Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Σάββατο 12 Αυγούστου 2017

Τιμή μας και καμάρι μας κύριε Βούτση


«Η εποχή δεν μπορεί να είναι βαθύτατα συντηρητική. Η μεταμνημονιακή Ελλάδα δεν μπορεί να βασίζεται σε ατζέντα "Ελλάς Ελλήνων χριστιανών" ούτε "πατρίς, θρησκεία, οικογένεια". Η θρησκευτική συνείδηση είναι για κάθε άνθρωπο κάτι ιδιαίτερο. Είμαστε ένα σύγχρονο κράτος και όχι "ταλιμπάν" της Ορθοδοξίας» υπογράμμισε επίσης. «Οι παραδόσεις σε πολύ μεγάλο βαθμό κρατούνται όσο τις κρατάει η εποχή τους».
Αυτά είναι τα λόγια που είπε στην ΕΡΤ ο πρόεδρος της Βουλής συνεχίζοντας την παρουσίαση της… προοδευτικής ατζέντας που ξεκίνησε από τη Ρεπούση κάποτε και την αναθεώρηση της ιστορίας, συνεχίστηκε με τους διάφορους Φίληδες που θέλησε να ακυρώσει τη θρησκεία των Ελλήνων και δεν ξέρει τίποτε για γενοκτονίες και ολοκληρώθηκε από τον Γαβρόγλου, με την υποστολή της σημαίας και την κατάργηση της προσευχής.
Η τοποθέτηση του Νίκου Βούτση εντάσσεται σε όλη αυτήν την μεταπολιτευτική επιχείρηση κυριαρχίας της αριστερής ιδεολογίας. Ο έξυπνος είναι η αλήθεια, τρόπος που κατάφεραν να δαιμονοποιήσουν την πατρίδα, τη θρησκεία, την οικογένεια, ενισχύθηκε από τη Χούντα των Συνταγματαρχών η οποία χρησιμοποίησε αυτό το τρίπτυχο για να θολώσει τα νερά και να κρύψει το φασιστικό και ιδιαιτέρως επικίνδυνο και ξενόδουλο προσωπείο της.
Οι τρεις αυτές ιερές αξίες, όχι μόνο για τους Έλληνες αλλά και για όλους τους σοβαρούς λαούς, έγιναν αντικείμενο χλεύης από την Αριστερά τα τελευταία 40 χρόνια και τώρα ήρθε η ώρα για την τελική επίθεση εναντίον τους. Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ που προσκυνά τους δανειστές, σκοτώνει το λαό στους φόρους και είναι η πιο υπόδουλη και μνημονιακή κυβέρνηση, από την άλλη επιχειρεί να παίξει την ατζέντα της προοδευτικής παράταξης που θέλει να αλλάξει τη χώρα. Αλλά πώς;
Με το να λέει ο κάθε Βούτσης ότι είναι… οπισθοδρομικό να ασχολούμαστε με την πατρίδα μας, τη θρησκεία μας και την οικογένειά μας. Ειδικά το τελευταίο τι τον ενοχλεί; Πόσο συντηρητικό είναι να έχει κάποιος μια σοβαρή, δεμένη οικογένεια που αντιμετωπίζει τα προβλήματα της ζωής όπως πρέπει, δηλαδή με ηθική και με υψηλό αίσθημα ευθύνης και πατριωτικής διάθεσης; Τους ενοχλεί που ακόμη υπάρχει αυτή η πυρηνική οικογένεια που δεν εγκαταλείπει τα παιδιά της και που δεν είναι μπάτε σκύλοι αλέστε; Προφανώς ο Βούτσης δεν έχει καλές αναμνήσεις από την οικογένειά του. Αν θυμόμαστε καλά ο γιος του είναι γνωστός αναρχικός και έχει κάνει τη… θητεία τους στα κάτεργα γιατί… απαλλοτρίωσε μια τράπεζα. Αλλά και άλλοι γιοι και κόρες κορυφαίων πολιτικών ή υπουργών του ΣΥΡΙΖΑ έχουν κάνει την επανάστασή τους πετώντας μολότοφ ή επιλέγοντας το είδος της… φούντας που θα καπνίσουν. Για μια μεγάλη μερίδα αυτής της αριστεράς η οικογένεια δεν σήμαινε και πολλά ή μάλλον οικογένεια ήταν οι αναρχικοί και οι τρομοκράτες και οι διάφοροι… σύντροφοι στους τζάμπα αγώνες.
Για τον Βούτση είναι συντηρητικό να μιλά κανείς για την πατρίδα, προφανώς θα ρώτησε τον Γαβρόγλου ή άλλους γνωστούς αριστερούς που πήραν Ι5 λόγω τρέλας ή… ελαφρύτητας, ήτοι το… κανελώνουν το ρυζόγαλο.
Όσο για το αν οι Έλληνες είναι ή όχι χριστιανοί κι αν αυτό είναι οπισθοδρομικό τι να πει κανείς. Ανεξιθρησκεία έχουμε, ο καθένας πιστεύει ότι θέλει αλλά όταν το 96% είναι χριστιανοί ορθόδοξοι κατ’ επιλογήν τους, τότε τι να μας πει ο κάθε Βούτσης;
Και καλύτερο είναι να είναι κάποιος Ταλιμπάν της ορθοδοξίας παρά αριστερός της… ανορθοδοξίας, του μπάχαλου, της ιδεολογικής θολούρας, της ξεφτίλας της οικογένειας, της άρνησης της πατρίδας και της οικογένειας.
Ε, όχι να μιλά και ο Βούτσης, ο ιδεοληπτικός ψευτοπροοδευτικός Συριζαίος που πίνει… καφέ με τους Ρουβίκωνες;
Επίθεση ΝΔ
Για το θέμα υπήρξε ανακοίνωση της ΝΔ, η οποία κατηγόρησε τον πρόεδρο της Βουλής για παραλήρημα ιδεοληψίας. Συγκεκριμένα, από το Γραφείο Τύπου της ΝΔ εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
«Δεν περιμέναμε κάτι άλλο από τον κ. Βούτση.
Σε ένα παραλήρημα ιδεοληψίας, αμφισβήτησε ακόμη και τη θρησκεία του Ελληνικού λαού, παρόλο που ρητά αναγνωρίζεται από το Σύνταγμά μας.
Θα του συνιστούσαμε, αντί να διχάζει την δοκιμαζόμενη ελληνική κοινωνία, να ασχοληθεί με την κοινοβουλευτική λειτουργία την οποία έχει υποβαθμίσει δραματικά. Και βέβαια, με το κύρος του Κοινοβουλίου που δεν δίστασε να πλήξει για χάρη των αναρχικών του Ρουβίκωνα»
Στην αξιωματική αντιπολίτευση απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, με δική του ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει: «Ευχαριστούμε τη ΝΔ που με τις ανακοινώσεις της, αλλά και τη συνολική αντιπολιτευτική στάση της υπενθυμίζει στον ελληνικό λαό τις βαθιές διαχωριστικές γραμμές ανάμεσα μας».

«Η αριστεία των κληρονόμων, ο παρωχημένος εθνικισμός του "Πατρίς - Θρησκεία - Οικογένεια" και το δόγμα τάξη και ασφάλεια, βρίσκουν το ταίρι τους στον φονταμενταλισμό της αγοράς και τον καθημερινό κιτρινισμό. Συνεχίστε έτσι» καταλήγει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου