Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017

Μεγαλοεκδότης ετοιμάζεται να κλάψει... με μαύρο δάκρυ

Όπως μας πληροφορεί σχετικό ρεπορτάζ την Τετάρτη βγαίνει σε πλειστηριασμό η βίλα του άλλοτε ισχυρού άνδρα των media, και κυρίως του lifestyle, Αντώνη Λυμπέρη.
Η επιβλητική κατοικία βρίσκεται στο Κεφαλάρι, μέσα σε έκταση άνω των δύο στρεμμάτων, είναι διώροφη και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων: υπόγειο πάρκινγκ πενήντα οχτώ τ.μ., υπόγεια αποθήκη εκατόν οχτώ τ.μ., ισόγειο όροφο τετρακοσίων σχεδόν τετραγωνικών, καθώς και πρώτο όροφο τριακοσίων σαράντα τετραγωνικών. Τράπεζες και άλλοι πιστωτές έχουν να λαμβάνουν από την πώληση του σπιτιού κι ελπίζουμε να μείνει και κάτι για τους απλήρωτους εργαζόμενους.
Ελπίζουμε επίσης να μην πάει κανένας… ακτιβιστής και διακόψει τους πλειστηριασμούς φωνάζοντας «κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη». Ελπίζουμε τέλος να μην πρόκειται για επικοινωνιακά τεχνάσματα προκειμένου να φανεί ότι και οι πλούσιοι πληρώνουν. Άλλωστε, τέτοιοι πλούσιοι που περνάνε… δύσκολες ώρες αλλά πνίγουν τον πόνο τους στην Ψαρού κι όχι στην Ψειρού, έχουμε δει πολλούς.
Το Antinews θα σας αποκαλύψει σήμερα ότι έρχεται κι άλλος ηχηρός πλειστηριασμός μεγαλοεκδότη, πολύ πλούσιου που φέσωσε με εκατομμύρια τους πάντες. Νομίζει ότι θα τον προστατέψουν οι πολιτικοί του φίλοι, αλλά έρχεται καταιγίδα.
Δεν έχει καταλάβει ότι οι τράπεζες αλλάζουν τακτική διότι δεν μπορεί να είναι μια ζωή στο απυρόβλητο οι μπαταχτσήδες. Και με την πίεση του ESM και της ΤτΕ, ετοιμάζονται οι τραπεζίτες να σαρώσουν όλους εκείνους τους τύπους που πίνουν στην υγεία των κορόιδων.
Οι πληροφορίες μας λένε ότι για τον εν λόγω μεγαλοεκδότη οι τράπεζες πνέουν μένεα διότι είναι (και ήταν πάντα) προκλητικός. Κι ετοιμάζονται να του βγάλουν το σπίτι στο σφυρί και τότε θα κλαίει με μαύρο δάκρυ γιατί του έχει και αδυναμία.
Ενδεχομένως, βεβαίως, να πάει να μείνει στο… πολυτελές σκάφος, λένε οι κακές γλώσσες, αλλά σε κάθε περίπτωση μπορεί να δοθεί ένα μήνυμα σχετικής δικαιοσύνης.
Τέσσερα – πέντε τέτοια λαμόγια να χάσουν τα σπίτια τους, να τους ανοίξουν τους λογαριασμούς, να τους ξεμπροστιάσουν γιατί χρωστάνε απίστευτα λεφτά αλλά έχουν και τεράστιους λογαριασμούς στο εξωτερικό, θα αλλάξει και το κλίμα.

Για να δούμε αν θα φύγει το ειρωνικό χαμογελάκι του εν λόγω κυρίου (τρόπος του λέγειν) και της κυρίας (λέμε τώρα) που πέταγαν στα μούτρα των τραπεζιτών τα… κλειδιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου