Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Πέμπτη 10 Αυγούστου 2017

Την ώρα που συντελείται το μεγαλύτερο σκάνδαλο στην ιστορία των ΜΜΕ, ο κύριος Βούτσης θυμήθηκε την Ορθοδοξία.

https://olympia.gr/2017/08/09/την-ώρα-που-συντελείται-το-μεγαλύτερο/

Τις τελευταίες ώρες, σύμφωνα με καταγγελίες των εργαζομένων του ΔΟΛ, συντελείται σκάνδαλο δεκαπλάσιο από το αντίστοιχο του σκανδάλου Κοσκωτά. Σκάνδαλο με ξέπλυμα 240 εκ. ευρώ, από τραπεζίτες, ελεγκτική εταιρεία και ευθεία εμπλοκή Μητσοτάκη.

 

Την ώρα λοιπόν που συντελείται αυτό το κολοσσιαίο σκάνδαλο, ο κύριος Βούτσης θυμήθηκε να ασχοληθεί με την ορθοδοξία. Με ένα θέμα 2000 χρόνων δηλαδή. Και φυσικά να βρουν διέξοδο οι Μητσοτάκηδες και η μπάλα να φύγει στην εξέδρα.

Μπορεί ο κύριος Βούτσης να μην είχε πάρει είδηση τι γίνεται. Διότι είναι θεσμική του υποχρέωση να παρέμβει άμεσα και να απαιτήσει την διαλεύ Μπορεί ο κύριος Βούτσης να μην είχε πάρει είδηση τι γίνεται. Διότι είναι θεσμική του υποχρέωση να παρέμβει άμεσα και να ζητήσει την διερεύνηση της υπόθεσης, που να υπενθυμίσουμε ξεκίνησε με ευθεία παρέμβαση Μητσοτάκη. Άρα υπάρχουν δεδομένες πολιτικές ευθύνες.

Αναμένουμε λοιπόν τις ενέργειες του κυρίου Βούτση, τώρα που έμαθε ότι κάποιοι επιχειρούν να κλέψουν 250 εκατομμύρια από τον ελληνικό λαό. Έτσι θα φανεί εάν ήταν απλώς αδιάβαστος ή εξαιρετικά «άτυχος», αφού μετά από 2,000 χρόνια, βρήκε την ώρα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου