Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2017

Τι λέει στον κ. Τσίπρα, μέσω ΣΚΑΪ, ο κοινοβουλετικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ξυδάκης; (του Ραφαήλ Μεν. Μαϊόπουλου)



1.            Την Κυριακή 5 Νοεμβρίου ο κ. Ν. Ξυδάκης, πρώην υπουργός και νυν κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, σε πρωϊνή τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ, ανάμεσα σε άλλα,  είπε τα εξής αξιοπρόσεκτα:
(α) «Κατ’ αρχάς δεν σχολιάζω πρωτοσέλιδα. Τα πρωτοσέλιδα έχουν καθήκον και δικαίωμα να σχολιάζουν την πολιτική, αλλά δεν θα σχολιάσω το πρωτοσέλιδο, δεν είναι σωστό».
Αυτή ήταν η απάντηση του κ. Ξυδάκη σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το «πρωτοσέλιδο της ‘Καθημερινής’» της 5ης Νοεμβρίου και το άρθρο του διευθυντή της κ. Παπαχελά.
Πώς άραγε να είδαν ο κ. Τσίπρας και οι άλλοι σύντροφοί του αυτό το «δεν είναι σωστό» του κ. Ξυδάκη, το ασύμβατο με την πρακτική που οι περισσότεροι απ’ αυτούς ακολουθούν απέναντι στην ειδησεογραφία και τη σχολιογραφία των ΜΜΕ;
(β)  «Εγώ δεν είπα ποτέ, από το 2009 που ξεκίνησε η κρίση, ότι θα σκίσουμε τα μνημόνια».

                 Αυτή ήταν η δήλωση του κ. Ξυδάκη στο σχόλιο του δημοσιογράφου «προεκλογικά λέγαμε έξω οι δανειστές, σε μια βραδιά σκίζαμε τα μνημόνια, τα καίγαμε και τώρα καμαρώνουμε γιατί η Τρόικα μας βάζει πέντε αστέρια».        
Ερώτημα για τον κ. Ξυδάκη: Αυτό που είπε χθες το έχει ξαναπεί, αν όχι δημοσίως στα ΜΜΕ τουλάχιστον στον κ. Τσίπρα ή σε άλλους συντρόφους του;
Ερώτημα για τον κ. Τσίπρα και τους άλλους συντρόφους του κ. Ξυδάκη: Πώς οι ίδιοι βλέπουν τη δήλωση αυτή;
2.            Την ίδια μέρα στις βραδινές Ειδήσεις της, η τηλεόραση του ΣΚΑΪ καμιά αναφορά δεν έκανε στις δύο πιο πάνω ενδιαφέρουσες πολιτικά, και πρωτόφαντες για συνεργάτη του κ. Τσίπρα, δηλώσεις του κ. Ξυδάκη.
Αντί γι’ αυτές, από όλα όσα είπε ο κ. Ξυδάκης στην πρωϊνή της εκπομπή, η τηλεόραση του ΣΚΑΪ αξιολόγησε ως πλέον ενδιαφέρουσα και επέλεξε να προβάλει μια κοινοτοπία: «Για να βγούμε από την κρίση, θα έχουμε και ρύθμιση του χρέους και waiver και είσοδο στην ποιοτική χαλάρωση».
Γιατί;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου