Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017

Αιτωλίας Κοσμάς για την αλλαγή φύλου: «Τρίζουν τα κόκκαλα των Αγίων μας»

«Κλαίει ο Άγιος Κοσμάς, ο μεγάλος ελευθερωτής της Ελλάδος, θλίβεται ο μεγάλος διδάσκαλος του Γένους μας, όσιος Ευγένιος ο Αιτωλός, και όλοι οι τοπικοί μας Άγιοι». Με αυτό τον τρόπο ο Μητροπολίτης Αιτωλίας Κοσμάς απευθύνεται στους βουλευτές Αιτωλοακαρνανίας αναφορικά με το νομοσχέδιο για την αλλαγή φύλου.

Ο Σεβασμιώτατος ζητά απαντήσεις και τονίζει πως δεν είναι δυνατόν στην Ελλάδα να ψηφίζονται τέτοιοι νόμοι.
Στην ανοιχτή επιστολή του αναφέρει:
Θέμα: Περί του Σχεδίου Νόμου «Νομική Αναγνώριση της Ταυτότητας Φύλου- Εθνικός Μηχανισμός Παρακολούθησης και Αξιολόγησης του Σχεδίου Δράσης για τα Δικαιώματα του Παιδιού», του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.
Αξιότιμοι κ. κ. Βουλευταί,
Από δημοσιεύματα πληροφορηθήκαμε ότι κατατέθηκε πλέον στη Βουλή νομοσχέδιο για την αλλαγή φύλου με μία απλή αίτησι (protothema.gr 18-9-2017 /- iefimerida.gr 18-09 /- inewsgr.com /- Newsroom, CNN Greece).
Είναι δυνατόν τέτοια νομοσχέδια να ψηφίζωνται σε αυτήν την μαρτυρική πατρίδα των αγίων και των ηρώων;
Προάγετε νομοσχέδιο που αρνείται το Δημιουργό Τριαδικό Θεό και Τον βλασφημεί, αρνείται τη φύσι, υποβιβάζει την ψυχοσωματική οντότητα του ανθρώπου, φέρει σωματική και ψυχική διαταραχή στην εικόνα του Θεού, καλλιεργεί την διαστροφή και εμποδίζει την πορεία του ανθρώπου προς τον αγιασμό του και την κατά χάριν θέωσί του.
Απευθύνομαι σε Σας, τους εκπροσώπους του γενναίου και ηρωικού λαού της Αιτωλίας και Ακαρνανίας, και ως πνευματικός πατέρας του, Σας παρακαλώ να ζητήσετε την ματαίωσι της ψηφίσεως του επαισχύντου αυτού νομοσχεδίου.
Σας εκτιμώ και γνωρίζω ότι επανειλημμένως εκφρασθήκατε υπέρ των αξιών και των ιδανικών της Ορθοδοξίας και της Πατρίδος μας.
Είναι καιρός, τώρα εμπράκτως, να προασπίσετε την αξία και την τιμή της προσωπικότητος του ανθρώπου. Είναι ώρα να διασώσετε την σωματική και την ψυχική υγεία του λαού μας.
Τρίζουν τα κόκκαλα των αγίων και των ηρώων της Αιτωλίας και Ακαρνανίας. Κλαίει ο Άγιος Κοσμάς, ο μεγάλος ελευθερωτής της Ελλάδος, θλίβεται ο μεγάλος διδάσκαλος του Γένους μας, όσιος Ευγένιος ο Αιτωλός, και όλοι οι τοπικοί μας Άγιοι.
Περιμένω την ηρωική φωνή σας για να πληροφορήσω τον αγνό λαό μας, τους ηλιοκαμμένους λεβέντες γονείς, πατέρες και μητέρες, αλλά και τους εκλεκτούς νέους και νέες μας, που ζητούν πρότυπα, Ελληνες ηγέτες, οι οποίοι θα σώσουν την Πατρίδα και τους Έλληνες.
Μετ’ ευχών πατρικών,
Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ
† Ο Αιτωλίας και Ακαρνανίας Κοσμάς
Κοιν. 1) Ιεράν Σύνοδον της Εκκλησίας της Ελλάδος.
2) Τοπικήν Αυτοδιοίκησιν και Πολιτευτές.
3) Συλλόγους Εκπαιδευτικών των Σχολείων της Ι. Μητροπόλεως.
4) Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων των Μαθητών.
5) Μέσα Μαζικής Ενημερώσεως Εντύπου και Ηλεκτρ. Τύπου.
6) Χριστεπώνυμον Πλήρωμα της καθ’ ημάς Ιεράς Μητροπόλεως

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου