Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΙΜΑ ΕΠΙ ΣΥΡΙΖΑ! «ΚΟΚΚΙΝΗ ΒΙΑ ΚΟΚΚΙΝΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ»! ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΣΥΓΚΑΛΥΜΜΕΝΗ ΑΠΟ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ! ΠΟΙΟΝ ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ! ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ Η ΘΕΙΑ ΤΟΥ ΜΑΧΗΤΙΚΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ! «ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ…»

http://www.makeleio.gr/αστυνομικο/το-πρωτο-πολιτικο-αιμα-επι-συριζακοκκ
zafeiropoulos
Τα κινητά τηλέφωνα και ο ηλεκτρονικός υπολογιστής του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειροπούλου έχουν μπει στο μικροσκόπιο των Aρχών που ψάχνουν απαντήσεις στο ποιός εκτέλεσε τον δικηγόρο μέσα στο γραφείο του χθες βράδυ.

Οι αστυνομικοί ψάχνουν για απειλητικά μηνύματα ή και mail που θα μπορούσε να είχε δεχτεί ο δικηγόρος. Παράλληλα, από τις τηλεφωνικές σαρώσεις που γίνονται γύρω από το δικηγορικό γραφείο προσπαθούν να εντοπίσουν τηλεφωνικούς αριθμούς που μπορεί να παραπέμπουν στα πρόσωπα των δολοφόνων.
Οι αστυνομικοί θα πάρουν κατάθεση από όλους τους συνεργάτες του δικηγόρου αλλά και από τα συγγενικά του πρόσωπα όταν θα είναι όμως σε κατάσταση να μιλήσουν καθώς παραμένουν όλοι σοκαρισμένοι από την εν ψυχρώ δολοφονία.
Τι δήλωσε η οικογένεια του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου;
Η Ντάνα Ζαφειροπούλου – Οικονομοπούλου, θεία του άτυχου Μ. Ζαφειρόπουλου, αναφέρει σε δήλωσή της,
«Στο κέντρο της Αθήνας, μπροστά από δεκάδες κάμερες, σε ώρα εργασίας, δυό αδίστακτοι εγκληματίες μπαίνουν σε ένα γραφείο, κλειδώνουν τους παριστάμενους και δολοφονούν με σιγαστήρα έναν πατέρα που κάνει τη δουλειά του».
«Ο Μιχάλης Επαμ. Ζαφειρόπουλος, εγγονός Δικαστή, γιος Δικηγόρου και υπηρέτης της Θέμιδας δεν θα ξαναμιλήσει με τα παιδιά του.
Σε κάποιους από εμάς σήμερα δεν αρκεί ότι σε Κράτη Δικαίου οι εγκληματίες βρίσκονται, συλλαμβάνονται και τιμωρούνται.
Τέτοια εγκλήματα, όπως και τόσα άλλα, έπρεπε να έχουν καταστεί αδιανόητα. Και αυτό δεν αφορά μόνο τη δική μας οικογένεια.
Αφορά κάθε οικογένεια» τονίζει η Ντάνα Ζαφειροπούλου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου