Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Τρίτη 4 Ιουλίου 2017

Πιείτε μια τσικουδιά για το άξιο τέκνο της Ελλάδας και της... αριστεράς

http://www.antinews.gr/action.read/kleidarotrupa/pieite-mia-tsikoudia-gia-to-aksio-tekno-tis-elladas-kai-tis-aristeras/11.116908
Αυτή τη φωτογραφία ανέβασε ο Παύλος Πολάκης στο facebook απειλώντας μας ότι δεν θα μας κάνει Κολομβία, αλλά Σοβιετία. Αυτός ο άνθρωπος είναι υπουργός, χαίρει εκτιμήσεως του πρωθυπουργού.
Είναι γιατρός, έχει μια κάποια… στοιχείωση, ήταν παλιά στο ΚΚΕ και μια ζωή έχει μέσα του τη Σοβιετία.
Αυτός ο άνθρωπος, λένε οι Συριζαίοι, κάνει δουλειά στην υγεία και αυτός θα σώσει εμάς και τα παιδιά μας.
Όμως, μας έχει δώσει τα διαπιστευτήριά του, ουκ ολίγες φορές. Θύμα της προβολής που του παρέχουμε όλοι είναι. Πώς να διαχειριστείς τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όταν είσαι άσχετος; Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τροφοδοτείς με ανοησίες τις σελίδες σου για να μιλάνε για σένα. Να ασχολούνται μαζί σου, ακόμη κι αν είναι για κακό.
Ο Πολάκης, όταν θα πάψει να είναι υπουργός, πιθανότατα και βουλευτής, θα πεθάνει. Έχει πλέον μπει μέσα του το σαράκι της δημοσιότητας, του πρωτοσέλιδου, της καφενειακής κουβέντας στα social media. Θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να προκαλεί γιατί έρχεται σύντομα το πολιτικό του τέλος.
Κάποια στιγμή θα τον θυμόμαστε σαν τον τραμπούκο που απειλεί με τα λόγια, που δέρνει μόνο με τις κουβέντες. Που πυροβολεί γιατί είναι μάγκας Κρητίκαρος, που είναι χυδαίος γιατί έτσι του έμαθαν ότι είναι η πολιτική.
Ο Πολάκης είναι ο ορισμός του αριστερού φασίστα που δεν δέχεται την αντίθετη άποψη, που κρίνει και κατακρίνει τη Δικαιοσύνη χωρίς να έχει νομικές γνώσεις. Που μιλάει για τον «χιβ» και για τον «κοπι πάστε» επειδή θέλει να δείξει πόσο λαϊκός είναι. Που είχε διπλά βιβλία στο δήμο του γιατί γράφει στα παλιά του τα παπούτσια τους νόμους και γιατί ανήκει στο συριζαϊικο κίνημα του «δεν πληρώνω γιατί έτσι γουστάρω».
Ο Πολάκης δεν θα βγάλει από πάνω του ποτέ την καφρίλα των κομμουνιστών, αυτήν που γνωρίσαμε όλοι στα αμφιθέατρα, στους δρόμους, στα Εξάρχεια, μέσα στη Βουλή.
Η αφίσα που ανέβασε είναι αστεία. Είναι για γέλια γιατί την ανέβασε ξέροντας ότι θα προκαλέσει ξανά και θα ασχοληθούν μαζί του. Προσέξτε την. Ο Καμμένος με το εθνόσημο στο πέτο και ο Παππάς με το σφυροδρέπανο. Κι αυτοί μαζί αγκαλιά για να «απογειώσουν» την Ελλάδα. Και μόνο ότι ένας ακραίος δεξιός ψεκασμένος με έναν αριστερό λαϊκιστή ενσαρκώνουν τους νέους ήρωες της αριστεράς στην Ελλάδα (όπως κάποτε η αφίσα της Σοβιετικής Ένωσης) δείχνει τη γελοιότητα του πράγματος.
Όμως, δεν φταίει ο Πολάκης που τραμπουκίζει. Δεν φταίει αυτός που βγαίνει μπροστά και εκπροσωπεί την ευρωπαϊκή αριστερά που ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να μας πείσει ότι είναι. Φταίει πρωτίστως ο πρωθυπουργός που τον ανέχεται αλλά και ο ελληνικός λαός που τους ψηφίζει. Πολάκηδες υπάρχουν πολλοί στην Ελλάδα, αυτοί οδηγούν τη χώρα στην καταστροφή, όμως, αυτούς θέλει μια μερίδα του ελληνικού λαού. Ψευτόμαγκες, ψευτοτραμπούκους, λωλεμένους που λένε και στην Κρήτη.
Στην υγεία του Παύλου λοιπόν και των πολιτικών του προστατών. Πιείτε μια τσικουδιά για το άξιο τέκνο της Ελλάδας και της... αριστεράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου