Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2017

ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ: Οι τράπεζες στην Ελλάδα μας εξοικείωσαν με τα πρόσθετα χαρακτηριστικά και του δικού τους χάους.

ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΔΤ 627 28.09.2017

Οι τράπεζες στην Ελλάδα μας εξοικείωσαν με τα πρόσθετα χαρακτηριστικά και του δικού τους χάους.
Αυτό ήταν που μας έλειπε στο προϋπάρχον χάος του Ελληνικού Κράτους.
Τώρα έχουμε και το ΝΕΟ ΧΑΟΣ το ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ πάνω στο εκτεταμένο ΧΑΟΣ του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ και της γνωστότατης κουρέλια ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ.
Το αποκτήσαμε και αυτό. Παίζουν το κρυφτούλι.
Ούτε ο Adds by Google δεν μπορεί να τις μοντάρει.
Κατόρθωσαν να έχουν ξεφύγει και από το Adds by Google.
Καλά, δεν λέμε για μέριμνα της Ελληνικής Κυβέρνησης που φαίνεται την έχουν βάλλει στα σκέλια τους, ή  για μέριμνα της τράπεζας της Ελλάδος, φυτίλια και σπασμένα καραβόσκοινα και ο Νταϊσνμπλούμ κάνει και θέλει να διατηρήσει την επιτήρηση και το ΔΝΤ των Αμερικανών τα δικά του πάλι για τις τράπεζες. Για το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΑΟΣ ΔΗΛΑΔΗ. ΑΥΤΟΙ ΧΑΧΑΝΙΖΟΥΝ ΠΑΝΩ ΜΑΣ. ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ. ΟΥΑΙ ΤΟΙΣ ΗΤΗΜΕΝΟΙΣ

Δεν έχουμε καταλάβει ούτε πρόκειται αν καταλάβουμε ούτε από τον Πρωθυπουργό, ούτε από τους εκλεκτούς δημοσιογράφους, το γιατί ενώ όλοι οι έγκυροι οικονομολόγοι διεθνώς, το ΔΝΤ και η ΕΚΤ, έχουν δεχθεί επαναληπτικά ότι οι αριθμοί που χρησιμοποιούνται για την Ελλάδα υπήρξαν ήταν και είναι λανθασμένοι, επιμένουν στο ίδιο βιολί και μας πάνε βαθειά όσο ποιο βαθειά γίνεται, κάθε μέρα περισσότερο στο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ και ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΧΑΟΣ.
Η σημερινή κατάσταση με όλες τις κεφαλαιακές εργασίες να περνούν μέσα και στην ουρά στις τράπεζες, τις ουρές των πελατών καταναλωτών να θυμίζουν κατοχικές εικόνες, είναι το προφανές της ανεπάρκειάς των τραπεζών του, ή αλλιώς της σκόπιμης υποδουλωτικής διαδικασίας από την Κυβέρνηση, με πατερίτσες τις τράπεζες. Αυτά σε καιρούς άμβλυνσης της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ των μπλέ και μπλούμ και τσακαλιών.
Είναι λοιπόν θέμα ψυχιατρικής έρευνας, μιας και ο σκοπός συγκρούεται με τα μέσα και τα πρόσωπα εφαρμογής του.
Οι λειτουργούσες στην Ελλάδα τράπεζες, πρέπει με μέριμνα της Κυβέρνησης και του γνωστού για την ιστορία του, Διοικητή της ΤτΕ κου Στουρνάρα, να υποχρεωθούν να βγάλουν την κουκούλα της ΚΟΥΚ ΚΛΟΥΞ ΚΛΑΝ που φορούν, μιας και εδώ η χώρα δεν κατοικείται από μαύρους, αλλά από λευκούς.
Για να επικοινωνήσουμε με την τράπεζα Πειραιώς, ή με την Alpha bank, απαιτείται υπομονή που σκάει Γαϊδαρο και προφανώς αυτό είναι το σκοπούμενο των τραπεζών αυτών, να σκάσουμε, για την απόκρυψη των πραγμάτων ή επειδή αποτελούν στάβλους αλόγων θα λέγαμε, μιας και δεν ξέρει η μια υπηρεσία τι κάνει η άλλη για το ίδιο θέμα την ίδια περίοδο. 48 ώρες για αν απαντήσουν !!!!!!!!! .
ΤΡΑΠΕΖΕΣ - ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΧΑΟΣ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΗΔΕΝ.
ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ με τις τράπεζες.
Το μόνο που δουλεύει επαγγελματικά και χωρίς κρυφτό είναι ο Συνήγορος του Καταναλωτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου