Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Τρίτη 22 Αυγούστου 2017

Σαββίδης και «τζογαδόροι του διαδικτύου» χτίζουν τη νέα Πράβδα του Μαξίμου



http://www.antinews.gr/action.read/kleidarotrupa/sabbidis-kai-tzogadoroi-tou-diadiktuou-xtizoun-ti-nea-prabda-tou-maksimou/11.117873
Τέσσερις ώρες χρειάστηκαν για να τα βρει ο Ιβάν Σαββίδης με τον Δημήτρη Μάρη και ο τελευταίος να αναλάβει το management των δύο εφημερίδων που εξαγόρασε ο ρωσοπόντιος επιχειρηματίας, δηλαδή το Έθνος και την Ημερησία.

Ο Σαββίδης είχε την έγνοια του για το ευρωπαϊκό ματς του ΠΑΟΚ την Πέμπτη αλλά το ραντεβού στη Θεσσαλονίκη πήγε καλά.
Οι πληροφορίες που έρχονται είναι πολλές αλλά ανεπιβεβαίωτες, το επόμενο διάστημα θα επισημοποιηθούν. Διευθυντής στο Έθνος αναλαμβάνει ο δημοσιογράφος και πρώην διευθυντής της Μακεδονίας και του Αγγελιοφόρου, Νούλης Χατζηδημητρίου. Ο τελευταίος είχε προσεγγίσει τον Σαββίδη εδώ και καιρό και ήταν οργανωτής εκδηλώσεών του. Έχει διαγραφεί από την ΕΣΗΕΜΘ για αντιδεοντολογική συμπεριφορά, απεργοσπασία κ.λπ. Θεωρείται έμπιστος του νέου εκδότη αλλά και της κυβέρνησης καθώς έχει αγαστές σχέσεις με τον ΣΥΡΙΖΑ ως παλιός ΚΚΕ, μετά στον Συνασπισμό.
Σύμβουλος έκδοσης αναλαμβάνει ο Μπάμπης Παπαδάκης, πρώην διευθυντής του Έθνους, «κολλητός» με τον Δραγασάκη και τον Παππά, άνθρωπος της απολύτου εμπιστοσύνης του Μαξίμου.
Διευθυντής στην Ημερησία φέρεται να αναλαμβάνει ο Σπύρος Σουρμελίδης, πρώην σύμβουλος στην Κόντρα News, φανατικός υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ αρθρογράφος.
Το μαγαζί που θα στήσει ο Σαββίδης θα είναι υπό τον έλεγχο του Δ. Μάρη ο οποίος έχει το news247, είναι στην Huffigton Post στην Ελλάδα, έχει αθλητικό site, ραδιόφωνο με διευθυντή τον γνωστό υμνητή του Τσίπρα… δημοσιογράφο Αρβανίτη.
Συμπτώσεις όλα αυτά ή ετοιμάζεται ένα εκδοτικό συγκρότημα… φουλ ΣΥΡΙΖΑ που θα πρέπει να στηρίξει τον Τσίπρα στην πορεία προς τις εκλογές;
Όμως, κοίτα να δεις που υπάρχουν και κάποιες άλλες συμπτώσεις. Ερωτά κάποιος: «Ο Μπόμπολας είναι έξω από το παιχνίδι;».
Η απάντηση είναι αρχικά «ναι» διότι δεν μπορεί να εμφανίζεται αυτός που χρεοκόπησε τον Πήγασο, φέσωσε με 160 εκατ. τις τράπεζες και άφησε στο δρόμο τους εργαζόμενους, να ξαναστήνει νέο μαγαζί. Θα ήταν δόλια πτώχευση και θα πήγαινε φυλακή.
Όμως, μήπως πρέπει να θυμηθούμε ποια είναι η σχέση του Μπόμπολα με τον Μάρη; Είναι ή όχι συνέταιροι στο Stoiximan; Να ξεχάσουμε ότι στο διαδικτυακό στοίχημα, σε αντίθεση με τον ΟΠΑΠ, βγαίνουν τα λεφτά στο εξωτερικό και σε μαλτέζικες εταιρείες;
Μήπως, λοιπόν, το αρχικό σχέδιο που έλεγε ότι το management των εφημερίδων του Σαββίδη θα το ασκούσε ο Μπόμπολας, άλλαξε λιγάκι και στο τρίγωνο μπήκε και ο Μάρης; Έτσι, Σαββίδης – Μπόμπολας – Μάρης φτιάχνουν το μαγαζί του ΣΥΡΙΖΑ με τις ευλογίες του Τσίπρα και της παρέας του;
Κι ένα τελευταίο ερώτημα: Προχθές εφημερίδα που πρόσκειται φουλ στον ΣΥΡΙΖΑ είχε πρωτοσέλιδο θέμα με τεράστιο τίτλο «Βαρόνη του τζόγου, σύζυγος μεγαλοεκδότη διώκεται σε βαθμό κακουργήματος». Τι να ήταν αυτό; Προειδοποίηση, απειλή, εκβιασμός από την πλευρά της κυβέρνησης του στυλ «σας έχουμε στο χέρι;».

Κι αν υπάρχουν τέτοια κακουργήματα γιατί οι δικαστές δεν προχωρούν τάχιστα τις διαδικασίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου