Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Κυριακή 27 Αυγούστου 2017

Μην ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΕΤΕ το Πόδι σας στους «ΦΙΛΟΥΣ» … Αυτή είναι η «Ανάπτυξη» που προσφέρουν…οι «μεγαλοεπενδυτές» Γερμανοί !!!!!

https://hellasforce.com/2017/08/26/μην-ξαναπατησετε-το-πόδι-σας-στους-φιλ/
ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΑ LIDL !!!
ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΟΝΟ ΜΕΡΕΣ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΥΠΗΡΞΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ MEDIA MARKT…
Η πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στα Lidl Γεωργία Νέρη, κατήγγειλε τρομοκρατία και εργοδοτική αυθαιρεσία εντός των καταστημάτων της εταιρίας σούπερ μάρκετ.
Τόνισε πως υπάρχουν πολλές απολύσεις, ενώ οι εργαζόμενοι που είναι δηλωμένοι ως 4ωροι αναγκάζονται να δουλεύουν για όσες ώρες χρειάζεται το κατάστημα στο οποίο εργάζονται.
Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η Γ. Νέρη στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο», στα σούπερ μάρκετ Lidl επικρατούν απάνθρωπες εργασιακές συνθήκες, ανάλογες με αυτές στα καταστήματα των H&M και των Μedia Μarkt.
«Στα lidl υπάρχει εντατικοποίηση και τρομοκρατία. Όλοι οι εργαζόμενοι είναι δηλωμένοι να δουλεύουν 4ωρα, αλλά δουλεύουν όσες ώρες έχει ανάγκη το κάθε κατάστημα, ακόμα και μεταμεσονύχτια εργασία όταν θέλουν να κάνουν απογραφές και ανακαινίσεις», ανέφερε χαρακτηριστικά η πρόεδρος του Σωματείου.
Παράλληλα, τόνισε ότι «υπάρχουν πολλές απολύσεις αλλά δεν γνωρίζουμε τον ακριβή αριθμό καθώς οι εργαζόμενοι φοβούνται να μιλήσουν», ενώ επισήμανε ότι «οι εργαζόμενοι πολλές φορές εξαναγκάζονται να παραιτηθούν για να μην λάβουν αποζημίωση». Τέλος επισήμανε πως κάποιοι εργαζόμενοι δεν απαντάνε στην επίθεση που δέχονται στο βαθμό που θα έπρεπε, αν και υπάρχουν μερικοί που βγαίνουν μπροστά και προσπαθούν να δώσουν οργανωμένα και συλλογικά μέσα από τα σωματεία τους απάντηση στην επίθεση που δέχονται. Σε παρόμοια καταγγελλία είχε προχωρήσει προ ημερών και το ΠΑΜΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου