρω» παραδέχτηκε και συνέχισε αποκαλύπτοντας: «Από τον κ. Μητσοτάκη! Σήμερα όμως δεν είναι εδώ, λείπει από τη συζήτηση». Ο κ. Καμμένος έφερε στο «φως» ότι το 1999 ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης «πριν γίνει πρωθυπουργός είχε αποφασίσει να δοθεί δάνειο στη Ρωσία για την αποζημίωση των ελλήνων εξαγωγέων που δεν πληρώνονταν από τη Σοβιετική Ένωση». Κατά τον ΥΠΕΘΑ, το 1991 -επί πρωθυπουργίας Μητσοτάκη- πήγε αποστολή στη Ρωσία, στην οποία συμμετείχε η κ. Μπακογιάννη. Εκεί, συναντήθηκε με τον Ηλία Παπαδόπουλο και τον γιο του που -κατά τον υπουργό- εισέπραξαν 67 εκατ. δραχμές.
Ο δικηγόρος και η Γεννηματά
Ο κ. Καμμένος το πήγε και ένα βήμα παρακάτω, αποκαλύπτοντας πως ο δικηγόρος του κ. Παπαδόπουλου είναι βουλευτής της ΝΔ. «Να σηκώσει το χέρι όποιος τον ξέρει» είπε, όμως κανένας βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν αποκρίθηκε.
«Ο Λοβέρδος πια έχει βγάλει το μεροκάματο στα πρωτοσέλιδα και τις τηλεοράσεις» είπε ειρωνευόμενος, ενώ ανέφερε πως και επί Φώφης Γεννηματά στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας ο κ. Παπαδόπουλος είχε συνάψει συμφωνίες για αγορά οπλικού υλικού.
Η συζήτηση ξεκίνησε με το λόγο να παίρνει ο βουλευτής της ΝΔ, Κωνσταντίνος Τασούλας, ο οποίος αφού παρέθεσε αρχαία γνωμικά του Γλαύκου από την Ιλιάδα, πέρασε στο προκείμενο. «Οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας αποφάσισαν σε δύο συνεδριάσεις να εκποιήσουν εύχρηστο μεν αλλά περισσευούμενο οπλικό υλικό» είπε για την επίμαχη προσπάθεια πώλησης πολεμικού υλικού στο Βασίλειο της Σαουδικής Αραβίας. Ο κ. Τασούλας εξήγησε πως σύμφωνα με τις διαβεβαιώσεις του ΥΕΘΑ στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής επρόκειτο για διακρατική συμφωνία που δεν επιτρέπει την ύπαρξη οποιουδήποτε μεσάζοντα βάσει του ν. 3978/11.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου